Cassco
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1170 Dátum: 11 máj 17, 21:58:36 » |
|
Hát úgy látszik senki nem viszi túlzásba de azért vannak még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1171 Dátum: 11 máj 18, 12:35:01 » |
|
Hát vannak csak szerintem már nem innen de lehet tévedek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1172 Dátum: 11 máj 18, 12:40:45 » |
|
Hát, hétvégénként nyomok 1-2 menetet. De nyáron ha lesz jobb gépem akkor tuti visszaszokok. Amúgy tetszik, hogy most meg lehet venni az emo csaj haját az Arcade-ből xd. A neve nem jut eszembe, pedig bírtam ^^".
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1173 Dátum: 11 máj 24, 08:47:32 » |
|
Én keményen nyomatom még mindig ;]
Szerintem a "Német" szerver a legértelmesebb,mert az "Európai" szerveren elég sok a lagger ( mert pl. Etiópiábol,Egyiptomból,Kinaból is járnak playerek,nem értem miert az EU-ra ... -.-) és azért jópár hackert is lehet találni.A Német szerveren a laggal szerintem egyáltalán nincs gond,merthogy Nincs lagg >.> ;P
.:[ >> Enjoy << ]:.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1174 Dátum: 11 máj 24, 13:25:24 » |
|
Ha te láttál hackert a Dark Lightning alatt akkor valami egészen más látásod lehet, mert körülbelül 2 olyan működőképes hack volt amelyet nem szűr ki a HGWC. De a laggereket utálom..
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1175 Dátum: 11 máj 24, 14:03:40 » |
|
Hát pedig tényleg iszonyat sok hackert lehetett látni... egy nap 3-4el simán összefutottam. iszonyat irritáló amikor már csak 5 perc van, nyerésre állsz bejön egy hacker és el*sza. mondjuk ezzel szerintem nem csak én vagyok igy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Andor2000
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1176 Dátum: 11 júl 15, 17:01:50 » |
|
Sziasztok!Iszonyat jó hírrel szolgálhatok ^^ Július végére kijön az s4 league season 2 iron eyes amiben rengeteg új fegyver új pálya és új mód áll rendelkezésünkre sőt még 1 "ugrató" is lesz amire ha rálépsz rohadt messzire elrepít ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1177 Dátum: 11 júl 15, 17:14:12 » |
|
Hja.. láttam a videot is róla, nekem kissé unreal tournament feelingem lett hirtelen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1178 Dátum: 11 júl 15, 18:05:30 » |
|
Mivel én nagy S4 fan vagyok,akkor ez szerintem is egy Qva jó hir Megyek is utána nézek az season 2 -nek .:[ >> Enjoy << ]:.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1179 Dátum: 11 júl 15, 20:57:04 » |
|
Na ez jól hangzik . Én is megkeresem a videót, most nagyon kíváncsivá tettetek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1181 Dátum: 11 júl 16, 01:11:22 » |
|
Szavamra ez kemény lesz. A legjobban a CS-t és az ugratót várom (Counter Sword b*zi vagyok) és a pályákat . Remélem lesz pár chaseres is mert amiket mutattak annyira nem néznek ki chasernek (bár ki tudja, Office se nézett ki annak ). Szóval ja, jó lesz ez .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1182 Dátum: 11 júl 16, 06:06:54 » |
|
Hát jah a CS elég jól néz ki bár az vagy ap-s vagy cuponos lesz szerintem. Én még arra a kis gépágyúra leszek kiváncsi amit lepakolt, ha jól láttam véd is valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1183 Dátum: 11 júl 16, 09:04:31 » |
|
Azon gondolkoztam én is, mert jól ki van támasztva a lövő rész . Szerintem inkább AP lesz, de egy időre azért csak megengedik, hogy kipróbáljuk .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|