|
csonthee
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
Iván rulz
|
|
« Válasz #631 Dátum: 09 nov 04, 18:24:10 » |
|
Hát én sajnos nem tudom... nálam még nem fordult elő. és hát tényleg elég kihalt lett hirtelen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
S4 League MGM
|
|
« Válasz #632 Dátum: 09 nov 04, 21:59:51 » |
|
jó az aláírásom mi xD amugy csonthee neked is jó Ha error-t ir ki akkor probál meg töbször és amugy csak enyit irsz be -NKWT- de majd meg bszél hessük a talit de csonthee majd vlamikor irok hogy csak mi 2 en
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #633 Dátum: 09 nov 06, 11:24:13 » |
|
Na mivan elmentetek kommandós táborba vagy mi? Esetleg ma/holnap/azután/a következő 1000 évben lesz party?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #634 Dátum: 09 nov 06, 11:41:16 » |
|
Ja ma jó lenne Végre 13 vok xD De felkéne fejlődni még pár szintet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #635 Dátum: 09 nov 06, 12:06:15 » |
|
jó van tölem ma is lehet 20:00-kor kezdödik az én csinálom a szobát mert ha nm én akkor át tudom álitani hogy én legyek LOL xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #636 Dátum: 09 nov 06, 12:12:35 » |
|
Nekem 18-20 körül megfelel,vagy előb,vagy később OFF: Huh ez tényleg LOLXD
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #637 Dátum: 09 nov 06, 13:38:06 » |
|
Majd egy Chaser-t is játszunk xD Me most arra vok rákattanva xD Nemtommér, de azzal fejlődtem fel 13ra xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #638 Dátum: 09 nov 06, 13:58:36 » |
|
Énis a Chaster-re vagyok kattanva mert ott jó sok XP-t lehet szedni Volt már hogy 5. lettem, de volt hogy 3. Am. szerintem valami ilyesmi sorrendben kéne lenni a meccseknek: - 1/2 Chaster - 1/2 TD - 1/2 DM Bár a DM-et imádom mégis azt tettem utoljára
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #639 Dátum: 09 nov 06, 14:23:44 » |
|
Jah Chaserben sok XP-t lehet, de ha DM-ben aratsz, az se rossz. Hát én ma játszottam nemtomhány(jósok) Chaser-t, és úgy 10-15 DM-et, szal elvoltam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hamano
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Perverz és Gonosz Dög..^^ <3
|
|
« Válasz #640 Dátum: 09 nov 06, 14:29:52 » |
|
Régen játszottam vele, csak mivel nem volt magyar-társaság ezért abbahagytam. Lehet megint lekéne szednem...
|
|
|
Naplózva
|
Life is short.Live while you can. Mindegy, milyen tehetséges vagy,egyedül nem változtathatod meg a világot!De pont ez az, ami szép benne!
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #641 Dátum: 09 nov 06, 14:32:07 » |
|
Na az valami a köbön A Chaster-ben nekem tegnap jónagy szívásom volt mert folyton egy csávó volt a Chaster és amikor én lettem azt se tudtam mi történik velem mert már le is estem x"DDDDD Hamano: Szerintem szedd le még 1x Megéri ;3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dxdominik
Akadémiai tanár
Nem elérhető
S4 League MGM
|
|
« Válasz #642 Dátum: 09 nov 06, 15:50:06 » |
|
hmm örülök hogy ilyen sok a jelentkező legalább gyarapodunk de majd kéne klán videó-t csinálni de nm ÉN töltöm föl youtube ra az biztos!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #643 Dátum: 09 nov 06, 15:54:23 » |
|
Én felteszem yútúbra mer nemnehéz...^^ Am. vki bennevan egy 19:00-s kezdetben is? Me unatkozok xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 06, 17:54:30 írta Max »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #644 Dátum: 09 nov 06, 20:51:45 » |
|
Már megy? Mert nekem bármikor király lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|