24 nov 27, 12:33:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Honfoglaló (2 soros szabály!)  (Megtekintve 42921 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
M. Bogi
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #180 Dátum: 12 feb 04, 14:45:37 »

Valaki most játszhat velem egyet. Mondom, Bogi29 néven most is fenn vagyok, bármikor bármilyen harcot tudok fogadni.
Amúgy szoktam Junior szobázni is Nyelvesít, mert 11 évesen nehezebb kérdéseket nem nagyon tudnék megmondani, hogy egy háború mikor volt. Szóval, aki akar játszani, írjon egy privát üzenetet! Mosolyog
Naplózva

~Apa: heo
~Anya: Minagi
~Tesóim: Rikan, Sabaku
~Nagyi: Ritli
~Tanárom: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #181 Dátum: 12 feb 04, 14:55:47 »

Én a skandináv-félszigetet szeretem a legjobban.^^

Azt is nagyon szeretem, de ha kisebb területeket foglalsz el, annál kevesebbszer támadnak. általában a nálam erősebbek egymást marják én meg néha elsunyizok egy-egy területet, és volt hogy így nyertem ikszdé dehh ma sem emntem fel sztem nem is fogok hhm ikszdé
Naplózva

Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #182 Dátum: 12 ápr 20, 19:42:18 »

nagy fun a honfoglaló, főleg lyukas órákon betévedünk netezni haverral, 2gépet elfoglalunk, néha egyikünk keresi a kérdést googlén míg a másik játszik  ikszdé,  aza  baj túl kevés az a 10-11másodperc  smirksweat Amúgy régen elég jólment nekem de mostanság vagy én butultam le, vagy csak a  kérdések nem passzolnak nekem; világ világtalan megver.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #183 Dátum: 12 ápr 21, 21:51:26 »

Én is igen régen voltam fent. Gohansama néven megtalálható vagyok, igaz csak haverokkal nyomom. Kéne vmi Chat/MSN vagy bármi elérési mód, aztán egy páran tolhatnánk 1-2 kört. Kérdések terén amúgy szélesebb lett tényleg a paletta, de azok úgy is hazavágnak, akik már vagy 2000 meccset letoltak.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 21, 21:52:02 írta Dawe » Naplózva

Sunny
Akadémiai tanár
*

« Válasz #184 Dátum: 12 máj 12, 23:03:37 »

Annyira hullámokban jön rám a játék, nem is tudom hány hónapja, nem is játszottam. Előtte is kb. biztos egy-két év kiesett.Alig tudtam felidézni, a felhasználónevemhez a jelszót. Ha az ember nem sűrűn játszik, tuti első körökben nem egyszerű elsőnek lenni. Egy játék, de mégis rosszul esik a vereség :S Ha teljesen leigáznak, na az kegyetlen érzés.  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins