24 nov 17, 04:46:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fate/stay night  (Megtekintve 83595 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Hiei
Vendég
« Válasz #60 Dátum: 09 szep 19, 23:58:27 »

Gill csak fél isten nem?XDD. Pont azért szám űzik mert az istenek italát akarja megszerezni. Zarándokol annyit mint a bűn. Gyakorlatilag sebezhetetlen de ő is öregszik. Ám ezt csak így fejből lehet a fele marhaságxDD.
Jahh és a eposzban elég érdekes dolgokat írnak le^^. Repülő tárgyakat amik eléggé hasonlítanak a mai repülő gépekhez.
Ohhh és az istenek is nagy vas madarakkal száltak lexDD. Hozták az élet vízét vagy mi a rákotxDD.

Kopjás Dani jó lesz lancernek?xDDD.
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 19, 23:59:31 írta Hiei » Naplózva
Brock Lee
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #61 Dátum: 09 szep 20, 13:53:59 »

Fogalmam sincs, hogy félig az vagy teljesen Nevet Wikipedia istennek írta, habár az nem az eposz részével foglalkozott, hanem azzal, hogy valóban létezett-e Gil.

Am újra elővettem az anime-t és a visual novelt-t, hogy megnézzem, hogy hol van utalás az Archer - Shiro párhuzamra.
Az anime-be a legtöbb utalás a 14.részben van, amikor Archer Berserker-el küzd. Pl. Archer utolsó szavai Shiro-nak, a harc közben többször is Shiro-ra gondol egy-egy képvillanásnyit, mielőtt használja az Unlimited Bladeworks-ét ezt mondja Ilya-nak:"Könyörtelen vagy mint mindig, Ilya." És ugye csak Shiro szokta Ilya-nak szólítani. Még Ilya is összezavarodik itt egy picit Nevet Na meg persze ott van a rész ending-je, az utolsó rész kivételével csak itt van más ending, ami szintén teli van utalással.
A visual novel-be még nem nagyon haladtam, mert nem pörgettem bele Nevet De ott is van már a prologue-ba egy-kettő. Pl Mikor Rin a nyakláncba lévő varászerőt használja, hogy megmentse Shiro-t, miután Lancer leszúrta. Akkor Rin ott felejti a nyakláncot, amit később Archer visszaad neki. Rin azt hiszi, hogy Archer visszament érte, pedig szerintem a sajátját adta oda Nevet
Naplózva
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #62 Dátum: 09 okt 15, 18:11:18 »

Talán kedvenc animém lenne ha nem lenne benne egy zavaró tényező...ShirouxD Az a tag annyira idegesít hogy nemigaz, a jelleme, a külseje meg mindene frusztrál, inkább a servantekre helyeztek volna nagyobb hangsúlyt mint az ő életére, bármelyik servant jobb karakter nála, pont ezért nem lett a kedvenc animém mert ahelyett hogy a tök jól eltalált karikat mutatták volna minden egyes rész fele aval a kis cs*cskával ment el, magyarul sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a dologból szvsz. ...nah de persze Saber for Evar Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 15, 18:15:00 írta Den » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #63 Dátum: 09 okt 15, 18:18:12 »

Nem tudom mi baja sokaknak Shiróval, akkor se ha az e fölötti nhozzászólásban részletezték. smirksweat Nevet
Egyébként, meg, ha többet akarsz,a kkor ott a VN. Ott sokat meg lehet tudni a többi szereplőről is nemeg.... persze Shiro-ról is. Kúl
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Den
*

« Válasz #64 Dátum: 09 okt 15, 18:28:53 »

Épp arra vadászok csak eddig nem találtam helyet ahonnan letölthetném de előbb vagy utóbb ráakadok Pojén
Habár már előre félek, ugyanolyan kettős érzésell kell majd átélnem mint az animét, Shirou eddig is érdemtelenül h*lyére szerepeltetett karakteréröl még többet megtudni...
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 15, 18:35:37 írta Den » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #65 Dátum: 09 okt 15, 22:14:18 »

Nem pont a Fate/Stay Night-hoz illik, de LoLXDXDXD
http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?visualnovel.18
Ezzel tuti játszani fogok!! Nevet Nevet
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #66 Dátum: 09 okt 15, 23:27:34 »

Talán kedvenc animém lenne ha nem lenne benne egy zavaró tényező...ShirouxD Az a tag annyira idegesít hogy nemigaz, a jelleme, a külseje meg mindene frusztrál, inkább a servantekre helyeztek volna nagyobb hangsúlyt mint az ő életére, bármelyik servant jobb karakter nála, pont ezért nem lett a kedvenc animém mert ahelyett hogy a tök jól eltalált karikat mutatták volna minden egyes rész fele aval a kis cs*cskával ment el, magyarul sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből a dologból szvsz. ...nah de persze Saber for Evar Nevet

Nem értelek hisz ő is servent... akkor mi a baj?xDD<---- na ez gonosz voltxDDD.
Naplózva
Den
*

« Válasz #67 Dátum: 09 okt 16, 09:33:54 »

Nagyjábol az Ilyázásbol meg a hasonló fegyvereket való gyártogatásbol felvetült bennem is összefüggés a piros ruhás barátunk nameg Shirou között habár csak az animét láttam egyelőre de valahogy nem tudok rájuk úgy gondolni mint egyazon személyekre, teljesen mások...bennem van a hiba biztos de számomra Shirout semmi se teszi szimpatikusabbáxD

Lol de komoly a Visual Novel op-jaxD Még jobb mint az anime opok Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 12:52:45 írta Den » Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #68 Dátum: 09 okt 16, 22:00:10 »

És melyik?
A VN-nek van 3 opja a 3 Route-hoz, meg van egy nagy op-ja. Hmm?
Naplózva

Den
*

« Válasz #69 Dátum: 09 okt 16, 22:04:52 »

A nagy...mármint gondolom te is azt érted nagy alatt amire gondolok mert elég hosszú...amiben Ilya megmutatja hogyan ne öltözködj hóviharban Pojén
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #70 Dátum: 09 okt 16, 22:07:39 »

Szerintem meg te a Fate Route openingjét láthattad max. smirksweat
Jó-jó, de a nyomába sem ér a többinek, habár a zene az összesnél ugyanaz.
Naplózva

Den
*

« Válasz #71 Dátum: 09 okt 16, 22:17:39 »

Erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=nYgRlZce78Y
A letöltésnél találtam  mint opot szal gondoltam ez az opja a , mert még össze kell raknom a cuccot szal lehet rossz volt a feltételezésem.

De amúgy nekem bejön, vannak benne jól eltalált részek Nevet
Naplózva

Harag
Elit Jounin
*

« Válasz #72 Dátum: 09 okt 16, 22:21:06 »

Ez a teljes nagy opening, mindhárom Route elemeivel. Mosolyog
Elmegy de nekem az UBW-s tetszik a legjobban. kacsint

Egyébként, ha valaki még nem látta volna:D
http://www.youtube.com/watch?v=cSQsOUzxELw

Jön!:D
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 16, 22:46:36 írta Harag » Naplózva

Den
*

« Válasz #73 Dátum: 09 nov 10, 15:49:32 »

Elnézve a vidit nagyon szép lesz a movie grafikája szal én is nagyon várom, habár így befejezve az UBW-s routot nem mondhatnám hogy ez volt a kedvencem...sőt. De a Lancer vs Archer 2. round nagyon nagy lesz, úgy sajnálom szegény Lancert hogy Kotomine mellett kötött ki, nála jobban csak Ilyát sajnáltam ebben a részbe, az a jelenet szó szerint nagyon kegyetlen volt és már ebben a videóban is van belőle egy kis részlet Szomorú Továbbá ami még az UBW-t számomra a legkevésbé szimpatikus routá teszi az az a tény hogy az a patkány kis Shinji meg túlélte az egészet, pedig ő bárki másnál jobban rászolgált volna a halálra.
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 10, 15:52:04 írta Den » Naplózva

Balin
ANBU újonc
*

« Válasz #74 Dátum: 09 nov 13, 08:33:43 »

Hát mit mondhatnék erről , nem véletlenül tartottam egy hónap szünetet nézése közben.
Na jó ez nem a sorzat hibája volt. Nevet
Ez egy közép sorozat a történet és az akciók amik egy kicsit feljebb viszik a szememben. Hogy mi volt a bajom vele?
Hát kezdjük ott, hogy rajzolás teljes középszerü nem azt mondom, hogy nem néz ki jól de semmi extra, a karaktereknél felemás érzésem van mert itt próbálkoztak és ki is hoztak néhány tényleg jó karaktert (pl: Archer) de a főszereplő retenetes sablonossága és Shaber unszinpatikussága miatt középmezőnyben egyenlíti ki egymást ja és több idegsítő karakter van mint szinpatikus.
Szóval összegezve nem egy rossz sorozat a történet és az akciók miatt érdemes lehet egyszer megnézni de ha nem egyáltalán nem veszítesz semmit.
Naplózva

Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal.
LORD OF MORIA  Tanítványaim: Petikek, Kronosz7
Kenshin hites ura
Hugica:Csillus
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins