hraurie
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Védd a fákat, egyél hódot!
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 nov 14, 20:38:07 » |
|
Nekem az anime nem lopta be magát a szívembe, egészen a végéig. A lezárása hihetetlenül jóra sikerült, bírom az ilyen végeket és hogy csatlakozzak a sorhoz, Shirou nekem sem volt annyira szimpatikus, ellenben Archert nagyon sajnáltam, és Rin egy kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran
"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 jún 11, 13:48:56 » |
|
Én is megnéztem... megkell mondani oda baxott. Eszméletlen jóra sikerült. Végig izgalmas és változatos volt. Igazából ami idegesített, hogy minden karakter szimpatikus volt valamiért. Ez nem tudom miért zavartxDD. A történet maga nagyon szórakoztató volt. Szal nekem topos anime lettXD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 jún 11, 19:07:40 » |
|
Ha tudod olvasd el a magát, vagy a visual novelt, mert az anime csak részben dolgozza fel a történetet.. Igazából én is csak most kezdtem a mangát, mert azt olvastam van egypár különbség.
--- Én valahogy az archer kasztot nem értem, mert ok, Archer rálőtt egy csontnyilat Berserkerre, de mind ő mind pedig Gil (aki szintén archer kasztba tartozik) inkább a kardforgató tudásukkal jeleskedtek, na meg a fegyver idézésben. (ilyen alapon inkább Smith-nek kéne szólítani xD) Meg Assassinra is jobban illett volna a szerep ha mondjuk ninja lett volna nem szamuráj, így inkább őt is saber kaszt ba sorolnám.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 11, 19:32:21 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 jún 12, 14:29:06 » |
|
Ez nekem is feltűnt én se értettem a Archer kasztot ,de a többi kasznak se volt sok értelme. Ami még szemet ütött, hogy ha elmondja a hős valódi nevét avval elárulja a képességeit. Ezt később egyszer nem használták ki. Sőt hiába tudták meg Gilgames nevét az se használt ellene. Úgyan ez igaz volt a varázslóra. Jobban ki lehetett volna fejteni ezt az egészet, de szerintem így is hatalmas anime lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 14:32:23 írta Hiei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 jún 12, 15:36:44 » |
|
Mikor Archer és Lancer először harcoltak akkor Lancer is említette , hogy egy Archer miért 2 kardal nyomul. Assasin azért volt olyan amilyen, mert nem volt eredeti...őt egy servant idézte meg. True Assasin viszont tiszta assasines
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 jún 12, 16:04:47 » |
|
Hát igen, kár, hogy Hassan nem szerepel az animében, meg hogy kimaradt az Archer vs Shirou harc
---- Hiei a név alapján a nemes illúziót lehet kitalalni pl Rider = Hüdra, akinek a fia volt Pegazus, Berserker = Heraklész ->12 próba 12 élet...
...aszem újra megnézem..., jé nekem is a kedvencek közt van xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 16:13:33 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 jún 12, 16:18:34 » |
|
Rider Medusa volt...Pegazust pedig ajándékba kapta Poseidontol Én is elkezdtem leszedni az animét...majd meg is nézem...de előbb kivégzem a visual novelt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 jún 12, 16:24:56 » |
|
yoo Medusa, hát elég nagy bakot lőttem a Hüdrával xD, Még jó, hogy nen Basiliskus... xDD Mondjuk ha a kővé változtató képessége is benne lett volna az animében, akkor azért valamivel überebb lett volna.. hmm apró kölönbség: http://www.onemanga.com/Fate-Stay_Night/4/37/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 17:14:16 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 jún 12, 18:18:58 » |
|
Hmm...érdekes...egyáltalán nem ugrik be ez a jelenet A kővé változtatást kispórolták az animéből...a visual novelbe ha jól tudom benne van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 12, 18:21:31 írta Dei »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 jún 12, 22:30:45 » |
|
Bah...egész megjött a kedvem a mangához...erre csak 17 chapterig van fent OM-en Vmi ötlet h hol tudom folytatni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 jún 14, 11:32:58 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 14, 12:32:37 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 aug 11, 23:48:53 » |
|
Be kell vallanom, én ma néztem meg az utolsó részt:D Viszont mivel az anime nem igazán nyerte el a tetszésemet, ugrok is a VN-re. Már olvastam belőle spoilereket, és őszintén szólva ilyeneket azért belerekhattak volna egyértelműbben is, mint pl. hogy Archer valójában Shiro...
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 aug 12, 00:27:33 » |
|
Azért az animeben is van pár jele a dolognak, legalábbis ha jól emlékszek rá VN-el csak az a baj h az első lejátszható verzió pont az amit az anime dolgoz fel , az unlimited blade works viszont eléggé jó lett^^ az utolsó neve már nem jut eszembe, de amikor megtudtam h úgy kell behozni h az elején végig Sakurával foglalkozok fel is adtam a dolgot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 aug 30, 10:06:14 » |
|
Nos viszem a VN-t, és most végeztem(jobban mondva tegnap este) Az UBW-vel. Nagyon jó lett, kár, hogy nem ebből lett a TV sorozat, nem tudom, hogy fogják belesűríteni egy Movie-ba. A harmadik, asszem nekem sem fog tetszeni, ugyanis utálom az ilyen Sakura típusú hercegnőcskéket. Az egyetlen vigaszom, hogy Shiro asszem alkut fog kötni Raiderrel.Nameg, hogy Rin-nel és Raiderrel is lesz CG sárkányos rész. Legalábbis remélem, valaki olyan írta, aki már végigvitte. Elsőre sikerült a kedvenc befejezést elérnem, azaz tehát Shiro és Rin elmennek Londonba mágusnak, mint mester és tanítvány. Egy biztos, ez lesz a kedvenc szálam, bár lehet, hogy csak azért mert szerintem Rin sokkal szexibb, mint Saber vagy Sakura. Jah és majd elfelejtettem: Lancer is the best
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 30, 10:56:02 írta Harag »
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
|