24 nov 23, 11:37:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 99
  Nyomtatás  
Szerző Téma: S4 Leauge!  (Megtekintve 212116 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
Quincy
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #975 Dátum: 10 jan 22, 17:24:16 »

dxdominik az új klán közös döntésvolt  Kúl
és szerintem a megváltó aki le akarja rohanni francia országot vagyis az új "moderátor" sokkal jobb mint ez előzö Nevet

Roland112 ma is lesz party megy ugy egész hétvégén 19:00kor english free 3 de bővebb informáciokért látogass el a

http://www.nkwteam.mlap.hu/ ra ( ha kel vmi beszélj csonthee val vagy a csetbe irj nyugodtan)
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 22, 17:34:16 írta Quincy » Naplózva

cyberwolf21
Chuunin
*

« Válasz #976 Dátum: 10 jan 22, 17:27:12 »

Összedobok egy szobát akinek van kedve jöjjön!!!

KEZDÉS: 19:00

ger_free3

N-kun

Pass: Ramen

Naplózva

"Éljél úgy, mintha holnap meghalnál, de tanulj úgy, mintha örökké élhetnél." (Mahatma Gandhi)
csonthee
Chuunin
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Iván rulz

« Válasz #977 Dátum: 10 jan 22, 17:38:31 »

na azért látom nem teljesen világos Nevet
Szoval ma van meccs meg holnap is meg azutánis szoval egész hétvégén 19:00-kor

Az oldalon meg tudjátok nézni csak küldjetek e-mailt (cyberwolf neked elküldtem a jelszót.)
www.nkwteam.mlap.hu
Naplózva
dxdominik
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

S4 League MGM

« Válasz #978 Dátum: 10 jan 23, 00:42:04 »

azt nem Mondtam hogy aba hagytam itt ugyan úgy játszok és most elkezdtem még egy gyereket tanítani aki minden kinél jobb lesz remélhetőleg
 persze nálam nem mert a mestert vagyis a tanárt nehéz felül múlni aki tanítót

szerintem tök felesleges bisztos azért van ez mind szinte minden ki csak új player shiro nm játszik naruto fan mester nm játszik  pintér máté nm játszik akkor még nm is tudom még sokan már nm játszanak meny a 14 es ooldal ra ott volt ez az egész jó buli zole és jó volt vele mig még csak 14 es voltam azt én gyorsan fejlödtem azt le maradt te milambert se játszik pedig ö a favorit playerem Nevet kedvenc mindig azt csináltam hogy elkezdtem védeni akármi történt xD

jah meg csonthee nem a LVL a lényeg ha nem a tudás
neked csak 2.4 a td a kill death meg 07 nekem meg 9.99 td meg 0.9  kill szóval erröl ennyit

meg ha nem bannoltak volna 2 hónapra de azt még mindig nm vágom miért de akkor banoltak mikor mégelkezdtem játszani  ha szóval nincs ban akkor én ha anyira akarnék lehetnék 43 mas mint korean s4 en  de van még egy karim naruto966 az 15 ös az fél éve nem játszottam azzal 
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 23, 00:46:12 írta dxdominik » Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #979 Dátum: 10 jan 23, 02:53:02 »

Kezdjük azzal, hogy én "nem tudok" játszani, mert nem tudok bejelentkezni a játékba, pedig van hogy tolnám.

amúgy miért változott meg N-kunra és Ramenre a naruto-kun/ramendattebayo? xDD

na meg mi a franctol van nekem 3,7-s TD rátám? Amikor tudom, hogy abban tök béna vagyok xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 23, 02:58:45 írta Shiro » Naplózva

csonthee
Chuunin
*

Iván rulz

« Válasz #980 Dátum: 10 jan 23, 10:16:47 »

Oké dx nem akartam válaszolni de csak rávettem magam Nevet

az első részhez amit irtál nemtudok hozzászolni elakadt a lélegzetem is. Végül is ki lenne jobb nálad?

a második részt nagyon nehéz értelmezni véleményem szerint és biztos jó volt régen, nem tudom milyen volt az igaz de szerintem most is egész jól elvagyunk. (ja és megsugom hogy milanbert játszik...) ha meg nem akarsz velünk játszani akkor még mindig nem értem hogy mire fel ez a nagy felhajtás...

a harmadik rész ami (hurray) nekem szól, tudom hogy nem a lv számit mér számítana az? nem kapsz semmi pluszt. a tudásról meg annyit hogy a 9,99 es td rate egészen nehéz elérni ugy hogy 2-en vagytok egy pályán kb és egyik beviszi x-szer a másik is aztán kb ennyi ahogyan reklámoztad is Nevet a haxrol meg ne is beszéjjünk. hát jah szoval erről ennyit  judge

az utolsó részhez meg nem kívánok hozzászólni. ha már említetted hogy a lv nem számit.

szerintem ezzel ezt be is fejezhetnénk.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 23, 14:07:10 írta csonthee » Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #981 Dátum: 10 jan 23, 11:14:21 »

Mostanában fel szoktam lépni esténként, igaz nem mindíg, meg a gépem is sokat szórakozik(van ugy hogy csak szó nélkül kidob és vissza sem enged valamiért). Már nem megy olyan jól a játék mivel csak a fórum meccsekre járok, nagyon rég játszottam a fórumpartykon kívül is. Egyébként szinte mindíg megvan a 6-7 játékos de 4 ember mindíg. Régen volt, hogy csak 2-3 ember volt fent.

Shiro neked mit ír miért nem enged logolni?
Naplózva
Quincy
Újonc
*

« Válasz #982 Dátum: 10 jan 23, 14:55:46 »

Dx olvasd el légyszi mit írtál mert tök érthetelen szoktál iskolába járni?
mondjuk mit várjak 1 agyilag 6éves től (lehet sokat mondok)

"meg ha nem bannoltak volna 2 hónapra de azt még mindig nm vágom miért"'
lehet kikéne kapcsolni a hacked játék közben talán ugy nem bannolnának

és tuttad hogy a kssn szám "lopás" bűn?...

a td rate és vin stb % ok sem mutatnak semmit ahogy csonthee is mondta... azt úgy alakítod ahogy neked tetszik vannak rá trükkök
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #983 Dátum: 10 jan 23, 15:09:31 »

A rate tényleg nem jelent túl sokat...ha pl gyorsan játszod le a meccseket alapból nem lehet magas a td rate  Nevet (deh a gyorsaság nyílván arra utal h tudsz játszani vmennyire ...szal hülyeség az egész Nevet )
Viszont ez visszafele is üzemel, ha végigmegy a 20-30 perc eléggé sok ponttal lehet zárni (ha meg 1v1-ben szórakáztok alap h megy fel Nevet Nevet). Majd ha a dm kill/death rated is 9.99 lesz akkor érdemes mutogatni  Nevet Nevet

A lvl-re visszatérve ... jómúltkorában még sokra tartottad Nevet ...én túl kicsi voltam tehát nem lehettem vmi pro, Milanbertet meg épp lehagyni készülted mikor nem is gamelt túlzottan  Nevet

(Jah és EU s4-en asszem 53-as a legnagyobb...és ő se ma kezdte Nevet , ha neked ilyen lazán megvan a 40+ top rankingban a helyed alaplaya-n Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 23, 15:10:56 írta Feo » Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #984 Dátum: 10 jan 24, 16:10:27 »

Nah énmeg elfelejtettem a nevem meg a jelszavam...
Szal új accot csináltam...Mosolyog
Naplózva

naruto fan mester
Chuunin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #985 Dátum: 10 jan 24, 16:51:20 »

naruto fan mester nm játszik
én játszok, csak ritkán mivel elég gyakran kidob mivel sz*rakodik a net persze ha hívnak akkor felszoktam menni
amúgy miért változott meg N-kunra és Ramenre a naruto-kun/ramendattebayo? xDD
én úgy emlékszem hogy az elején még ramen volt a jelszó de 1 gyerek kitalálta és azért lett ramendattebayo de hogy mért lett megint ramen azt nem tudom xD
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #986 Dátum: 10 jan 24, 17:36:55 »

Ez egyszerű Nevet ...a Naruto-kunból egybál rávágta az összes oda nem való player h ramen a password, ezért lett ramendattebayo. Nah de ez meg piszok hosszú, és nem voltam hajlandó minden kilépés után regényt írni passwordnek Nevet ...szal elkezdtem az N-kun! szobát, amihez már megy a ramen pass  bow
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #987 Dátum: 10 jan 24, 18:54:28 »

Ja nem dattebayo volt régen és  sok idegen miatt lett ramendattebayo xD
Idézetet írta: naruto fan mester

[quote author=naruto fan mester link=topic=2602.msg456640#msg456640 date=1264348280
de 1 gyerek kitalálta és azért lett ramendattebayo
eredetileg spagettienjorno-t akartam xD
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Portgas D. Ace

« Válasz #988 Dátum: 10 jan 24, 20:26:21 »

Valaki egy fórum partyt vmikor?
Kis accommal meek...me még mindig nemtom a nevem meg a jelszóm a régihez...^^" xD
Naplózva

csonthee
Chuunin
*

Iván rulz

« Válasz #989 Dátum: 10 jan 25, 08:41:34 »

Nézzetek el a www.nkwteam.mlap.hu -ra.
oda lesznek kiirva az időpontok a jelszót pedig elküldöm ide pü-ben ha kell. Nevet

miért kerültek törlésre a hozzászólások? Gondolkozik tippelek lehet hogy off? de csak ezért? Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 28, 15:13:02 írta csonthee » Naplózva
Oldalak: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 99
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins