csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #990 Dátum: 10 jan 28, 23:01:18 » |
|
nyugadalom van dx... azért nem fog összedőlni a világ mondjuk én is kiváncsi lennék kivételesen >> nah ngyonjó most hülyének néznek az emberek jah és új időpontok vannak. akit érdekel nézzen vissza 1 oldalt ott a link.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 29, 14:19:42 írta csonthee »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #991 Dátum: 10 feb 06, 09:02:44 » |
|
Valamikor ebben a hónapban jön végre az arcade mód
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #992 Dátum: 10 feb 06, 10:55:44 » |
|
aha végre kilyön az új mod:D ma party aki akar jöjjön további infók az oldalonxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #993 Dátum: 10 feb 07, 20:57:01 » |
|
pontosabban a patch 15 3 héten belül 3 hét a maximum hogy kijön szóval 3 héten belül meg jön nekem se tudtak még pontos időt mondani a fejlesztők DE csak annyit mondok h az arcade mod az egyik legjobb az exp szerzés hez meg a legizgalmasabb én koreai mindig arcade mod on játszok de én csak azt várom hogy az eu s4 ben legyen claw = karom fegyo Picit elhanyagolt a topic
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 11, 23:28:31 írta dxdominik »
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #994 Dátum: 10 feb 15, 17:10:48 » |
|
senki se szokot már játszani?:S am lessz party szerdán 18:00 kor név : FotA jelszó: animekun http://www.youtube.com/watch?v=4E7u576rj0w&feature=relatedez milyen map?>.<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 20, 17:35:47 írta zole »
|
Naplózva
|
|
|
|
kempo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #995 Dátum: 10 feb 24, 15:45:47 » |
|
Sziasztok
kijött ez az uj peach és nekm mior beírom az acc nevemet meg a jelszót és belépek egy szeróra ijen olvashatalan baromság lesz meg a sezrókat se látom valki tudna segíteni??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #996 Dátum: 10 márc 01, 17:39:34 » |
|
hát ezt nem hiszem el már megint törölték a hsz-met pedig az enyém érthető volt nem úgy mint ennek a kempo nak -.-" amugy nem tudom mért ilyen a szero-d vagy mi nézd meg a vidi karidat meg ha meg felel akkor telepítsed újra kisfiam ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #997 Dátum: 10 márc 02, 01:23:14 » |
|
Ha az a hozzászólásod is ehhez hasonló volt, akkor nem csoda ha törölték, legalább olvasnád el, mielőtt elküldöd.
Először is célszerű átolvasni a patch leírását, hogy nem igényel-e új driver-eket, directx-et, vagy esetleg nem-e lett azóta néhány hardver kevésbé támogatott. Viszont valaki más gépén is nézd meg, hogy biztosra tudd, nálad van a hiba, és nem a patch hibás, vagy hasonló. Persze egy egyszerű újratelepítést is kilehet próbálni először.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #998 Dátum: 10 márc 06, 23:38:46 » |
|
Hy! Sok kihagyás után egy barátommal eldöntöttük h újra S4-ezünk.... Nekem kis képernyős a gépem és pont levágja a "Crate" gombot a karakterkészítésnél, ezért megkértem hogy csinálja meg nekem ő. De neki még nem jött le a játék, de amikor lejött rendesen feltelepítette de timed out"-ot ír ki...Már megpróálta minden verzióval de folyamatosan ez a hibaüzenet jön ki....Valaki tudja ezzel mit kell csinálni?(HGW után már nem is indul el a játék)
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #999 Dátum: 10 márc 07, 10:22:12 » |
|
Pontosan azt írja ki hogy: "Timed out waiting for initaling xtrap-engine" és őszintén fogalmam sincs ez mit jelent. Valakinek forumról voltmár ien? Ésha igen hogy oldta meg? =( Szerk.: De mondjuk a lapról még a letöltés sem indult el, tirrentel szedtem le :S akkor azt írta hogy "Unknown state".
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 márc 07, 11:27:23 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 10 márc 07, 14:21:18 » |
|
Hy all,
Ezt a jatekot honnan lehet letolteni? pls egy linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 10 márc 07, 14:42:34 » |
|
Innen letöltheted: www.alaplaya.netGondolom a nevét tudod xD
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Dinuu
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 10 márc 07, 14:49:54 » |
|
Igen tudom a nevét:D es kosszi a linket... deh amm ez ugy van mint kb. a Counter Strike?? Hogy ugy a szerverek ott vannak meg ijesmik? vagy hogyan is van ez ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 10 márc 08, 15:51:43 » |
|
A www.nkwteam.mlap.hu -n olvashatsz róla...De am. az első HSZ-ben is benne van a leírása nagyjából.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 10 márc 14, 10:35:02 » |
|
ez ilyen j?v?s fantasy game ha annyira ?rdekel n?zz rola videot ja és ps3 rol irok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|