samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #330 Dátum: 12 jan 07, 00:28:15 » |
|
Há' ez van, nekik szép az arcuk pluszban ez is ráteszi a hangsúlyt. Na, hogy ellensúlyozzam, Rukiát is felveszem a bestbe, mert szép az arca és a jelleme is tetszetős
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #331 Dátum: 12 jan 07, 09:49:46 » |
|
Nekem a mostani haja nem tetszik Rukinak. De lehet, hogy csak szoknom kell.Amúgy én se vagyok oda a dinnye mellekért, csak tényleg érdekes, hogy Saekonak a legkisebb, pedig ő a 2. legidősebb a sorozatban. O.o Ja, még Yuukit szeretem nagyon a Vampire Knight-ből, ne kérdezzétek, hogy miért, de én oda vagyok érte.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #332 Dátum: 12 jan 07, 13:14:29 » |
|
őő yourichi a bleachből soul eaterből Blair és noel vermillion de az anime címe nem ugrik be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #333 Dátum: 12 jan 12, 06:53:36 » |
|
FAiry Tailböl nem ír senki? Na akkor, minden FAiry Tail csaj, közülük kiemelem Edolas Wendyt Ezeken kívül Winry, 5.Mizukage, Tsunade,SAkura,Tenten,Orihime(bár ö Hinata beütéses )
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #334 Dátum: 12 jan 13, 19:13:46 » |
|
Rájöttem, hogy Medusa a Soul Eaterből egész jól néz ki, amikor nem vág eszelős pofát. Ruby a 666-ból viszon kifejezetten szép lány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #335 Dátum: 12 jan 13, 19:47:52 » |
|
hamisjoe: nem akarom magamat idézni, és nem is fogom, de Erza a legelső és legszexisebb csaj az egész anime világban, szerintem Na meg az össze FT csaj Soul Eaterből: a boszorkány, aki az elején szerepelt, a macska (neve nem jut eszembe).
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #336 Dátum: 12 jan 13, 19:54:25 » |
|
Blair és nem boszorkány, csak egy sima mágikus macska.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
|
« Válasz #337 Dátum: 12 márc 29, 17:44:01 » |
|
Mindenképpen Blair, de Tsubaki sem hanyagolandó.
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #338 Dátum: 12 márc 31, 14:27:29 » |
|
Tsunade, Terumi Mei, Erza Scarlet, (top 3 xD) Lucy, Ultear, Juvia, Matsumoto, Angel, Konan, Mirajane.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 31, 18:23:39 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabakyu
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Vérfarkasa
|
|
« Válasz #339 Dátum: 12 ápr 11, 17:29:29 » |
|
Amúgy bírom mikor gigamelleket pakolnak a japán szereplőkre, közben a japánok olyan rohadt laposak hogy nem igaz
|
|
|
Naplózva
|
A menyország szép. De a Pokolban több az ismerős!
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #340 Dátum: 12 ápr 11, 19:08:08 » |
|
Mostanság kezdem megkedvelni Shurát az Ao No Exorcistből.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
DeiGaara
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #341 Dátum: 12 máj 31, 18:22:12 » |
|
umm.. Legszexibb? Csak a Narutoban vannak olyan szereplők akiket meg lehet külömböztetni.. Onnan mondjuk Ino a shippuudenben! Nem ő a kedvencem, de ő a "legszexibb"..
|
|
|
Naplózva
|
Fogd be, vagy MEGÖLLEK! A robbantás...MŰVÉSZET!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #342 Dátum: 12 jún 01, 21:04:17 » |
|
Szerintem amúgy a mostani Mizukage sokkalta jobb bőr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drakehun
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #343 Dátum: 12 jún 02, 04:58:09 » |
|
Nekem ők jönnek be leginkább: Al Azif (Demonbane) Eucliwood (Kore wa Zombie Desu ka) Yamada (B Gata H Kei) Millhiore (Dog Days) Nozomi (Mayoi Neko Overrun!) Inori (Guilty Crown) Remélem nem gond h linkeltem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 02, 05:00:45 írta drakehun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #344 Dátum: 12 jún 02, 13:28:20 » |
|
Hm asszem írok akkor én is. 1. - Fairy Tail - Lucy 2. - Dusk Maiden Of Amnesia - Yuuko 3. - Guilty Crown - Ayase 4. - Rosario and vampire - Kurumu 5. - Full Metal Alchemsit Winry 6. - Naruto - Hinata 7. - D.Gray-man - Lenalee 8. - The Tower Of Druaga - Fatina Egy adott animéből/mangából csak a kedvencet írtam különben a felsorolás 60%-a Fairy Tail lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|