Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #285 Dátum: 10 márc 21, 17:33:31 » |
|
Hmmm ez nehéz kérdés Talán a to love ru-ból Lala bár a személyes kedvencem a Fate/stay night ból Tohsaka Rin kár, hogy az animében nincs nagy szerepe, d emajd a filmben heheh
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #286 Dátum: 10 márc 21, 18:11:03 » |
|
Rin tényleg jó, de percszámban nem lessz több szerepe a moviebanxD Akik szerintem jók: Fairy Tail: Erza Lucy Juvia( a Fairy Tail-es cuccában, lehetőleg sapka nélkül ) Bleach: Neliel Harribel FMA: Hawkeye Ran Fan Fate Stay Night: Saber (mind a Dark mind sima), Rin, Dark Sakura, Rider, Caster, Karen, Irisviel(nem írtam el, ő Ilya überhot mamája ) Soul Eater: Medusa a 3. testében Meguntam a címeket de akik még jók: Fate-chan, Reinforce, Della Luce, Anya, Euphie, Lenalee
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #287 Dátum: 10 márc 21, 18:31:22 » |
|
Re: Den nem is az anime hanem a visual novel miatt ő a kedvencem, amúgy kb felsoroltad az össes női szereplőt a fate ből Amúgy Haribel max a resureccion után elötte nem valami cuki a fogsora
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #288 Dátum: 10 márc 21, 19:27:37 » |
|
Medusa a 3. testében, ezen megakadt a szemem, mert az tényleg elég szemrevaló, habár nekem a normál testében is tetszik. Pedig ő nem az a tipikus manga nő, ugye értjük mire gondolok. Mondjuk most nálam a Soul Eater-ből a Succubus az etalon, annyira jól néz ki, bár csak kapna majd sok szerepet.
A jelenlegi "leg" pedig Boa Hancock a One Piece-ből. Gondolom aki látta, annak nem nagyon kell magyarázni, főleg ahogy pironkodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 10 ápr 04, 19:27:44 » |
|
Hát nem igazán erőltettem meg az agyam, de yuruicsínak nincs egy csúnya formája és a személyisége is zsíros bödön. Szal rá megy a szavi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #290 Dátum: 10 ápr 06, 16:05:58 » |
|
Code Geass: C.C. Neon Genesis Evangelion: Asuka (idegesítő, de szép), Ayanami Rei Shaman King: Anna (A Manga legvégén (utolsó fejezetében) mikor hosszú a haja, nagyon jól néz ki) Air Gear: Ringo, Simca Tenjou Tenge: Maya, Isuzu Emi <-- bár náluk a nagy mellek néha tényleg idegesítő Death Note: Misa Naruto: Kurenai, Hinata Afro Samurai Resurrection: Sio
Most hirtelen ők jutottak eszembe, majd még írok, ha eszembe jut más. ^.^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WTF
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #291 Dátum: 10 máj 04, 20:40:07 » |
|
egyértelműen Rangiku a Bleach-ből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #292 Dátum: 10 máj 07, 00:45:08 » |
|
Ino, Sakura a Shippuudenből; Sayu, Misa a DN-ből, Hellsing-ből a rendőrkisasszony(nevét elfelejtettem xD), Nana-ból Nana(nem Hachico(vmi ilyesmi aszem xD),hanem a Blest-es Nana) stb. stb.
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #293 Dátum: 10 máj 07, 17:30:54 » |
|
Hinata,Kurenai,Sakura,Ino(mind a shippuuból:D) Rangiku,Inoue,Yoruichi,Neliel,meg az az espada is ha nem látszik a csontos álla xD Blair-chan a Soul eaterből^^meg onnan még Medusa:)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 28, 18:47:36 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #294 Dátum: 10 máj 07, 17:33:17 » |
|
Rangiku,Inoue,Yoruichi,Neliel,meg az az espada is ha nem látják a csontos állát xD
Halibel-nek hívják xD Egyébként ja, Nel-t el is felejtettem Hmmm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #295 Dátum: 10 jún 24, 10:53:36 » |
|
Halibel,Orihime,Tsunade,Yoruichi,Matsumoto,Hinata(shippu)és a fanart(nagymellű) Sakurák na meg persze Naruto:Orioke no jutsu
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 10 jún 24, 13:23:24 » |
|
kösz Stance,igen az xD meg megnéztem egy pár részt a Fairy Tail-ből és a listán elég előkelő helyet kapott Lucy is ^^ bár szerintem az Elfen Lied-es Lucy se rossz:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #297 Dátum: 10 jún 28, 20:25:35 » |
|
Code Geass - C.C. Blood+ Diva olyan szééép *.* Elfen Lied: Lucy Inuyasha: Kikyou örök kedvenc *.* Bleach: Soi Fong Jigoku Shoujo: Onne Hone vagy hogy hívják :asdfghj:xD Tokyo Mew Mew: Renee nem vágom japánul Narutoban meg talán Temari, Konan és Tenten hát igen látszik hogy lány vagyok nem épp a legszexibbek :PxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vhaearon
Chuunin
Nem elérhető
One piece the Best!
|
|
« Válasz #298 Dátum: 10 szep 09, 16:51:56 » |
|
One piece: Boa Hancock és Nico Robin Naruto: Hinata Tsunade Ino Anko Bleach Yoruichi Neliel Halibel Orihime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kely94
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki