Micsudi
|
|
« Dátum: 09 márc 17, 21:59:56 » |
|
A legrosszabbaknak már van topic. A legjobbak is érdemelnek egyet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 11:18:54 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 márc 17, 22:06:32 » |
|
Huh ez nehéz kérdés. De asszem a Gothic 2.Nem a grafika vagy a harcok teszik naggyá, hanem az óriási játékélmény és az izgalmas cselekmény, misem bizonyítja jobban ezt minthogy az 1.felvonás volt a kedvencem míg a 6. amiben szinte csak mészárolni kellett elég laposnak tartottam. Jah és persze a soul-arena Idegölő a cucc de mégse tudok leszokni rólaxD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 máj 13, 16:05:27 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 márc 17, 22:10:34 » |
|
Nekem kettő van. Az egyik a Killzone a másik a SW: Force unleashed. Minkettő story-ja eredeti. A Killzone: jó grafika a fegyverek jól használhatóak az ellenség lehetne inteligensebb de talán ez az egyetlen hibája. A SW ben a jó story és az eredetiség fogott meg.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 márc 17, 22:27:58 » |
|
OFF: A Force Unleashedet rengetegen fikázzák pedig irrealitása végett. Na, akkor az enyém: Kaland: The Longest Journey és a folytatása, a Dreamfall Stratégia: Nexus - The Jupiter Incident Akció: Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast és a Jedi Academy RPG: Star Wars Knights of the Old Republic és a folytatás, a Sith Lords Mászkálós: Rayman sorozat Verseny: Mashed De a TOP 3: 1.) Rayman 2 és a Rayman 3: Hoodlum Havoc 2.) Star Wars Knights of the Old Republic I 3.) The Longest Journey (a sima)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 17, 22:30:17 írta rondar »
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 márc 18, 11:02:10 » |
|
Szerepjáték, és összesített lista vezető: Baldur's Gate 2. Iszonyatosan hatalmas a hangulata, a grafikája is jó egy felülnézetes játékhoz képest, sztorija nagyon jól kidolgozott, kreatív NPC-k, 10/10 Akció: Devil May Cry 3. Újabb remek játék, ahol a hangulat überel minden játékot szerény véleményem szerint
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 márc 18, 11:48:38 » |
|
A top1 egyértelmű: Diablo (Hellfire kiegészítővel): ez a game nálam mindent visz, még modot is írtam hozzá, amikor már tul könnyűnek találtam 2. C&C Red Alert I: a folytatások is jók, de az első az igazi 3. SW KOTOR I és II: mindkettő egyformán jó 4. C&C Tiberian Sun: alapból is nagyon jó volt, de rengeteg mod készűlt hozzá, azokkal kifejzetten jó lett 5. Diablo II: szintén nagyon jó kis játék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 márc 18, 12:14:59 » |
|
Hát én azt hiszem nem tudnék kiemelni egy legjobb játékot. Amikkel játszottam eddig, mindet nagyon élveztem akkor, amikor csináltam. Nehéz lenne választani. Amiket Aes Sedai felsorolt én is azokkal játszottam a legtöbbet nagyjából. Diablo I/II nekem is nagy kedvenc, sok szép emlék fűz hozzájuk. Főleg az Aes Sedai-féle modhoz SW KOTOR I-et már kijártam, eszméletlen jó volt. A történet nagyon jól van kitalálva, még úgy is nagyon élveztem, hogy már szét voltam spoilerezve. KOTOR II-őt most tolom. Még a legelején vagyok, de ez is nagyon tetszik. C&C játékokat próbáltam, és tetszettek, de elég béna vagyok... C&C III-ban egy csomó küldetést Aes Sedai-nak kellett helyettem megcsinálnia... Amit még nagyon szerettem az a BFME I és II.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 márc 19, 21:24:23 » |
|
KOTOR, Fable, Cs 1.6 és talán a JE.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 márc 19, 21:34:06 » |
|
Bleach: Blade Battlers 2 , Smackdown vs raw 2009 ..... Naruto & Soul arena
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 márc 20, 16:48:17 » |
|
Akció: Counter Strik 1.6 Stratégia: C&C Red Alert 2,és 3 RPG: Amnézia (magyar fejlesztésű!) , és a Metin 2. Autós: Carmageddon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 márc 20, 17:27:14 » |
|
Diablo II és főleg a battlenetes része.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Black Saibot
Gennin
Nem elérhető
Dragon Ball MEGA PACK!
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 márc 20, 20:51:21 » |
|
Diablo II... Nagyon eltalálták ezt a játékot a blizzardosok. Még ami vitte a pálmát a játékok között, az szerintem még a Hitman összes része, Half-Life 2, Postal 2 (nagyon beteg, de rohadt jó játék ), és a Warcraft III. Sajnos nem tudok rangsort állítani, mindegyik játék ugyanúgy megfogott engem ; talán első helyre raknám a Diablo II-t, és a többit 2. helyre
|
|
|
Naplózva
|
Csatlakozz a Darkwork Production FB csoportjához!
http://www.facebook.com/DarkworkProduction
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 márc 21, 07:10:13 » |
|
Gothic összes része...kivéve a Forsaken Gods mert az még nincs meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 márc 21, 07:56:26 » |
|
Nos akkor lássuk a listát mindenből a sorozatokat mert nem egy-egy játék fogott meg: -rpg: Diablo2 exp, final fantasy sorozat -akció: devil may cry sorozat -rts: command and conquer sorozat, starcraft, warcraftok -fps: half life sorozat -shooter: tyrian2000 -autós: burnout sorozat -tps: tomb raider sorozat(voltak gyenge pontjai), resident evil sorozat -verekedős: Street fighter sorozat, BLOODY ROAR-OK -mmo:world of warcraft Ja egy kis különvélemény modok: half life - earth special forces diablo - edmod(magyar: extremly dangerous minions of diablo)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 21, 15:30:48 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 márc 29, 20:49:07 » |
|
Hát eddig a Max Payne játékok tetszetek a legjobban. És nem is azért tetszett meg annyira mert ezer számra lehet gyilkolni mert abból van elég játék hanem azért mert nagyon jó története és hangulata van főleg az első résznek és a zene is fenomenális nagyon illik a játékhoz. A karakterek is jól meglettek csinálva és ami különösen tetszett az a bulle-time és azok a képregényes átvezetők. Egyszóval a TPS kategóriában nálam verhetetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|