GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 11 júl 23, 10:56:20 » |
|
Én most Patcheltem, és megnéztem az adataim amitől most regizek újra: Rokiee 6 ( ez még nem baj!) 88 match : 18 win 70 lose ( na ez zavar pedig pro vok!, a szimtemhez képest is. nem egozok de nekem nagyon megy annyit ülök a gép előtt, hogy már majdnem minden gameben pro vok.)
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 11 júl 23, 11:48:05 » |
|
Hát nálam úgy van hogy 362 match 180 win 282 lose (kb) szal én nagyobb kocka vok de rájöttem a játék nem megy -.-"Amúgy meg most jó a farm mert event van és simán megkapod 2 és fél k exp-t amitől hamar pro vagy ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1217 Dátum: 11 júl 23, 11:52:04 » |
|
Én is letöltöttem,és regeltem.. hm, lássuk a medvét. Nekem ez egy sima fps-nek tűnik első ránézésre.. mondjuk egy két különbséggel, pl nézetváltás és xp szerzési lehetőség.. ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 11 júl 23, 11:53:53 » |
|
Hát most tele van és prok rögtön leütnek! szóval most nem játszok. és kiderült ha kilépek a meccsből az = egy lose-al. Ejfel: az fps-ben csak a kezedet látod, szóval ez tps-es. Különben ugorj a mély vízbe és látsz pár érdekességet még.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1219 Dátum: 11 júl 23, 19:36:03 » |
|
jajah, sejtettem hogy ez nem first :p hm érdekes játék
valakinek van kedve velem játszani? *kutyaszemekkel néz*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 20:39:31 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 11 júl 23, 21:26:10 » |
|
Még szép. Egyébként is valami fórum party-ról volt szó igaz hogy még az iron eyes nem érkezett meg, de rendezhetnénk egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 11 júl 23, 21:29:01 » |
|
Akkor é is jövök, ha még egyáltalán ma, és ha ma akkor 00 előtt megrendezésre kerül .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 11 júl 23, 21:36:31 » |
|
Jó ötlet én már úgyis mingyá 21 vok a party alat upolhatok legalább ^^ Én mostantól hajnali 3-ig fent leszek s4-en és ot van a klán is szal tuti megtaláljuk egymást és megmutathassuk kegymásnak mire vagyunk képesek ^^ (én harmatos boci fing vagyok szal nekem már nem kell bizonyítanom )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 11 júl 23, 21:40:28 » |
|
:S Én még nagyon noob vagyok.. gondoltam ápoljátok a lelkem, de így esélytelen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 11 júl 23, 21:43:25 » |
|
Az új accomal új élet kezdtem... szóval ha most harmat gyenge típusúak is jöhetnek (?) akkor jövök én is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 11 júl 23, 21:49:02 » |
|
Hát én ma már hulla vagyok de felőlem holnap estefele lehet valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 11 júl 23, 21:58:24 » |
|
Én is marha rossz vagyok, ne higgyetek jónak Szerintem ti is jobbak vagytok nálam . Akkor holnap este?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 11 júl 23, 22:00:45 » |
|
Nekem holnap este lehet nemjó mert megyek mamámhoz de 40% nem megyek szal majd írok de szerintem holnap este ha ithon leszek már 22 leszek minimum:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 11 júl 23, 22:19:28 » |
|
nekem holnap bármikor... most chateltem játékon belül éjfélel ő is ráér... na jó cakkát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 11 júl 24, 09:58:38 » |
|
Akkor ma este. Csak időt kéne megbeszélni . Mondjuk 20:00 (vagy 20:30, 21:00) az megfelel nektek? Vagy korábbra/későbbre tegyük? És persze melyik szerver. Amúgy nekem is sz@r a ratiom, 194 win és 245 lose .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 09:59:37 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|