Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 10 nov 01, 12:51:22 » |
|
ez miért olyan érdekes? nekem is hegyes fogaim vannak  Akkor te is a köd 7 kardforgatói közé tartozól.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 12:52:04 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 10 nov 17, 22:38:38 » |
|
Amúgy most akár a kardforgatók többi részét is megismerhetjük az új fejezetekből.  de amúgy az a gyerek (a mizukage testőre) még az eredeti 7 kardforgatóval volt vagy csak utólag csatlakozott a szökött tagok helyére? mert a másik testőr folyton oltja hogy ő nem tudja mienek voltak a "régi szép idők", de ettől függetlenül ismerte Kisamét.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 10 nov 17, 23:03:25 » |
|
Nem ismerte Kisamét. Vagyis eddig nem tudunk róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 10 nov 17, 23:17:12 » |
|
bocsi tényleg. most olvastam ulyra és csak a szempályától halott mindent róla. srry
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 10 dec 26, 17:49:42 » |
|
végre itt van 7 kardforgató egyszerre http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/522_angol/17
De már azt is tudhatjuk hogy ez egy állami szervezet ami mindig 7 taggal büszkélkedhet és ha kihullik egy akkor valaki a helyébelép
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 10 dec 26, 17:56:20 » |
|
Pont olyanok, mint a perzsa halhatatlanok, de ők csak heten vannak.  Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az élet curryjés fillerben szereplő Raiga által használt kard vajon ott lesz-e valamelyiknél.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 10 dec 27, 01:21:05 » |
|
Ennyi csúnya alakot egy helyen én még nem láttam:DEzek tiszta félelmetesek ,nem csoda hogy olyan rettenetesek voltak,nah ezek vérbeli shinobik szó szerint... Azért annak örülök ,hogy Raiga nincs itt és remélem a kardja se fog megjelenni...erről jut eszembe zabuzán kívül a többinél nem látok kardot...leglább is idáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tocika12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 10 dec 27, 22:52:41 » |
|
Samehada nem fog odateleportálni szerintem a dagadtcápához, mert van igazi gazdája (Killer Bee), nem csak hordozója, mint Suigetsu Zabuza kardjának. (ez kicsit Harry Potteres xD, hogy ki győz le kit, és kitől kihez vándorol jogosan a kard)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 10 dec 28, 21:39:10 » |
|
Killerbee Samehada gazdája??? télleg? :O
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 10 dec 28, 21:49:38 » |
|
Mostmár igen mivel a kard megszerette a chakráját , http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/519/8. És mert Kisame halott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Hang Falu
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 11 jan 02, 17:03:07 » |
|
Szerintem Zabuza azt külön megidézte.Nem hiszem,hogy egy koporsóból pattant volna csak úgy ki.Namost a kardnak csak a hátsó fele érkezett meg úgyhogy lehet,hogy a markolatnak van valami különleges képessége.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 02, 22:44:50 írta trees »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 11 jan 02, 17:04:13 » |
|
szerintem is van valami pecsét a markolaton, és hasonló elven működik, mint minato kunai technikája. Bár vicces lesz így fél karddal harcolni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 11 jan 02, 18:09:34 » |
|
Nem tudom, de eddig minden kard nem volt éppen átlagos, zabuza kardja elég egyzerű hozzájuk képest, elképzelhető hogy kishi fogja bónuszolni utólag?
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa  (K)(L)
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 11 jan 02, 19:31:37 » |
|
Elképzelhető, de én személy szerint nem szeretném  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Samehada-0
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
GIGIGIGI...
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 11 jan 13, 16:33:09 » |
|
Most már Zabuza kardja se "egyszerű", habár a többihez képest mégiscsak szimpla ez a képesség.  Praktikus, praktikus, de harc közben azért nem olyan hasznos. (Szívhatná a vért harc közben is és lehetne valami hozzá kapcsolódó támadó képessége is ennyi erővel, de hogy csak regenerálódik, ha eltört, ami többnyire nem történik meg egy ilyen karddal .. hát)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|