__L__
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 máj 11, 17:59:59 » |
|
Milyen honlapot tudsz ajánlani? Csak mert engem is érdekelne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 máj 11, 18:47:04 » |
|
http://posemaniacs.com <- többezer póz, vannak külön egyéb dolgok is amúgy. Bár szerintem bármi ó, amin egyszerű ember van, fotók, újságok (sportlapok!!!), mindenhol ott vannak a gyakorláshoz a segítségek, csak ki kell használni. Amúgy bocsi hogy csak én válaszoltam, de gondoltam megosztom ezt a honlapot mert elég jó ~ Amúgy egyetértek Chiaki-val abban, hogy a manga képek alapján rajzolni a karaktereket nem jó ötlet, ha az anatómia önmagában még nem megy, de azért remélem a NJ készítője kedvét nem vesszük el a rajzolástól.
|
|
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 máj 11, 20:29:55 » |
|
amúgy tényleg nagyoyn jó vissza hozza azt a sima narutós feelinget amikr még mászkált meg fejlődött ... kitudja? még a végén ebből fogsz megélni Tobi-kun
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 máj 11, 20:31:41 » |
|
KISNYAKAS kár hogy fakezed ez is egy jó ötlet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 20:32:50 írta uchiha tamás »
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 máj 11, 20:38:07 » |
|
@Pein95: Akarod mondani ne triplaposztolj @kisnyakas: Amúgy szerintem két-három hetente, ez tűnik reálisnak, de ez Tobi-kun szabadidején is múlik. Mangát rajzolni sokkal nagyobb meló, mint amilyennek tűnik. Amúgy az nem kínai írásmod, hanem japán A rendes japán mangákat jobbról balra kell olvasni. A Narutot is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 11, 20:38:49 írta Saruwatari Kumiko »
|
Naplózva
|
"Élni való minden élet, csak magadhoz hű maradj, veszteség nem érhet téged, ha azt hiszed, ami vagy." #1 Itachi & Sai & Naruto & Sasuke fan
|
|
|
Tobi-kun
Gennin
Nem elérhető
Rosszvér Robi
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 máj 11, 21:53:34 » |
|
köszi a tanácsokat Chiaki, Kumiko, észreveszem a hibákat rajzolás közben is csak ez is sok ideig tart de ha még több időt fordítok a következőre talán jobb lesz meg minden csak van e türelmetek kivárni? anatómiát még sose tanultam, most vettek fel rajzszakra és anatómia csak 10.ikben lesz, de majd megnézem azt a honlapot, csak most osztálykirándulásra megyek és csütörtökön jövök amúgy 5.ik-6.ikban south park "doujinshiket" rajzoltam ott nem kellett nagyon ügyelni a kezekre, fejekre Kisnyakas, igen, ezt is jobbról balra kell olvasni mint az eredetit:D a megjelenés legalább két hét, de biztos több lesz, az attól függ... de majd a nyári szünetben biztos gyorsabb lesz, nem kell pazarolnom az időmet az iskolábanXD és kösz minden hsz-t csütörtökig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kirisz
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 máj 12, 17:42:01 » |
|
Nagyon jól rajzolsz nekem elnyerte a tszésemet. Ha folyatod biztosan kifogod tapasztalni a saját stílusod!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taka Leader,Uchiha Sasuke
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 máj 12, 19:50:43 » |
|
Király,most énis észítek egy mangát és elküldöm a szerkiknek..
|
|
|
Naplózva
|
Taka Leader Sharingan mester,
Uchiha Sasuke!^^
|
|
|
Saruwatari Kumiko
Chuunin
Nem elérhető
Az örök newbie ^^
|
|
« Válasz #38 Dátum: 09 máj 12, 21:41:31 » |
|
Király,most énis észítek egy mangát és elküldöm a szerkiknek..
Ez most irónia volt, vagy komolyan? És ha komolyan, akkor miről fog szólni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Riderrr
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Taka Leader,Uchiha Sasuke
|
|
« Válasz #39 Dátum: 09 máj 13, 13:28:21 » |
|
Kumiko,ez nem csak irónia volt..énis készítek egy mangát ^.~! Hogy milesz benne? Majd megtudod (Előre szólók,hogy nem vagyok egy rajzművész
|
|
|
Naplózva
|
Taka Leader Sharingan mester,
Uchiha Sasuke!^^
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #40 Dátum: 09 máj 13, 20:25:21 » |
|
hát be vallom őszintén nekem annyira nem jött be a manga de viszont a háttér rajzolás az kiváló de nekem is az ember karakterekkel van bajom de azon lehet még csiszolni úgyhogy csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #41 Dátum: 09 máj 13, 20:28:07 » |
|
Nah akkor most minden egyes eme topicba irkáló - aki még nem ismeri - megfogja magát és elolvassa a Fórumszabályzatot, aminek az oldal vezetősége nagyon-nagyon fog örülni, mert nem kell figyelmeztetéseket kiosztani & kitiltani senkitsenem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 13, 20:29:22 írta Cart'necker »
|
Naplózva
|
|
|
|
kisnyakas
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 09 máj 16, 18:42:02 » |
|
amúgy kb hányrészes lesz kb? vagy ez még nagyon a jövő titka ?
|
|
|
Naplózva
|
Beazonosítottan azonosítás nélküli azonosíthatatlan vagyok
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 máj 20, 20:53:29 » |
|
A "vagy" utáni mondatrészt tedd kijelentő módba és megkapod a választ.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Krissy
Újonc
Nem elérhető
Ha nem tanulsz a hibáidból, felesleges elkövetned!
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 máj 21, 19:55:27 » |
|
Saruwatari Kumiko a mi örök válaszadónk =)) Mindig maradj ám itt velünk Még lesznek kérdések =) Jó sok!!
|
|
|
Naplózva
|
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! =P
|
|
|
|