25 feb 19, 00:48:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 230
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto-s játékok konzol,pc (2 soros szabály!)  (Megtekintve 478558 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
TexA86
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1050 Dátum: 08 máj 19, 19:43:44 »

Sziasztok!
Hát hosszú szünet után ismét itt vagyok.
Esősorban Mangekyu-nak üzenem hogy sajna nem volt időm frissíteni a végigjátszáson, de már egy-két dolgot beírtam plusszként és bekerült az uccsó misszio is, bár ezt már tudjátok.
----
Marhásul irigyellek titeket, sajna nekem nincs gépem, és már szeretnék játszani ujra a játékkal és persze a Ultimate ninja 3-al is.
Utána néztem ennek a Boot DVD-s dolognak amiről nagyon régen volt szó és le is mondtam róla. Nemelég hogy nagyon drága megrendelni de nem is tud minden játékot lejátszatni a PS2-vel. Aztán utána néztem hogy nem is létezik egyféle "chip"- elési módszer, ráadásul nem mindegy hogy melyik Ps2 Fajtához milyen Chipp Módszert csináltatsz!

Annyira hülyevagyok hozzá hogy már azon gondolkodok hogy inkább már eleve chippeltetett PS2-őt vennék de nem tudom mennyire érné meg. Esetleg ha valaki tudna ajánlani valamit ami Győr környékére esik akkor azt Nagyon kérem Privibe tegye meg!  PLEASEEEEEEEEEE!!!!    Szomorú
----------
kurosaki : Sok-sok Gratula neked...vagy Drakula!?   O.o  Na mindegy , akkor hát mégeggyel bővült a "lehetséges vetéjtárs" Címe! Nevet
----------
Én mondjuk nem emlékszem már hogy pontosan hány karakterig jutottam hogy legyőzzem őket, KB.: 50 lehetett és azt Naruto Kyubi formájával tettem, viszont a másik kedvencem az idősebb Lee volt akivel legalább annyira eljutottam....
Uuuummmm bárcsak lenne Gépem!!!!   >.<#  Biztos végigvittem volna!!    Kúl)
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
Richard
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1051 Dátum: 08 máj 19, 19:47:24 »

Mangekyu-t törölték az oldalról a sajyát idétlensége miat.

Gondolkozok rajta hogy megint előröl kellen kezdeni a játékot den biztos hogy lenne elég türelmem a sok mászkálós küldetséhez.
Naplózva

Funk
Újonc
*

« Válasz #1052 Dátum: 08 máj 19, 20:56:10 »

hali hinata fetreng előttem kel neki a medicin de baszik elvenni. ilyenkor mivan? előre is köszi  a választ.
Naplózva
Axel-sama
Akadémiai tanár
*

Keyblade master

« Válasz #1053 Dátum: 08 máj 20, 17:28:41 »

A Saikyou Ninja Daikesshu 5-re gondoltál, azaz a shippudenes? Ott nem igazán vannak csetek, de ezt a linket tudom ajánlani-----> katt
Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
"...SouthSide nigga..."
Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1054 Dátum: 08 máj 21, 09:37:11 »

Richárd! miért mit csinélt mangekyo?
Azon kívül hogy kötekedett mindenkivel. :/
Naplózva
DreadItachi
Akadémiai tanár
*

no1 hentai fan X3

« Válasz #1055 Dátum: 08 máj 21, 10:52:33 »

Nosh nekem az egy van meg psp-re nem tua valki hogy a 2-őt meg tom e venni valahol Magyarországon???
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 21, 10:53:22 írta DreadItachi » Naplózva
Bence12
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1056 Dátum: 08 máj 21, 20:25:31 »

Van egy módszer amivel alapból megva na 4. Hokage Kis Sasuke meg a hang5-ös meg egypár kari az accel 1 mentésit mentsétek el (azért valameddig vigyétek el) és az accel 2 -be kezdjetek ujjat én is csodálkoztam hogy 4. + Kis Sasuke ... Pontosan
Naplózva

Utáltalak  Gyűlöltelek

És Életben Maradtam...
                                    ...Hogy Megöljelek
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1057 Dátum: 08 máj 23, 14:37:29 »

hát ha megcsinálod ebisu kérdésit akkor megkapod a 4. hokaget is de asszem ekiről te beszélsz az green beast naruto

itemeket úgy kapsz ha csinálod a küldiket vagy ha odamész konohamaruhoz, ő is ad párat

róka formába vagy pecsétesbe csak akkor tudsz átmeni ha a megfelelő jutsu van beállítva az ultimate jutsunál ( háromszög)

Funk:
hinata meg csak akkor veszi el tőled a medicinet ha meg is veszed az árustól ha az megvan automatikusan el veszi tőled, nekem legalábbis

vagy már oda adtad neki és most valami más kell neki
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1058 Dátum: 08 máj 23, 20:38:27 »

Már rájöttem hogy hogy az az emberke hinata öccse + megcsináltam ebisut de nem kaptam meg yondaimet ja és tudom hogy csak akkor változnak át ha megfelelő tutsu van beállítva, csakhogy nekem az volt a kérdésem hogy miért CSAK akkor lehet őket berakni narutonak és sasukenak ha kikapcslom a costumizét?
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1059 Dátum: 08 máj 24, 08:57:25 »

amúgy az hinata hinata huga (sztem) és nem az öccse

nem tudom miért nem kaptad meg yondaimet én a legvégén csináltam meg ebisu kérdéseit amikor már minden kari megvolt és jó sok küldit megcsináltam

ezt a customise részt meg most nem nagyon értem Technikai KO úgy érted hogy csak akkor tudod betenni a jutsut amikor közvetlen a harc előtt vagy??
Naplózva

Naruto and Hinata
Gennin
*

« Válasz #1060 Dátum: 08 máj 24, 19:41:33 »

Nemtom nekem olyan fiúsnak tűnt na mind1 a másik pedig.Azt úgy értem ogy ott vagyok vs módban kiírja hogy costumise? rámegxek hogy igen és kiválasztok mindent és ott narutona meg sasukenak az átalakulós jutsujukat csak akkor tudom berakni ha kikapcsolom a codtumiset vagy is 0 támadás 0 védekezés 0 chakr stb. mert ott ugye nyom sz l1 vagy r1-et és akko kapcsolod be costumizet vagyis az addig elért szinteket meg fejlődéseket.Remélem így valamelyest érthetőbb volt Gondolkozik
Naplózva
Tomix
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1061 Dátum: 08 máj 24, 23:21:58 »

most már értem mire gondolsz de erre nem naon tudok mit mondani mert nem dueleztem vs. modba
Naplózva

baska
Akadémiai tanár
*

alsógatyát kivűl hordo superhero

« Válasz #1062 Dátum: 08 máj 25, 14:07:06 »

Lécci valaki irja meg Pü-ban hogy hol lehet találni a 4.hokagét az 1hokagét és a kis sasukét Ohh My God
köszi Mosolyog
és hol lehet beállítani hogy ne legyenek  banditák???

akkor még egy: Oro búvó helyén van rgy zárt kapu...azt hogy kell kinyitni?
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 25, 16:50:17 írta baska » Naplózva
TexA86
Gennin
*

« Válasz #1063 Dátum: 08 máj 25, 18:35:42 »

Szia ha akarod elküldöm neked a végigjátszást, feltév ha nincs még meg.
Abban le van írva és ha nem elég a bene talált infó akkor a hozzácsatolt angol végigjátszásban pontosan le van írva, hogy merre találod meg azokat a karaktereket.
Viszont ha már van neked akkor, bocsi..akkor annál többet nem tudok mondani amit idáig mondtam a fórumon.
Naplózva

Uzumaki Naruto: "Egy nap majd én leszek a legnagyobb ninja a Faluban!
Egy nap majd megszerzem a Hokage címet!!
És majd egy nap FELÜL IS MÚLOM AZT!!!
Ezért leszek.....ÉN A KÖVETKEZŐ HOKAGE!!!!
kosztin
Vendég
« Válasz #1064 Dátum: 08 máj 26, 13:46:52 »

szóval azt állítjátok hogy nagy naruto fanok vagytok??
hát én még nagyobb vagyok! Pojén
oly annyira hogy nekem meg van PCn a naruto!
és semmilyen mod!
2 van!
az eggyikbe verekedni kell!
a másikban meg questelni!
mind a kettő van multiplayerbe meg intenetes multiplayerban is!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 230
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins