Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1185 Dátum: 11 júl 17, 17:13:08 » |
|
Hát ha páran összegyűlnénk akkor jó lenne egy party, én simán benne vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1186 Dátum: 11 júl 17, 19:44:07 » |
|
nem rossz ötlet, de szerintem várjuk meg a season 2-őt Én legalábbis addig nem játszok amíg nem jön ki
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1187 Dátum: 11 júl 18, 15:18:00 » |
|
Hát jah jó lenne de akkor azt is tudni kéne hogy ki mikor ér majd rá. Ugyanis late july-t irtak és már csak 13 nap van júliusból. (egyébként nekem mind1 mikor van csak este legyen )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1188 Dátum: 11 júl 18, 17:14:56 » |
|
Először talán emberek kellenének . Mert hárman még chaserre sem vagyunk elegen, max Arcadezni tudnánk vagy valaki bevállalja, hogy ketten ellene mennek. Szóval életbe kéne lendíteni a topikot vagy valami ilyesmi .
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1189 Dátum: 11 júl 18, 17:20:23 » |
|
Sziasztok!Én szeretnék jelentkezni ebbe a kis csapatba ^^ Igaz még csak 18 vagyok de gondolom nem nagy baj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1190 Dátum: 11 júl 18, 17:31:55 » |
|
Jah jó lenne beinditani újra és a klánba se ártana pár aktív tag... egyébként meg itt egyáltalán nem számit a lv
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1191 Dátum: 11 júl 18, 17:40:34 » |
|
Amúgy csonthee akartam tőled valamit kérdezni bár 1 kicsit félek hogy nemet mondasz Arról lenne szó hogy próbaidőre felvennél a klánodba?Megnéztem az oldalt és elolvastam hogy mi kell ahhoz hogy csatlakozhassak pl tudom hogy aktív és normális tagot kerestek bár kinek mi a normális és nagyon szeretnék 1 magyar klán tagja lenni pls!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1192 Dátum: 11 júl 18, 17:47:47 » |
|
Nyugi az egész klán offos köztük énis csak néha kedvem támad s4ezni jelentkezz nyugodtan van még 1 hely
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1193 Dátum: 11 júl 18, 19:47:52 » |
|
Hát ez jó hír . Amúgy én is csak néha vagyok fenn, de majd elkezdek rendesen játszani ha meglesz a gépem csinálva. És tényleg nem számít a level, láttam már olyan Semi-Prot aki alig bírt felugrani a Circle tetejére, és olyan Beginnert is aki a csapat elején volt egész meccs alatt. Szóval emiatt nem kell aggódni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1194 Dátum: 11 júl 18, 19:51:49 » |
|
Grat csonthee most láttam szintet léptél Amúgy ma vagy holnap este ki ér rá?Majd vegyetek fel barátnak a nevem AndorHUN és amúgy nemtok belépni a klánba Nem írja azt hogy join hanem helyette azt írja hogy apply vagy mi :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1195 Dátum: 11 júl 18, 19:57:36 » |
|
Azt hiszem el kell fogadnia a klán vezetőjének. És igen, grat csonthee a 31. szinthez .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1196 Dátum: 11 júl 18, 20:03:10 » |
|
Köszkösz. Mondjuk nem nagy szám Az lesz az. apply kell. Utánna várni kell hogy elfogadjam... ami nembiztos hogy elsőre menni fog. szinte mindig errorozik
szerk: sikerült elfogadni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 18, 20:09:50 írta csonthee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1197 Dátum: 11 júl 20, 12:28:36 » |
|
Nem tudja valaki hogy miért nem enged be a játékba?o.O Remélem most rakják be a season 2-őt mert már nembirok magammal annyira jó lesz ^^ Ma jó lenne összejönni legalább 1 3-an és játszani 1 br-t 1 dm-et vagy 1 td-t ha kell 1 4-edik ember akkor nekem van sok online magyar ismerősöm ^^ (minden nap minimum 3 fentvan egész nap )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1198 Dátum: 11 júl 20, 13:58:39 » |
|
Ez egy nagyon jó ötlet . Csak ha lehet akkor 19-20 előtt/után kéne lennie, hogy tuti el tudjak menni . De szívesen tolnék veletek egy chasert, vagy DM/TD-t .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 14:43:18 írta Rikan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1199 Dátum: 11 júl 20, 14:56:07 » |
|
Hát nem tudom a játék lehet ma be se enged mert reggel óta rossz és nemtom hogy most újra le kell tölteni vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|