Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 09 ápr 25, 21:04:26 » |
|
Nahát akkor hol is kezdjem... Na mondjuk ott, hogy ez egy RPG játék, és nagyon de nagyon penge. A lényeg, hogy reggelsz az oldalon, leszeded a játékot, csinálsz egy karit, és azzal tolod. Na már most. A grafikája egy kissé gyenge, de maga a játék élvezet nagyon penge. A játékot itt tudod letölteni. Még vannak ott más játékok is, de az első az S4. Na akkor, a lényeg. Vagy egy csávóval, vagy egy csajjal, és veszel magadnak fegyvereket, azt ölöd a népet. Fejlődsz, és erősebb és erősebb leszel. Ja igen, és kinyírsz mindenkit. 2 játékfajta van. A TuchDown, és a DeathMatch. A touchdown arról szól, hogy van két csapat, és a két csapatból mindenki a labdára megy. Ha valaki megszerezte a labdát, akkor az rohan az ellenfél bázisa felé, és ott a goal postba beviszi a labdát, és akkor nyernek egy kört. Ez így megy a játék végéig. És a DeathMatch, gondolom már ismert különböző játékokból. Tehát itt is van 2 csapat, és akkor azokkal kell támadni a másikokat, és kinyírni őket, a játék végéig. Ha valami kérdésetek lenne, akkor pedig csak írjatok ide. -------- Fórum csapat szeró 1: Germán Free 1 Játék: Naruto-kun jlszó: ramendattebayo
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 28, 16:33:02 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 ápr 25, 21:07:27 » |
|
Végre megcsináltad ezt a topicot! xD A grafikával semmi bajom nincs egy nagy hibája van a játéknak: A Laggerek! Tele van a játék ilyen emberekkel és a legborzasztóbb ha egy csávó laggos, akármeddig lőheted, nem fog meghalni! Amúgy powaa géjm már 3-as vagyok, buhahahaha xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 ápr 25, 21:13:43 » |
|
Én is most 3mas vagyok. De igazad van. A laggerek a legnagyobb gond az egész játékban. És pontosan amit mondtál. És még az is nagy baj, hogyha a server mastere a laggos, akkor az egész server az lesz... Tapasztalatból omndom. Ja és tanács azoknak akik mostt még újabbak: Én 7-es szinten megszívtam, mert lejártak az alapfegyvereim, és nem tudtam tovább menni fegyverelk nélkül. Tehát tanács: Az elején vedd meg a Plasma swordot, és a Sub Machine Gunt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 ápr 26, 08:35:51 » |
|
Shiro pontosan 813 mega... nem tudom miért annyit kér? :O Mellesleg a játék neve nem "S4 Leauge!" hanem "s4 League" tudtommal xD Am nézzétek meg mit kreáltam ma reggel! Csak annyi nehézkes volt benne, hogy nem tudtam, hogy a görbe színátfedést csak akkor csinálhatom, hogyha már egyesítve vannak a rétegek -.- Egyébként 5 perc lett volna így legalább 10 perc lett... Aki akarja tegye be magának, de ne fikázzátok, mert első Userbar-om xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 26, 08:50:05 írta Pietraw »
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 ápr 26, 10:49:55 » |
|
Ajajj! Ez jó lett Pietraw. Már mióta akartam egy ilyet. Be is rakom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 ápr 26, 12:23:19 » |
|
Lehet az oldalon aláírást kreálni a saját adataiddal is mint lassan mindenböl (kill, level, név stb). A laggerek tényleg durvák csak ütöd- ütöd és nem hal meg bármit csinálsz szinte. Én most vagyok 9-es. Amugy ha lejár a fegyvered, képességed első alkalommmal license letétellel ingyen "vehetsz" olyat amit még nem használtál, meg 5000-ért lehet 5 órára is venni az alap fegyókat.
A grafika meg simán elmegy és nekem is 800mega körüli a mappája telepítés után.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 26, 12:24:09 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 ápr 26, 12:40:14 » |
|
Már látom, a 800 megát, este kipróbáltam és hármas szintig vittem... (Fura mód 1 kivételével mindig olyan csapatba kerültem, hogy a többség még nállam is bénább volt )
Az a laggos karakter amelyiknek már nincs életcsíkja, a feje fölött van egy áthúzott valami jel, és közbe még lő rád?
Amúgy úgy van, hogy minél magasabb a pinged annál laggosabb vagy? (Mondjuk nekem nem ír pinget)
Majdnem megszívtam az alapfegyós dolgot, hogy elfelejtettem venni. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 ápr 26, 12:58:50 » |
|
Jahm, minél nagyobb valaki pingje annál lagossab - sajátodét nem látod am -, és ha egy áthúzott tár vagy valami ilyesmi van a feje fölött a csávónak akkor az hiper lagger. Én sűrűn találkozok Laggerekkel ezért is csinálok mostanság én szobákat... Majd lehetne egyszer kétszer egy NKW bajnokságot rendezni vagy ilyesmi Amúgy a Sub Machine Gun és a Plasma Sword 9 napig megvan alapba, addig csak azt használd mert amit örökre vettél annak megy le az Energyje és egy idő után "elromlik".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 ápr 26, 13:16:41 » |
|
Igen, elromlik, de hogyha a csíkja 1mm akkor is csak kb. max 500 penért feljavítod. Olcsó a javítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 ápr 26, 14:23:07 » |
|
Egy kérdés: Olyat lehet csinálni, hogy több skilled is be van rakva és váltogatod v esetleg egyszerre pl láthatatlanság+szárny stb ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 ápr 26, 14:25:37 » |
|
Több skilled egyszerre nem lehet de 5-ös szint felett csinálhatsz még egy karit amire más skillt meg fegyót rakhatsz és a meccsek félidejében arra átválthatsz. Ja igen és a ruhákra is figyeljetek mert ha 50% alá megy akkor azt sem árt megjavitani de elég olcsó az is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 26, 14:26:26 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 ápr 26, 15:45:27 » |
|
Ezt mondtam én is...^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 ápr 26, 16:18:28 » |
|
És újfajta fegyók lesznek magasabb szinten ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wegita
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 ápr 26, 18:10:32 » |
|
Nem. Mindíg ugyanazok vannak. Amennyi pénzed van, abból a pénzből tudsz fegyvert venni, amilyet akarsz. Kivéve AP-set,m mert az AP az valódi zsé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|