Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Dátum: 09 feb 19, 17:11:24 » |
|
Ebben a témában a szél jutsukról várok hozzászólásokat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 10, 16:27:39 írta Sesshoumaru »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 márc 09, 17:09:27 » |
|
Szerintem szél elemű dzsucuk királyak! Kár hogy nincs belőlük sok. Én is kitalálok párat: Pl: Fuuton: Toranakigou No Jutsu (Szél Stílus Tigris Üvöltés Dzsucu) Fuuton: Senpuu Wanna No Jutsu (Szél Stílus Szélrövény Csapda Dzsucu) Kaze Tentou (Szél Visszacsapás) Kaze Shindou (Szél Ütközés)
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
Sasuke-t is szerettem, csak hát sajnos \"elk**vult\" a karaktere.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 márc 09, 17:16:27 » |
|
Hmm... lehet, inkább az anime/manga jutsujait kellene ide írni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 márc 10, 00:59:31 » |
|
Moderátor: Kérlek, a továbbikban ne írj világoszölddel a szürkére, mert nehezen olvasható és ezért törölve lesz a hsz.Dai Kamaitachi - Temari
Temari nem használ szél elemet. Hallottál te már tőle olyat, hogy "Fuuton..."?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 márc 10, 09:28:43 » |
|
Temari technikái tényleg nem szél eleműek, legalábbis nem derült ki, de akkor viszont szerintem a topic címe megtévesztő. Mert a Fuuton szél elemet jelent és abba tényleg csak Naruto jutsu-i meg még egy-két jutsu tartozik, ugyanakkor a szél jutsuk-ba beletartoznak Temari technikái is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 márc 10, 13:36:46 » |
|
Ami azt illeti Temari használt egyszer Fuuton-t - a fillerekben a Part 1 animeben! A fillerek számítanak? Mert akkor Sora dzsucui is ide kerülhetnek.
Szerintem meg Temari szélörvény dzsucuja, amit használt Tenten ellen, az szintén Szél elemű teknika volt, hisz Neji is megjegyezte, hogy Temari a Tenten-t szabdaló örvényt a csakrájával írányította.
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenceim: Pein, Itachi, Kakashi, Jiraiya, Shikamaru, Yamato, Sai, Hinata, Naruto és Choji. Nem ebben a sorrendben persze, de mindegyiket másért szeretem.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 márc 10, 13:46:17 » |
|
Gaara is a chakráját keveri a homokba és úgy irányítja, mégsem szél eleműek a jutsujai. ^^ (bár a chakrával nem kevert homokot is képes irányítani ) Mondj egy epizódszámot és a perc:másodperc értéket és utána nézünk (filler). ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 márc 10, 13:55:12 » |
|
Arra én is emlékszem az a Fuuton; Tatsumo Ooshigoto amit Temari Kujaku ellen vetett be. Asszem 218. részben volt valahol.
És a topik neve azért Fuuton/Szél jutsuk mert a szél elemű és a szelet használó jutsukat is lehet ide írni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 10, 14:05:55 írta Sesshoumaru »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
dani519
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 márc 10, 14:20:55 » |
|
Gufuu Suika No Jutsu - Naruto és Yamato
Arra én is emlékszem az a Fuuton; Tatsumo Ooshigoto amit Temari Kujaku ellen vetett be.
Fuuton: Tatsu No Oshigoto
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sesshoumaru
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 márc 10, 14:28:23 » |
|
Az Elit 12 Ninja Őrző-s fillerben is van Fuuton Fuuton; Hanachiri Mai - Fuuka Fuuton; Suiran Reppu - Asuma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 márc 10, 16:00:36 » |
|
... És a topik neve azért Fuuton/Szél jutsuk mert a szél elemű és a szelet használó jutsukat is lehet ide írni.
Moderátor: Maradjunk annyiban, hogy ide a szél elemet használó jutsuk jöjjenek. Továbbá, ha valaki ír egy jutsut, akkor pár szóban írja is le (csak úgy saját szavakkal) és egy kép sem lenne rossz. Természetesen a más oldalakról lopott anyagokat hanyagoljuk és a webfordítások is törölve lesznek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 10, 16:02:32 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 márc 10, 17:07:27 » |
|
Hogyan lehet ide a fórumra képet feltölteni - már mint nem a netről, hanem a sajátgépről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 márc 10, 22:10:22 » |
|
Feltöltöd pl. a www.kepfeltoltes.hu -ra és belinkeled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haton
Chuunin
Nem elérhető
Haton
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 márc 11, 10:59:55 » |
|
Chakra, a Filler jutsuk is jöhetnek ide, vagy csak a manga jutsuk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|