samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #315 Dátum: 11 máj 09, 23:58:02 » |
|
Matsumoto, Inoue, Nico Robin, Nami, Tsunade.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #316 Dátum: 11 máj 10, 16:52:32 » |
|
Winry az FMA-ből és Temari a Narutóból
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #318 Dátum: 11 jún 26, 06:37:59 » |
|
Erza, a Fairy Tail-ből. A kis vörös. Meg talán Nico Robin, a One Piece-ból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #319 Dátum: 11 szep 24, 20:09:24 » |
|
Most már két új lány kedvencem van. Vinry Rockbell, a Fullmetal Alchemistből. És Lucy Heartfilia, a Fairy Tailből. (amúgy a két csaj igen csak hasonlít egymásra )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #320 Dátum: 11 szep 24, 21:54:22 » |
|
Huh tényleg Vinry jóféle... volt a BH-ban két jelenete amit ezzel kapcsolatban megvigyorogtam, mikor csinált neki Rózi fürdő vizet és lefürdött meg mikor hazament elkezdett vetkőzni de Ed meg a szobában volt! Amúgy én is új kedvencekkel álltam elő, Nel, Orihime! Meg akkor ugyebár Vinry, meg Hawkeye főhadnagy, ugyebár narutóból mint mindig hinata, meg újonnan temari is... és mivel a 165. részig néztem OP-ét abból csak Robin tetszett meg illetve Nami mostoha tesója, bár belenéztem a mangába és az új nami az nagyon bejön !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 24, 21:56:28 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #321 Dátum: 11 szep 25, 12:52:58 » |
|
szerintem nami az elejétől is jól néz ki:D egyébként nel (felnőtbe) , boa hancock , tsunade is csak úgy hogy tudom hogy egy 50-60éves vén nyanya annyira nem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amnael
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
A fantom tag
|
|
« Válasz #322 Dátum: 11 szep 25, 18:55:36 » |
|
C.C. a Code Geassből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #323 Dátum: 11 dec 01, 20:41:45 » |
|
Hmm változott: Winry, Lucy, Temari és Erza azok, akik nálam fullosak
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 11 dec 04, 21:20:04 » |
|
Lucy , Erza , CC , Rockbell kisasszony... Mindannyian elmehetnek nyaralni Revi/Levi(Black Lagoon) a legszexibb csaj az anime világában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alig33
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #325 Dátum: 12 jan 06, 16:17:50 » |
|
Misora, Tamaki, Mei, Kurenai, C18, Bulma
|
|
|
Naplózva
|
"Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem."
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #326 Dátum: 12 jan 06, 17:12:01 » |
|
Most már az elsöprő és abszolút kedvenc: Saeko Busujima. A legjobb csaj és a legszebb is egyben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #327 Dátum: 12 jan 06, 23:12:34 » |
|
Saeko tényleg adja, de elvileg neki a legkisebb a bögye az animében. (Ami azért érdekes, mert Saya 2 évvel fiatalabb O.o) Én most Rirukát szeretem a legjobban Bleachből, olyancép.*-*
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #328 Dátum: 12 jan 06, 23:22:38 » |
|
És az miért baj, ha nem olyan baxom nagy tőgye van? Amúgy van neki, és úgy a jó, amúgy elárulom, hogy a kisebb mell jobb Riruka nem rossz bőr, viszont Rukia most adja Ő is jó De Saeko, Erza, Nami, Robin, Inoue, Matsumoto ők azok, akik a legjobbak, a bestek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #329 Dátum: 12 jan 07, 00:14:12 » |
|
...amúgy elárulom, hogy a kisebb mell jobb ......... De Saeko, Erza, Nami, Robin, Inoue, Matsumoto ők azok, akik a legjobbak, a bestek Saeko-t nem ismerem de vágod, hogy akiket felsoroltál nagyrészt tejcsárdák? Kicsit érdekes kontraszt a fentebbi kijelentéseddel, amivel én személy szerint egyet értek. Mondjuk nekem inkább személyiségi alapokon nyugszik, hogy ki mennyire tetszik animékben, persze ehhez az is kell, hogy kinézzen valahogy, de ha akármilyen jó bőr és nem csípem nem fog tetszeni. Az én kedvenceim: Tohsaka Rin (Fate/Stay night) , Momo (To love ru) , Haqua(Kami nomi zo Shiru sekai) Ja és bocs az idézésért de így volt a legkönnyebb szemléltetni a dolgot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 07, 00:16:21 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
|