Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Dátum: 07 júl 15, 02:02:20 » |
|
ezt az animét most néztem végig és mivel nincs neki topicja, gondoltam nyitok neki, hmm. szerintem nagyon jó anime...érdemes végignézni
Műfaj: Akció, Mágia, Iskolai élet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 10:07:25 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 júl 15, 18:18:16 » |
|
Én most nézem az animét. Eddig még csak két részen vagyok túl, de nekem tetszik. Két rész után nem tudok levonni olyan nagy következtetéseket, de úgy néz ki izgalmas animénak ígérkezik. remélem nem tévedek
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 júl 15, 22:08:12 » |
|
Én végignéztem. Egész jó volt, csak akit kedveltem benne az megölték, utána érthető okokból nem lelkesedtem érte.... ;D De mikor először hallottam, h németül varázsolnak benne, majdnem leestem a székről, úgy nevettem
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 16, 11:38:23 » |
|
ja, de angol is volt benne, az a vörös kabátos szőke (mi is a neve? :-X) tök jól beszélt angolul. sztetek ő ki volt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 16, 11:42:45 » |
|
Archer-re gondolsz...sajnos nem derült ki, hogy ő ki volt...de biztos nem valami sima munkás Ő a legjobb kari különben az egész történetben, hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 16, 11:45:22 » |
|
Nekem is ő a kedvenc, igazán szánhatak volna neki egy részt....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 16, 11:46:34 » |
|
ha úgy vesszük az egyik részben ő volt a középpontban, hmm bár ne lett volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 07 júl 16, 11:46:52 » |
|
ja, télleg archer. én is őt szerettem a legjobban. próbáltunk (igen, többes szám, tök 8, ki a másik személy) találgatni, ki lehetett. arra jutottunk h egy vámpír és egy íjász, mongyuk robin hood kereszteződése, kiszívja a gazdagok vérét, és a vérszegényeknek adja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 16, 14:12:52 » |
|
...az oké, hogy Robin Hood...de a vámpír honnan jött, hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 16, 15:28:45 » |
|
a piros rucijáról + a szeméről + a hajáról
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 16, 20:11:02 » |
|
Végülis...ha a Bleach féle vámpírvezírt nézzük, eléggé hasonlíthat egy vámpírra Egyébként 10 részen túl vok és naon jó anime!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 17, 10:17:07 » |
|
a rövid animékkel (itt a max. 30 részig terjedőkre gondolok) az a baj, h némeiknek nagyon el tudják szúrni a végét, de szerencsére ennek nem volt rosz. picit fura volt, de teccett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eliath
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 18, 02:58:39 » |
|
Kicsit szomorú volt:( De jó volt, nem azaz átlagos befejezés Egyébként, sztem a 14. és 15. rész volt a legjobb! Archer szinkron hangja eszméetlen és ahogy angolul nyomja olyan viszhangzósan...ááá...hát az haláli, olyan...pont ilyenekbe illő volt, azt sztem eltalálták naon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neiko
Újonc
Nem elérhető
Éggel egyenlő Nagyszent ... XD
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 25, 23:17:44 » |
|
Huh ezt az animét már nagyon régen láttam de nálam azóta is benne van a top10be! Nekem is a kedvenc szereplöm Archer! Jaj én úgy sírtam! :'( De viszont én még Assassin-t is birtam kár hogy nem szerepelt többet az animében! ;D Meg szerintem Rider-nek is adhattak volna nagyobb szerepet! Szerintem a grafikája az nagyon szép legalábbis engem megfogott nagyon! És a szinkronokat is jól eltalálták! Szerintem a zenéje is jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 aug 20, 03:18:30 » |
|
a zenéje tényleg jó...most néztem meg én is. megérte, most pedig megek alukálni...ma Saberel álmodok :-* vagy nem szerk: ja és Archer Shirou, nem Robin Hood
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 20, 03:42:00 írta bmate17 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|