25 feb 24, 22:30:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 481336 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Shiko
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

aoeku fanatikus

« Válasz #1530 Dátum: 08 aug 21, 11:58:11 »

hát láttam youtubeon hogy valami shippuudenes játékot reklámoznak, nem narutimate accel lesz hanem valami más nevű és ahogy láttam a grafika marad max.  a történetet csinálják meg bővebben
Naplózva
Sasukekun17
Akadémiai tanár
*

Sasuke Shippuuden

« Válasz #1531 Dátum: 08 aug 21, 12:47:52 »

Hát nem nagyon....Én most nem is játszok GBA-kal nem adnak ki újakat sajna.... Neeem
Naplózva
resangan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1532 Dátum: 08 aug 21, 15:01:52 »

Naruto Shinobi Retsendun 2 -ben több kari van ha kell a link szóljatok
Naplózva
resangan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1533 Dátum: 08 aug 21, 20:28:43 »

itt a link :http://www.romsite.net/show/40329/2258-Naruto-Shippuden-Shinobi-Retsuden-2-%28JP%29/
én gba emum tolom de naon jó főleg a story mos jó szórakozást a játékhoz

Moderátor: Nem dupla poszt, csak töröltem
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 22, 00:43:34 írta Shiro » Naplózva
syabi13
Újonc
*

« Válasz #1534 Dátum: 08 aug 24, 19:58:17 »

csáztok nekem meg van a Naruto Shippuuden: Narutimett Accel 2 psre és van hozzá emulátorom (pcsx) és valamiért a háttér fekete és tudnátok-e benne segíteni h ne legyen fekete és már próbálgattuk h jó legyen de nem sikerült aki tud segíteni az vegyen fel MSN-re (msn: tothszabolcs5@freemail.hu)előre is köszi a segítséget.
Naplózva
Ichigo Dave
Chuunin
*

« Válasz #1535 Dátum: 08 aug 27, 14:59:11 »

Lehet hogy már kivesézett téma, de ha van kérdésetek a Naruto Uzumaki Cronicles 1. ill. 2. Ps2 kapcsolatban akkor szívesen segítek/válaszolok a kérdéseitekre, ha már uncsi a topic akkor bocsi.
Naplózva
resangan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1536 Dátum: 08 aug 27, 18:29:44 »

hali Valaki Megtalálta Már A Naruto Warcraft Modot ? Ha igen Akkor Szoljon Már Valaki Vagy Adjon Már Egy Linket
Naplózva
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #1537 Dátum: 08 aug 28, 09:31:31 »

Naruto Shippuuden: Narutimett Accel 2: szerintem nagyon jóó
nekem nincs meg csak az cusinom nak és tök állat
és is 1 ps2-re gyüjtök ha meglessz akkor rögtön letöltöm
Naplózva
meti119
Újonc
*

« Válasz #1538 Dátum: 08 aug 28, 11:08:26 »

hali mindenki tud valaki jó grafikájú, nem stratégiai nehéz naruto-s játékot PS2-re?Mosolyog tom sok elvárás de ilyen a jó játék jujj mennem kell kajálni mert anyám leszedi a fejem :S
Naplózva
resangan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1539 Dátum: 08 aug 28, 13:18:58 »

nemazé de nem itt kéne kérni naruto játékot ps2-re itt csak GBA Ds Narutoval Foglakozunk Ebben a Témában
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1540 Dátum: 08 aug 28, 16:46:29 »

Egy kérdésem lenne. Szeretném megvenni, de nem találom sehol sem. Találtam más Narutos játékokat, de azok nem tettszenek. Láttam Youtube-on,és nagyon tetszik, de mivel a konzolom nem játszik le másolt játékokat, így nem tudom letölteni, és megvenném én szívesen... Szóval plíz segítsetek. Ha tudtok valamit, akkor egy PÜ-ben írjátok meg. Köszi.
Naplózva
Simba-kun
Vendég
« Válasz #1541 Dátum: 08 aug 28, 22:09:42 »

csáztok nekem meg van a Naruto Shippuuden: Narutimett Accel 2 psre és van hozzá emulátorom (pcsx) és valamiért a háttér fekete és tudnátok-e benne segíteni h ne legyen fekete és már próbálgattuk h jó legyen de nem sikerült aki tud segíteni az vegyen fel MSN-re (msn: tothszabolcs5@freemail.hu)előre is köszi a segítséget.

Ha számítógépen probálsz vele játszani, akkor nem is csodálkozom hogy fekete a háttér...Ehez a játékhoz iszonyú nagy gép kell hogy el vigye egyáltalán...Ha mindenképp PC-én akarod nyomni akkor költsél ki egy írtó jó gépre...Szerintem olyan 6 GHZ 2 vagy több MB Ram egy igen csak ütös vidi kártya már el vinné a játékot...
Naplózva
Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #1542 Dátum: 08 aug 28, 22:38:14 »

Kedves six!
Ezt a játékot, ha jól tudom csak japánban lehet megvenni, vagy rendelsz belőle egy példányt. Szomorú
Azt javaslom chip-eltesd meg a PS-ed, töltsd le a játékot azt' "jáccá" vele!
Naplózva
Simba-kun
Vendég
« Válasz #1543 Dátum: 08 aug 28, 22:59:26 »

Kedves six!
Ezt a játékot, ha jól tudom csak japánban lehet megvenni, vagy rendelsz belőle egy példányt. Szomorú
Azt javaslom chip-eltesd meg a PS-ed, töltsd le a játékot azt' "jáccá" vele!

Hi!
Six-el közösen vennénk meg ezt a játékot, és a konzol az enyém, illetve vele osztom meg. Már arra gondoltam hogy meg kéne rendelni, de félek hogy kifüzetjük, és nem érkezik meg a cucc, de akkor biztos hogy nem hagynánk szó nélkül! A PS2-öt nem akarjuk ki chippeltetni, mert általában a PS2-ök ezek miatt fagynak le...Valahogy megszerezzük mindenképp az tény csak kéne egy kis segítség Mosolyog
Naplózva
Daniel
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

A testem olyan mint a szívem

« Válasz #1544 Dátum: 08 aug 29, 08:56:33 »

ezt a játékot biztos nem tod megvenni magyar országon mert ha letöltöd még akkor is japánul van
eggyetlen esélyed ha letöltöd

Naplózva
Oldalak: 1 ... 101 102 [103] 104 105 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins