Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1140 Dátum: 11 jan 22, 09:46:57 » |
|
Újra lett rakva a gép tehát ha leszedem akkor elképzelhető, hogy jövök party-ra és talán 1 embert tudok még hozni is
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #1141 Dátum: 11 jan 22, 12:52:00 » |
|
Nah remek. Végén még az lesz hogy 12-nél többen leszünk és nem férünk el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1143 Dátum: 11 jan 24, 15:34:08 » |
|
Helló ! Most kezdtem el újra játszani és lenne egy kérdésem: mi a 4. szob-típus a chasert/Td/Dm eket ismerem de az újról ötletem sincs elmondaná valaki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1144 Dátum: 11 jan 24, 15:58:08 » |
|
Le kell vadászni mindenkit aki felett korona van. Még mielőtt levadásszák a te csapatodban lévő koronásokat. Mindenki koronával indul +hp-val. Nem rossz mód, de hamar monoton és unalmas lesz. Chaser mód az ami a legnagyobb tré abba semmi skill nincs. Mondjuk én csak TD szoktam játszani. A csapat munkát szeretem... amit sajnálok, hogy sok a hacker és a buta ember. Elég szomorú, hogy a tehetségtelen ember fog egy dagger vagy CS-t és spamol. Normál esetbe nem zavarna. Viszont mikor a jobb klikken kívül mást nem csinál elég vicces. Fegyverből egyedül azt a zöld sugarakat spriccelő ízét nem szeretem. Túl egyszerű vele ölni. Plasma sword, submesik és semi rifle powaXD Skillből meg a falat szeretem. Mondjuk védő vagyok szóval az kell:D. Szárnyak semmi értelme 2 lövéssel le lehet szedni a repkedő alanyokat.
Ha már beírtam valaki megmondaná, hogy miért van az, hogy van akit nem fog a golyó? Pumpálom és 1 tár bele megy a fejébe... 2-3 lövéssel lehet fejre ölni... van valami páncél skill vagy mi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 24, 16:00:39 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1145 Dátum: 11 jan 24, 18:48:31 » |
|
Á értem köszi a daggert bevallom énis szeretem főleg a sima támadásával ember körül futkosás és gyilkolás kombót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1146 Dátum: 11 jan 29, 18:03:27 » |
|
nagyon jó a kieg, nekem bejön az új pálya/ruhák, meg az új fegyók , ja és Kanokanor néven vagyok fennt rajta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1147 Dátum: 11 feb 01, 19:48:12 » |
|
please help! kidobott egyszer az angol szerverről olyan kifogással hogy hackeltem (persze nyilvánvaló hogy nem) és azóta nem tudok vissza menni a szerverre mert elkezd csatlakozni és egy idő múlva azt írja ki (persze nem lép be hanem csak a szokásos Connecting... felirat van) hogy Connection Timed Out szóval kapcsolódási idő túllépve , őszintén mondom hogy nem hackeltem, és más szerverekre nem nagyon akarok felmenni mivel se spanyolul, se németül se franciául, se oroszul...... nem tudok, szóval valaki segítsen már mert nagyon fel akarok menni az angol szerverre!!!!!! a másik meg az hogy Ha már beírtam valaki megmondaná, hogy miért van az, hogy van akit nem fog a golyó? Pumpálom és 1 tár bele megy a fejébe... 2-3 lövéssel lehet fejre ölni... van valami páncél skill vagy mi?
és ez szerintem azért van mert még sok a lagger is, aki direkt belassítja a saját netjét hogy a másik játékosnak laggojon szóval ne kapja meg attól a playertől rendesen a jelet, ezzel azt értem mondjuk mikor lövöd a laggert eltalálod de nála már rég odébb ment a lövéstől = nuku sérülés... hát igen, elég sok a low player... sry doublepost
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 01, 19:56:50 írta Kanokanor Seme »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1148 Dátum: 11 feb 02, 17:32:28 » |
|
Na, hát megint jó lett az S4. Tetszik ez a Dark Lighting bár engem egy nagy kedvenc animémre emlékeztet leginkább. Egyedül az kifogásolható, hogy most mindenki Twin Blade-vel járkál Nos Kanokanor Seme engem is okolt már hackel, de akkor már a szerver választásig nem jutottam el. Próbálj meg más szerverre menni, és ha oda beléptet akkor csak valami baj lehet angollal (engem spec. tegnap beengedett zökkenés nélkül), esetleg ha pár nap múlva nem javulna az állapota rakd újra S4-t. De mondjuk germán szerver sem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1149 Dátum: 11 feb 14, 19:08:37 » |
|
Oh Yeah S4-ezzetek csak bátran rég írtam itt szóval írok ezért tennék föl egy kérdés?! kérdés:Ki hány lvl? (felesleges de unalomból irok )! én 35lvl de hamarosan 36 leszek! Irjatok O.o||o.O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1150 Dátum: 11 feb 14, 19:55:41 » |
|
18 vagyok jelenleg a karakterrel, de hamarosan 19. Így is ez a rekordom, eddig 15-ig jutottam el humán erőből. Viszont ha már szintek, akkor mekkora max level? Mert ha jól tudom van 100 is ami elvileg a legmagasabb "S4" nevet viselő rang..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1151 Dátum: 11 feb 20, 14:04:58 » |
|
Igen 100 de olyan ember nincsen aki 100 as lenne jó van 1 de az admin netrunner 101-es de a legnagyobbak az Donee: 63 64-es 2. Cyl-Neyul:62-es de attol függetlenül mindig a Cloud1 nyeri az összes versenyt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1152 Dátum: 11 feb 24, 19:35:05 » |
|
Chaser mód az ami a legnagyobb tré abba semmi skill nincs.
Chaserben ugyan úgy elérhető minden skill, ha a szoba készítője ezt rendelte el. Ugyanis be tudja állítani, hogy csak az eredeti chaserben használható skillek vagy minden S4 képesség használható legyen. Ezt úgy látod ha megnézed milyen logó van a szoba neve mellett (chaser esetében egy célkereszthez hasonló, ha minden engedélyezett akkor egy S4 logó) Ha már beírtam valaki megmondaná, hogy miért van az, hogy van akit nem fog a golyó? Pumpálom és 1 tár bele megy a fejébe... 2-3 lövéssel lehet fejre ölni... van valami páncél skill vagy mi? Laggerrel van szerencséd, vagy te magad laggolsz. Páncél skill nincs, csak a metalic, de az elég jól látható és csak annyit használ, hogy amíg te ölöd az áldozatod annak gyógyul vissza a HP és neked is sebez le, ezt chaserben utálom a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1153 Dátum: 11 feb 24, 22:20:28 » |
|
Én nem olyan skillre gondoltam. Ahoz nem kell tudás. Elbújok és reménykedem, hogy nem engem kezd el üldözni a kaszás. Unalmasnak találom. Sokan szokták tolni, de igazából értelmét nem nagyon láttam. Én személy szerint csak TD-t toltam a többi nem tetszett. Jahhh valszeg laggerek voltak akadnak nem kevesen. Mondujuk mostanában rendszerint kibannoltak szal már vagy 2 hete nem toltam.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
dabal
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1154 Dátum: 11 feb 25, 13:53:28 » |
|
letöltöttem a telepítőt de nem csinál semmit elindul és megál röktön valaki nem tud valami linket a telepítőröl küldeni meghálálnám. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|