Chakra
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 márc 09, 15:07:44 » |
|
Egy hét alatt egy manga részt megrajzolni éppen elég meló. ^^ (majd próbáld ki ) Persze, lehet előre dolgozik, de akkor is egy hét = egy fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
zsorzset
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 márc 30, 13:33:36 » |
|
jah, nem lehet egyszerű, hogy kigondolja, aztán még rajzolja is le.. am nagy hódolója vok Kisinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 ápr 15, 14:23:28 » |
|
Ja jófej.... tényleg az... szerintem sokan szeretik.... bár a mániája hogy mindenkinek lesz valami rossz a kezével... na hát azt is bírom... Attól a perctől fogva hogy megszületett egy jó ember.... és az is lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 ápr 15, 14:25:58 » |
|
bár a mániája hogy mindenkinek lesz valami rossz a kezével... na hát azt is bírom... ???ezt hogy értetted? én csak deidei-re emlékszem, hmm. én is szeretem, bírom, és örülök hogy kitalálta a narutót...kíváncsi lennék rá hogyan fogant meg a fejében az ötlet...hirtelen, csak úgy beugrott, vagy pedig szépen lassan fogalmazódott meg benne...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 ápr 15, 14:40:10 » |
|
ja... Naruto jópofa kölyök.... És a kezessel Orochimarura is gondoltam... Egy darabig neki sem volt keze... vagyis... én még csak azt láttam hogy nem tudja használni azt nem hogy meggyógyitotta volna valaki... tényleg meggyógyították a kezét nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 ápr 15, 14:45:16 » |
|
nem gyógyították meg neki, csak átment egy másik testbe, és annak a testnek gondolom nem volt ilyen baja...
|
|
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
Devil Sasuke
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 ápr 19, 13:11:31 » |
|
Szerintem kishimoto nagyon jó fej lehet mert nekem az életben nem jutot volna eszembe olyan mese mint a naruto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 ápr 30, 06:20:41 » |
|
Jaaa... És az vajon igaz, hogy Naruto karakterének ötletét egy másik mangából csórta? :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sakura19
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 máj 02, 11:22:29 » |
|
jaaaaaaaaaaaaj ez olyan aranyos.... az én szivemhez is hozzánőtt... :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 jún 14, 23:06:46 » |
|
nekem ő az egyik példaképem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 jún 15, 12:29:31 » |
|
Hát nekem azért nem a példaképem de nagyra becsülöm. Egy igazi művésznek kell lennie az embernek hogy egy ilyen jó mangát mint a Naruto megalkosson
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 jún 15, 16:35:07 » |
|
Nem csak művésznek kell lenni hozzá, hanem valami egészen emberfeletti fantázia kell egy ilyen történet kiagyalásához, szóval le a kalappal Kishi-sensei elött.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 15, 16:35:53 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lili
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #43 Dátum: 08 jún 15, 16:46:43 » |
|
Hát ez igaz.Nagyon jó kis manga lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hekate
Chuunin
Nem elérhető
Filozófus Kunoichi
|
|
« Válasz #44 Dátum: 08 júl 29, 15:39:54 » |
|
Én is csatlakozom a hódolókhoz! *hajlong a Kishimoto-szobor előtt* Valóban elismerésre méltő teljesítmény, főleg, mert ismerem a programot, amivel nagy valószínűséggel elektronikus formába önti, és hát az nem kis munka. A képi megalkotás plusz egy kicsit nagyobb részletességet követel, mint a sztoriírás. Gratulálok, Masashi Kishimoto-san. (Egyszer majd felkereslek, nekem is van egy jó ötletem. Mindenki zabálni fogja, mint Naruto a rament )
|
|
|
Naplózva
|
Az egyensúly a lényeg.
|
|
|
|