csonthee
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
 |
« Válasz #1230 Dátum: 11 júl 24, 11:15:27 » |
|
Szerintem a 20 az jó. Az europe szerver szinte mindig tele van, úgyhogy mehetnénk máshova
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #1231 Dátum: 11 júl 24, 11:20:56 » |
|
Azért a többi is rendesen meg van pakolva. Germánba szokott bedobni, de ott is csak szerencsém van ha bejutok valahova  . Ötletek?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1232 Dátum: 11 júl 24, 12:34:10 » |
|
Figyuzatok sztem europe szerver és azt kell csinálni hogy free 3 szabad szokott leni (gyakrabban) arra menyünk és azt csinálod hogy katt rá aztán refesh és amikor szabad akor joinra kattolsz és gyorsan bejutsz mielőtt valaki más bemenne előted ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1233 Dátum: 11 júl 24, 13:08:22 » |
|
Ja, csak sok idő mire mindenki be tudna jutni. Inkább olyan szervert kell keresni ahol általában mindig van 1 olyan Free ami szabad, szóval nincs mindig tele.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
 |
« Válasz #1234 Dátum: 11 júl 24, 14:12:50 » |
|
Hát tegnap a francián találtam helyet... és Éjfélt is ott találtam. Ott jó lenne?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám: 
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1235 Dátum: 11 júl 24, 14:33:00 » |
|
Francia... francia.. hát próbáljuk meg  . Ha valakinek nem tetszik akkor még írhat 20-ig  . És amúgy mik legyenek? Csak mert nekem a BR és a CM nagyon laggos  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1236 Dátum: 11 júl 24, 15:00:54 » |
|
Figyeljetek én maradok dm td és br mellet főleg a sword match de erről még vitatkozhatunk mert nekem mind a 2 jól egy ^^ Amúgy free-t is meg kell beszélni mert így nem lesz jó és még meg kérnék mindenkit hogy 1-szer a nevét írja le ide mert 5-en vagyunk ebből 3-an klánba ővelük felbirom venni a kapcsolatot (Rikan,Csonthee) de GepgurU-va meg Ejfel-el nem:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1237 Dátum: 11 júl 24, 15:12:09 » |
|
Itt fórumon megtalálsz folyamatosan online vagyok.. igen jelenleg francián van hely.. ott trollkodok, illetve inkább noobkodok  Hm.. nah vajon ott mi a nevem? Lehet tippelni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1238 Dátum: 11 júl 24, 15:16:14 » |
|
Szóval ennyien megyünk (eddig  ): GepgurU - HUN-Gepguru Andor2000 - AndorHUN csonthee - Csonthee Ejfel -  Én - SummerZero Francia szerver, Free 4 (ha megfelel), szoba NKWT Party, jelszót pedig találjatok ki  . Azért egy chasert is játszunk *-* (csak abba vagyok jó  ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1240 Dátum: 11 júl 24, 16:15:14 » |
|
 Jah szerintem is tökmindegy ha úgy is saját szobát csinálunk, de talán francián kisebb a lagg ha kevésbé van leterhelve a szerver.. vagy rosszul gondolom? Hát én még semmiben nem vagyok túl tapasztalt.. lőfegyver szinten csak akkor megy a game ha rapid-ot használok.. és lövök mint egy bolond.. Penge szinten meg dupla penge.. a láncos ami úgy tetszik és szerintem használható is. Bár mondjuk az alap pengét amit kap az ember, azt egy percig se használtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1241 Dátum: 11 júl 24, 16:51:08 » |
|
Akkor ezt megbeszéltük, ha nincs a többieknek ellenvetése akkor 20 körül csinálom a szobát. Kezdhetünk chaserrel? Ha igen akkor kardos vagy fegyveres legyen? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1242 Dátum: 11 júl 24, 17:16:09 » |
|
yep.. bár nem vagyok oda a chaserért.. legalábbis utálok én lenni.. amúgy szerintem chaser esetében mindkettő.. akkor mekkora lvl-es csapat lesz? ugye beginner?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1243 Dátum: 11 júl 24, 17:28:09 » |
|
Szerintem inkább haladó, mert legtöbben 20 vagy az fölött vagyunk, de én még mindig beginnernek mondanám magam  . Úgy érted, hogy egy kardos, és utána egy fegyveres vagy 1 fegyveres? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1244 Dátum: 11 júl 24, 17:34:46 » |
|
Úgy értettem hogy egy körön és pályán belül, mindkettőre legyen lehetőség, legalábbis ha chaserről van szó. Én viszont tegnap kezdtem el játszani, most leszek 5ös.. szóval esélytelen akkor hogy részt vegyek a meccsen 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|