samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #225 Dátum: 12 jún 01, 16:29:45 » |
|
Mi az, hogy voltak, még mindig a legjobbak a régi játékok Sokkal jobbak, mint a mai újak, egy Heroes 3-mal még mindig leülök játszani amiben a küldi több napig tart vagy a skrimish is legalább jó pár órákig vagy a multi haverokkal akár egy napig, mint mondjuk egy mai játék (például az AvP), aminek a single-je csak 4-5 órás Igen, a Heroes 3-mal most is tolom az egyik legjobb körökre osztott stratégia
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #226 Dátum: 12 jún 01, 17:09:19 » |
|
a multi haverokkal akár egy napig
~1 éve 2v2-be játszottunk, nagyjából 1,5 héten keresztül, a játékba 30-31 órát öltünk Tényleg lebilincselő játék és az ember megfeledkezik az időről Szintén 1-1,5 éve bátyámmal játszottunk, 7 órán keresztül... végül kikaptam... köszönhetően az imba royal griff(?)-nek az egyik legjobb körökre osztott stratégia Számomra nem csak az egyik, hanem a Legjobb körökre osztott stratégia. Mást nagyon nem is ismerek, ami ennyire megfogott volna. Heroes 3 mellett a Starcraft is megfogott. Igaz a gép csal, de a koreaiakhoz képest még mindig csak kezdő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chob
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
日本のファン
|
|
« Válasz #227 Dátum: 12 jún 01, 18:07:19 » |
|
Nos nekem az élen nem egy játék áll hanem legalább 4 amit a legjobbnak tartok. ÉS ha már körökre osztot stratégia, akkor én megemlíteném a Shogun 2 Total War-t. Már nagyon sokat játszottam vele, és nagyon nehéz a Legendary küldetés, én nagyon szeretem mert szép, hangulatos, sok egység van benne és kihívást jelent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 12 jún 25, 16:16:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
fafelyjonny
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #229 Dátum: 12 júl 27, 16:02:35 » |
|
olyan egyértelmű mint a mit tom én... az én kedvenc játékom egyértelmüen a:GTA San Andreas.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #230 Dátum: 12 júl 27, 16:04:33 » |
|
Aktuális kedvencem az Amnézia Imádom a játékot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #231 Dátum: 12 júl 27, 19:11:34 » |
|
Még legutóbbi írásomhoz az Assassin's Creed és a San Andreas mellé beilleszteném a Batman Arkham Asylum és Arkham City játékokat. Magam részéről szinte tökéletesnek is mondhatnám. A történet nagyon jó, a grafika nagyon szép (az én elvárásaim mondjuk nincsenek a csillagok között grafika terén), Joker pedig fantasztikus, mint mindig. :D Meg is lepődtem, mikor megtudtam, hogy Mark Hamill kölcsönzi neki a hangját. Nagyszerű munkát végzett. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #232 Dátum: 12 júl 28, 06:58:13 » |
|
Mark Hamill már nagyon régen (kb 20 éve) Joker hangja. A játékban tényleg zseniális munkát végzett. Ne csak off legyen...Max Payne 3 és mint mindíg Vindictus amivel játszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #233 Dátum: 12 júl 28, 11:23:27 » |
|
Stratégia és amugy is top1: Starcraft/Broodwar. Verhetetlen játék. Abban minden úgy jó volt, ahogy megteremtették 98ban. asszem. Az első mmo-m ami a legmélyebb nyomot hagyta bennem a Last Chaos volt az Aeria Games-től. Nah az aztán játék. Akkor nem volt viszonyítási alapom, de azzal a pár apró mappal, elfogadható grafikával, és piszok jó magyar társasággal olyan élményt nyújtott, amire még a wow is képtelen volt. Bár maga a játéktechnika messze alulmarad (akkoriban 400mega volt ), de az élmény felejthetetlen. De ezt is elrontották a mikrotranzakciók, és a lehetetlenné tett fejlődés. Viszont main eventek és hangulat szempontjából 5/5 Most épp a LoL és a Minecraft a soros. A Minecraftban kiélhetem az épitkezési fétisem, de akit a redstone vezetés köt le, az is borzasztó sokmindenre képes.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 28, 11:24:37 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro-sama
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #234 Dátum: 13 jan 12, 02:16:29 » |
|
..Lássuk mik a kedvenceim jelenleg. Én nem tudok ilyen konkrét 1. 2. helyezetteket megadni, csak úgy egyvelegben.... Assassin's Creed (a 2-vel játszottam, de mivel nagyon tetszett, ezért majd még felnézek a hajóra a többiért...) , Sims 3 (Istenkedni jó! Plussz építeni is.... meg divatot tervezni a simekre =_= ) , minecraft , Guild Wars 2 (baromi jó játék, részemről veri a WoWot. Sajnos az angyal kicsit elnézte a játékcímet karácsonykor,és egy tök ismeretlent hozott, de inkább elkezdek kuporgatni ^_^" ezért megéri... addig is várjuk az újabb ingyenes hétvégét!) , World of Warkaft , Aion , Sims Medieval (bár van uncsiság is benne) , ...... pasziánsz Ezek azok amiket ki is próbáltam rendesen Amúgy sokat próbáltam, de úgy tűnik azok nem voltak elég jók =_= ui: ahogy elnézem a NCsoft -ot kedvelem.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #235 Dátum: 13 jan 12, 08:04:33 » |
|
Én már kicsit őskövűlet vagyok, nekem nem a Heroes III volt meghatározó, hanem a II Ezen kívül még az alábiakkal pazaroltam el rengeteg időt: - Archon (C64): afféle sakk, ahol nem leütöd az ellenfelet, hanem rálépve egy külön teremben kell megküzdenetek. - Genghis Khan II (DOS): történelmi körökre osztott stratégia, ahol nem csak a harcok számítanak, hanem a politika is. lehet többek között szövetséget kötni, extra adót kivetni, asszonyt gyakran látogatni, hogy legyen trónörökös, különben vége a játéknak. általában a 3. generációval sikerül teljesítenem a játékot. - Mario 3 (NES) - International Superstar Soccer Deluxe (SNES): a legélvezetesebb focis játék a 90-es években. - Heroes II - Diablo II Ezeket bármikor elő tudom venni és játszani velük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #236 Dátum: 13 jan 12, 09:36:47 » |
|
Warcraft 3, Frozen Throne És azonb elül számtalan custom game többek között: Naruto Wars Unlimited, 1.2.2től kezdve 1.3.8ig (ez a jelenlegi) Kb több ezer gamet letoltam, ilyen dota féle naruto karakterekkel DBZ Tribute Ultra, ez is igen jó Battlestadium D.O.N. Ez hasonló mint az első naruto/op/dbz karakterekkel (aki ráér ezekre keressen youtubon) És persze benne a classic game, ahol már az insane dupla anyaggyűjtésén már csak nevetek
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #237 Dátum: 13 jan 12, 10:31:27 » |
|
Az én kedvenceim: Age of Mythology Civilization V Empire Earth Impossible Creatures Prince of Persia: Rival Swords Sims Medieval Spore
Amik még tetszenek de nincs meg vagy nem tudom beszerezni (konzol): Asura's Wrath Epic Mickey Kingdom Hearts összes Prince of Persia 1-2
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 12, 22:34:56 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #238 Dátum: 13 jan 12, 11:04:13 » |
|
Nekem nagyon tetszett a Heroes Might&Magic sorozat, mikor először ültem gép elé is azt gyűrtem, és még ma is visszatérek hozzá mindig. Dragon Age legeslegelső verziója. Spore :3 Sims első részétől egészen a háromig, abból is a kedvencem mindig a Házi kedvencek kiegészítős volt. Állatok <3 Annó nagyon gyűrtem még a Metin2-t A mostani kedvencem pedig a Guild Wars 2 Nagyon örülök, hogy olcsóbban beszerezhettem, mint amúgy árulják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #239 Dátum: 13 jan 19, 18:31:37 » |
|
CrazyCat: Heroes of Might and Magic-ek közül neked melyik(ek) tetszettek jobban és melyik kevésbé? Illetve milyen sorrendbe szereted őket? (bocsi, csak én nagyon imádom a HOMAM sorozatot és láttam, hogy beírtad, meg nem sok lányt ismerek, aki ismeri és játszik is vele )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|