milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #645 Dátum: 09 nov 06, 21:02:45 » |
|
Bocs de én mostanában hanyagolom a játékot. Átszoktam a battleforgera. Most hogy ingyen le lehet tölteni legálisan tök buli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #646 Dátum: 09 nov 07, 12:02:12 » |
|
Ez OFF-nak számít nem? Tegnap volt party? Mert mentem volna csak el kellett menni szemorvoshoz T_T
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #647 Dátum: 09 nov 07, 12:48:53 » |
|
Volt de nem tartott sokáig... Legalábbis nekem 10 előtt kicsivel le kellett lépnem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #648 Dátum: 09 nov 07, 14:05:58 » |
|
Aha Ma esetleg 18-20 körül lesz valami?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #649 Dátum: 09 nov 07, 14:38:24 » |
|
Ma este én is benne lennék^^ ...úgyse játszottam szünet óta, legalább használnám is a cuccokat amiket megvettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #650 Dátum: 09 nov 07, 14:59:58 » |
|
nekem tegnap járt le a repülős skillem szóval eléggé zavarban vagyok hogy mit tegyek be Am. ma szerintem játszunk több Chastert de majd kéne klán videó-t csinálni
ezt hogy érted? Mármint hogy valaki felvesz XY jelenetet a Gameból és azokat összevagdossuk vagy ilyesmi? Vagy szimpla szöveg váltogatás és 1-2 kép a gameból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #651 Dátum: 09 nov 07, 15:30:05 » |
|
most nekem is jó lenne de inkáb legyen 18.00 kor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #652 Dátum: 09 nov 07, 16:10:48 » |
|
Szerintem is az a legideálisabb, de ha gondoljátok akkor felőlem kezdődhet most is, vagy 1 óra múlvaxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #653 Dátum: 09 nov 07, 16:17:35 » |
|
felőlem is mehet most is Gyertek german free3 N-kun-ba jelszó ramen Szerk : csinálja már pls valaki más a szobát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 07, 16:27:24 írta zole »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #654 Dátum: 09 nov 07, 16:47:44 » |
|
Oké a szobát megcsinálom akkor én Akkor: -NKWT- pass.: ramen Greman Free 3 És legyen Chaster >>Gyerekek tiltva vagyok chatról X'D X'D X'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 07, 17:18:48 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #655 Dátum: 09 nov 07, 16:54:29 » |
|
Majd mingyárt felmegyek énis. Nah végre lvl 14 Fejlődök :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #656 Dátum: 09 nov 07, 17:24:14 » |
|
Hmm, sajnos nekem meg közbe jött valami de olyan 19:15 környékén visszatérek Remélem elhúzódik addig a party
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #658 Dátum: 09 nov 07, 18:06:24 » |
|
miert léptél már ki megint RenIchigo?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #659 Dátum: 09 nov 07, 18:59:06 » |
|
(nyugodtan hívhattok Ichigo-nak,Ichi-nek vagy Ren-nekXDElőször ledobott a játék...Akkor rekunstruáltam a hibát Másodszor pedig mennem kellett... Na mind1 majd talán máskor...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|