tintapaca
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 okt 22, 20:22:42 » |
|
Amúgy Killer Bee nem tartozik a kardfogatók közé? Mert azért elég jól nyomatja azzal a pár bicskával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 okt 22, 20:25:22 » |
|
De ő nem Köd ninja,úgyhogy biztos nem:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tintapaca
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 okt 22, 20:35:55 » |
|
Nekem rémlik valami olyasmi, hogy ő is és innen gondoltam mert ő se Köd falusi http://bit.ly/bwiodU
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 okt 22, 20:37:40 » |
|
a fillerszereplőkkel nem foglalkozunk SOHA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
sugárzó, földönfutó anomália
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 okt 22, 23:01:54 » |
|
ő mióta filler javítsatok ki ha tévedek de ő nem a 8farkú jinchurikije?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 okt 22, 23:03:33 » |
|
akit tintapaca belinkelt az filler szereplő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 okt 22, 23:08:14 » |
|
A belinkelt képen Raiga látható (aszem). A 8farkú Jinchuurikijét Killer Bee-nek hívják =>
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 23:08:52 írta ATON14 »
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 okt 23, 09:24:42 » |
|
Amúgy Killer Bee nem tartozik a kardfogatók közé? Mert azért elég jól nyomatja azzal a pár bicskával Nem. Nem az a téma címe hogy a villám 7 kardforgatója, hanem a köd 7 kardforgatója. Ergo killer bee nem kardforgató..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 okt 23, 13:29:09 » |
|
bocsánatot kérek tintapaca 2. kommentjét nem láttam azért írtam baromságot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 okt 23, 22:50:17 » |
|
Amúgy Killer Bee nem tartozik a kardfogatók közé? Mert azért elég jól nyomatja azzal a pár bicskával Nem. Nem az a téma címe hogy a villám 7 kardforgatója, hanem a köd 7 kardforgatója. Ergo killer bee nem kardforgató.. De, Gyilkos Méh is kardforgató, csak nem a Ködé. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 okt 26, 19:27:47 » |
|
am attol h filler szereplő, még ő is a 7 kardforgató közé tartozik. Jah meg a kis pirulós szemüveges kölyök is, a mizukage kísérője, akinek olyan faja kardja van. (am csak nekem tűnt fel h a köd kardforgatóinak kis hegyes fogaik vannak? )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 okt 27, 12:57:16 » |
|
Igen, ki piranhák. Főleg Kisame. Meg ha a kard defektet kapna, akkor is legyen mivel cincálni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 okt 31, 23:33:39 » |
|
ez miért olyan érdekes? nekem is hegyes fogaim vannak amúgy azt nem értem hogy a mizukage testőrségében az a nyápic gyerek hogy lett egy olyan szervezet tagja amiben olyan shinobik voltak mint zabuza meg kisame. de azért kicsit poénos figura, szerintem kb annyira szánták, már mint a jellemét.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
notarget
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 nov 01, 00:26:28 » |
|
biyakingan Choujuurou szerintem olyan tipus hogy hagy engem békén, inkább engedek csakhogy elkerüljük a csatát, de ha csatára kerül a sor akkor biztos van 1-2 spéci trükje amivel kiiktatja az ellent (énis olyan vagyok hogy inkább engedek lényegtelen dolgokban minthogy nekem essen egy fickó, de az elveimet csak nagyon ritkán adom fel)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 nov 01, 11:46:28 » |
|
szintén. csak annyi hogy ez a " megvédem a mizukagét, remélem" dologgal nem kelti egy erős harcos benyomását. de tuti hogy nagyon erős, csak én a zabuzaféléket jobban kedvelem.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
|