Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 máj 24, 17:29:34 » |
|
megnéztem a posemaniacs-ot(még csak most ), egész jó kis oldal,majd rajzolgatok onnan... csak az olyan undorito hogy ott vannak az izmok meg minden belsősége, nem szeretem a bioszt nem tudom hány részes lesz, minél több, remélem meg lesz 50 is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taka Leader,Uchiha Sasuke
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 máj 31, 17:41:51 » |
|
Nagyon jó az első rész még mindig Amugy valaki még tud honlapot ajánlani a posemaniacs-on kivűl?? U.I:Tobi-kun ajánlott egy honlapot,gondoltam megosztom veletek..Ráadásul azt is megmutatja hogy kell mangát/animét rajzolni ^^ http://www.drawingnow.com/how-to-draw-manga.html <- csomó anime szereplő,vannak külön egyéb dolgok is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 31, 18:16:39 írta Uchiha Riderrr »
|
Naplózva
|
Taka Leader Sharingan mester,
Uchiha Sasuke!^^
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jún 01, 17:26:29 » |
|
Azt a linket amit Uchiha Riderrr adott csak támogatni tudom onnan tényleg könnyebben metudsz rajzolni bizonyos karaktereket én pl már csináltam egy saját karaktert lehet, hogy megcsinálom azt a mangát amit én mondtam de ahoz még nagyon sokat kell gyakorolnom Tobi-kun: Szerintem nézd végig azokat az animációkat amit Uchiha Riderrr linkelt mert abból szerintem jó segítség származik
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 jún 05, 18:29:13 » |
|
aha, azt én linkeltem neki pü-ben, oda is van irva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 jún 05, 18:38:40 » |
|
Igen, de onnan csak a karaktereket fogjátok megtanulni, max egy-két segédvonal megoldást elleshettek, de attól még a rajzolás alapjait nem fogjátok tudni elsajátítani. Tényleg olyanok vagytok, mint a kicsi Konohamaru, aki a HOkage-vé váláshoz kereste a rövidített utat
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 jún 05, 18:53:49 » |
|
ne aggódj nem onnan csinálom a mangát csak Uchiha Rider kért még honlapokat és gugliztam és ezt találtam neki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saleen S281
Chuunin
Nem elérhető
...:::Uchiha Saleen:::... --=EAÉ avatar készítő=--
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 jún 05, 19:20:31 » |
|
Nagyon jó az első rész még mindig Amugy valaki még tud honlapot ajánlani a posemaniacs-on kivűl?? U.I:Tobi-kun ajánlott egy honlapot,gondoltam megosztom veletek..Ráadásul azt is megmutatja hogy kell mangát/animét rajzolni ^^ http://www.drawingnow.com/how-to-draw-manga.html <- csomó anime szereplő,vannak külön egyéb dolgok is. megnéztem az oldalt. Az érdekelne hogy kell megrajzolni Kakashi száját?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 05, 19:22:11 írta Saleen S281 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 jún 06, 21:30:58 » |
|
van egy kérdésem, segitsetek, hogy az Akimichi klánnak a baika no jutsu meg satöbbi kekkei genkai vagy micsoda?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 jún 06, 21:51:20 » |
|
Elvileg csak ők tudják használni -> kekkei genkai szvsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 jún 08, 09:05:02 » |
|
Ez itt OFF de nem Kekkei Genkai. Azok csak klánjutsuk. És ez igaz a Nara és a Yamanaka klán tudásaira is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 jún 10, 12:59:05 » |
|
Jah akkor semmi de tényleg jó link amúgy a Kekkei genkai az a szemtechnika azaz olyan mintha valami beleszállt volna a szemébe és másképp néz ki
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 jún 10, 13:55:59 » |
|
van egy kérdésem, segitsetek, hogy az Akimichi klánnak a baika no jutsu meg satöbbi kekkei genkai vagy micsoda?
Azok bizony "csak" klánjutsuk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 jún 13, 22:03:38 » |
|
Megjelent a 2. rész: "Árulók" címmel! Bővebb információkért és a részek letöltéséért katt >>IDE<< !
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 jún 13, 22:12:47 » |
|
Hoppá kezd izgalmassá válni Jó ötlet volt ez a chakra evős képeség
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 jún 14, 07:37:04 » |
|
Ez a részn is nagyon jó, a charka evős képesség tényleg nagyon jó ötlet, nagyon jól megvan rajzolva az egész főleg -szerintem- mikor narutot beleütik,dobják a padlóba. Az nagyon jól megvan csinálva Amúgy a végén az a színes kép, uhh az nagyon szép *-*
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
|