Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #195 Dátum: 09 aug 23, 13:29:00 » |
|
nekem van egy ps1-em,sok játékkal valahol a vastag por alatt, egy ps2 a szekrényben sok Narutos játékkal, meg egy xbox360 ( dejó hogy hagytam magam rábeszélni hogy inkább ezt mint ps3-mat... drága beruházás lett volna o.o)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #196 Dátum: 09 aug 23, 13:54:34 » |
|
nekem csak ps3 -om kell  miért ilyen rohat drága  nekem ps3 -ra csak a naruto ultimate ninja storm kéne, a prototype, a gta 4, a beowulf, az assassin's creed, meg még a resident evil 5... meg amik majd még ki jönnek rá, és nem lebutitott a grafikájuk  (leginkább az ultimate ninja storm miatt gondoltam meg magam  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
 |
« Válasz #197 Dátum: 09 aug 23, 14:11:43 » |
|
én is az ultimate ninja storm miatt vaciláltam karácsonykor. tényleg páratlan egy játék meg minden, de azt is meg lehet egy idő után unni.. mikor elkezdtem xboxon játszani a két narutos játékkal húztam is a számat egy kicsit, hogy ez azért mégsem olyan ütős grafikájú mint az uns, de aztán megszoktam. a megszokásnak meg az lett a vége hogy egy párszor végigjátszottam és ráuntam.. legalább így belekóstoltam a nem narutos játékokba is XP és összehasonlítva (youtubeos videókon persze :3) a ps3 és az xbox360-as játékokat, szinte alíg jobb valamivel a ps3 grafika. szóval ha ez nagyon számít nálad én akkor is az xboxot ajánlom, annyi negatívumot találtam benne hogy kicsit hangos, de játék közben azt ki figyeli? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #198 Dátum: 09 aug 23, 15:49:58 » |
|
xboxtol félek, mert tudom hogy van egy csomó ember aki a ledes probléma miatt cserélte le a boxát 20x, mert állandóan elromlot.. akarnék venni bele egy hűtést is, leginkább olyat ami jól hűti hogy ne olvadjon szét a memória, de akkor meg árba ugyan ott vagyok mint a ps3.. ps3 -hoz meg nem kell hűtés mert annak jó, és ledes problémája sincs 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #199 Dátum: 09 aug 23, 16:24:24 » |
|
xbox360 i love it  amúgy Suigetsu ha 3 ledtől félsz, ak,kor elötte gondolom flaseleed ergo nem akarsz minden gamet külön megvenni(amit meg lehet érteni) de akkor vért fogsz izzadni mert ps3 hoz nincs flash(van de olyan 50-100E be kerül és magyarországon senki se csinálja) ha meg nem flasheled, akkor nyugi az új boxoknak nem szokott 3ledjük lenni. Az enyém hamarosan 2 éves lesz a béna arcade verzió és még csak nem is rosszalkodik nagyon. Am ha jól emlékszem közelben levő boltban 360 premium flash+hűtésmod 1 hónap garival kerül 67 be(ez nem biztos infó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #200 Dátum: 09 aug 23, 16:34:19 » |
|
Ps3 azért olyan drága mert pöppet nagyobb erő van benne mint xbox kollégájában, meg blue-ray olvasó van benne ami a jelenlegi legjobb minőségű+ van benne wifi vevő is személy szerinte a ps3 megbízhatóbb is, szerintem megéri azt a + pénzt, legalább egy jó kis konzolod lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #201 Dátum: 09 aug 23, 17:37:09 » |
|
Gyengék vagytok srácok! Nyomultok a hiperdrága Xbox-okkal meg plésztésztönökkel!  Nem tudjátok mi a jó! Na akkor bemutatom nektek az igazit: http://technabob.com/blog/wp-content/uploads/2009/07/rambo_tv_game_system.jpgNa ez volt az igazi frankó konzol!  2 ilyet szétnyüstöltem anno kissrácként!  Igaz ehhez hasonló sárga kazettás gagyikat még ma is gyártanak.. >És mért szerettem? Mert lekötöttem addig is magam, és nem a házat vertem szét unalmamban! 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 23, 17:38:21 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #203 Dátum: 09 aug 23, 19:25:35 » |
|
hmm nekem az első áldozatom asszem egy nintendp64 volt amihez eladtak egy csomó nemnin-64 game t és mivel nem értettem hozzá meg is vettemxD mondjuk egész jó kis gép volt bár a ps1 hamar átcsábított.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #204 Dátum: 09 aug 24, 11:41:01 » |
|
szerintetek mekkora erő lehet egy nintendo64 -ben?  mármint a ps3 vagy az xbox360 hány (milliárd)szor lehet nagyobb teljesítményű mint a ninendo64?  (nekem a nintendos játékok jobban bejöttek mint a mostaniak... és le is kötött, mint pl a chip & dale)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #205 Dátum: 09 aug 24, 23:19:38 » |
|
hát a különbség kb olyan mint ha egy tankan nekiugrasz egy féltéglával vagy rádobsz egy atombombát  Meg még a különbség az is hogy a memória az a nintendónak ha jól tom 64 kilóbite ram volt benne, egy ps3-ban meg egy pöppet több  mondjunk párezer 0-val több  .meg az tény és való hogy régebben még azért is voltak jók a gamek mert ott nem kellet annyi mindenre odafigyelni készítés közben és így azért jobban belehetett tartani a határidőket is .Meg akkor még értettek ahhoz hogy mi kell a népnek  Nem egy mostani gamet tok mondani amit simán lepipál a Starcraft....ami mikor is készült ? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #206 Dátum: 09 aug 24, 23:32:25 » |
|
Ezek a régi gépek tökjók  Nekem első konzolom egy ps1 volt, de haveromnak van ilyen rohadt régi. Nagyon bejön az 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #207 Dátum: 09 aug 25, 06:35:49 » |
|
szerintetek mekkora erő lehet egy nintendo64 -ben?  mármint a ps3 vagy az xbox360 hány (milliárd)szor lehet nagyobb teljesítményű mint a ninendo64?  (nekem a nintendos játékok jobban bejöttek mint a mostaniak... és le is kötött, mint pl a chip & dale) Az N64 központi chippje egy 93,75 MHzes RISC processzor volt 35Millió lebegőpontos számítás másodpercenként 4 MB Ram+0,5 mb extended RAM ezen kívül kapható volt 8 MB-os Bővítő modul (12,5 MB csak 1 pl a PS1 2MB-al küzdött) Felbontás 768*576 (PAL) Hogy mivel gyorsabb egy PS3 hát rákeresel Googlen és látod:) Az N64 korának legerősebb konzolja volt, technikailag jóval a rivális PS és Saturn előtt járt, de a korlátozott kapacitás (értsd kárya cd-vel szemben) (max talán 256 MGB-os kártyák voltak, gondoljatok bele az átlag N64 kártya 64 mb-os volt szemben a a PS minimum 650 megájával nem beszélve, hogy PS-en ha 4 CD-én jött ki egy jatek akkor mi volt semmi, Nintendon nem lehetett 4 kártyán kiadni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #208 Dátum: 09 aug 25, 09:00:49 » |
|
aha.  (és mennyi egy psp?  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #209 Dátum: 09 aug 25, 09:15:54 » |
|
Hát ha boltban veszed, akk 45-50K körül van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|