Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #165 Dátum: 10 ápr 19, 20:41:26 » |
|
Sziasztok! Én is játszom a honfoglalóval. Aki szeretne ellenem játszani az vegyen fel msn-re. (az msn cimem ott a profilomban) Egyébként a nevem a játékban: gohan96
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 10 okt 02, 20:07:54 » |
|
Van vkinek kedve játszani egyet? STM vagy vki? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 10 okt 04, 20:00:36 » |
|
Nekem lenne ! Azthiszem elkéstem vele....de ha van kedv itt vagyok anybody!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 10 okt 05, 18:46:46 » |
|
3 nap után is aktuális a meghívás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 10 dec 23, 16:07:16 » |
|
Én is játszom már vagy 1 hónapja, nagyon faja kis játék. Akinek lenne kedve játszani velem, Jiijo néven vagyok fent. ^^
|
|
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 10 dec 23, 16:09:27 » |
|
Hát, sajnos a régi felhasználóm információi már nem hasznosak, mert elfelejtettem a jelszavam. De Gohansama néven fent vagyok, és mostanában elég aktivan játszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 10 dec 23, 16:22:42 » |
|
Akkor egy 1vs1 meccset most? 
|
|
|
Naplózva
|
 Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 10 dec 23, 16:37:07 » |
|
Haverommal majd igen, vagy este szólok valakinek, és akkor nyomhatjuk. Csak vegyél fel msn-re. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #173 Dátum: 10 dec 30, 22:24:23 » |
|
még szép hogy regeltem  persze csak néha járok fel, de ez nem jelenti azt, h nem szeretem, csak nincs nagyon időm rá pulyka013 néven futok mellesleg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #174 Dátum: 10 dec 31, 00:31:15 » |
|
Épp most nyertem honfoglalon egy üveg tokaitXD Csibével játszottuk kis tétre menő miújságot:D.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 11 jún 15, 12:26:32 » |
|
Én még 2006-ban regeltem, azóta nem sokat játszottam Honfoglalón. Mostanában Morita-val harcolgattam, de ha van valakinek kedve, bármikor dobhat egy pü-t, és rendezzük  Most látom, hogy már vannak ilyen érdekességek, hogy tematikus harc, meg hegylakós (a végén csak egy maradhat). Az az új kedvencem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 12:28:03 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 11 júl 23, 18:31:26 » |
|
papama néven vagyok fent. Szívesen játszok másokkal. Az dobjon egy privátot akit érdekel. Közép mezőnyös vagyok inkább. A játék nagyon jó és sokat játszok vele. Én már 3 éve vagyok de még nem rég regisztráltam. Meg nem tétbe játszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fekete
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 12 feb 03, 17:27:58 » |
|
Sziasztok. A haverokkal rendezünk egy kisebb összejövetelt ahol mindenki játszhat mindenki ellen. Én fekete354- en futok. Akit érdekkel az írjon nekem püt. Hétfőn lesz 13: 00- órakor Várunk mindenkit már vagyunk amúgy hatan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 12 feb 03, 18:39:55 » |
|
Én is rajta vagyok, Bogi29 néven.  Szerintem nagyon szuper játék, minden korosztálynak (igencsak erősen) ajánlott!  Igazából én legutóbb úgy 2011 tavaszán játszottam vele  , de most újra rákaptam. Ti amúgy mit választotok? Hosszú hadjáratot, Villámháborút (asszem így hívják  ), vagy Nagy-Britanniát foglalod el? Én leginkább hosszú hadjáratot szoktam nyomni. 
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 12 feb 03, 21:49:01 » |
|
jajj de régen is voltam fenn... Masashi, veled szívesen játszanék, és ha feltévednék holnap, akkor Szanisz veled is, amjd dobok p.ü.t ha nem olvasnád  Én az európai hadjáratot kedvelem, általában a baltikumot foglalaom el elsőnek, ha meg ilyen sorsolás van akkor nincs mit tenni. amúgy én legszívesebben sárga színnel vagyok  a kémia terén szerencsém szokott lenni, de a többiben nem hasítok akkorát, de az unokatesómat az esetek többségében simán legyakom  még mindig pulyka013 vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|