Chakra
|
|
« Dátum: 09 feb 18, 01:06:07 » |
|
Az Isteni Birodalom Pein által használt 2 jutsu:
A Shinra Tensei a taszításon alapul. Képes vele az ellenséget ellökni (manga 434/6), ninjutsut szétoszlatni (433/16) és ezzel gyalulta le Konhát is (429/12-13). Viszont, ha ilyen hagy hatásfokkal használja, akkor az az rövidíti az életét (elvileg Nagatóét). Egy-egy ellökés között el kell telnie 5 másodpercnek.
A Banshou Ten'in pont a Shinra Tensei ellentéte, ezzel magához tudja húzni az embereket/tárgyakat (435/7, 8). Nem tudjuk, hogy egy-egy ilyen magához rántás között kell-e eltelnie bizonyos időnek és ha igen, akkor mennyinek.
Chibaku Tensei
A többi test jutsujai hamarosan...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 23, 20:34:58 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 feb 18, 10:57:52 » |
|
rakd ezt a képet hozzá! így jobban átláthatóbb !
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
DeiBaba
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 feb 18, 18:07:07 » |
|
Mi értelme volt ennek külön topic? na m1, végülis még bőven tud úy jutsukat mutatni a fennmaradó 1 Pein, sztem Nagato direkt rá koncentrál több chakrát, vagy ha nem akkor azért ő a vezető, mert neki a legerősebbek a képességei a csapatból..Bár azt sem tudom hogy bábként irányítja-e őket, vagy saját akaratuk van..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 feb 21, 14:04:07 » |
|
Ahhoz képest , hogy "csicska" , eléggé stabilan tartja kezében a harcot AM. Az idézős test , amikor élt , ő volt szerődésben az idézett állatokkal , vagy Nagato van szerződésban? Mármint ki lehetett előbb szerződésben?
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 feb 21, 14:49:22 » |
|
Nememlékszem hogy az előző idézős test akit kiütöttek ugyanazokat idézte e mint ez a csaj de ha igen akkor Nagato van velük szerződésbe hiszen elég valószínűtlen hogy 2 egymástol független ninja ugyanolyan állatokkal lenne kapcsolatba.Habár elképzekhető hogy a 2 idézős test igenis ismerte még egymást de ennek elenyésző az esélye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 feb 21, 17:12:04 » |
|
Mi értelme volt ennek külön topic? ... Talán annyi, hogy ezeknek a jutsuknak is lett saját témája. Miért, szerinted hol kellene ezeket a jutsukat kibeszélni...? -.-
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 feb 22, 18:34:25 » |
|
Itt?^^
Elég brutális erejű justu... a 3 békát elpakolta mint ha valami egér méretű kis ízék lettek volna... Nem hiszem, hogy könnyen kikerülhető lenne ez a támadás (védekezés?). Az a holt idő is elég kevés hiszen csak 5 sec.
Ha pedig sook chakrát visz bele a falu fele elpusztítható... szép kis Jedi erőxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 feb 23, 11:35:42 » |
|
Igen az a legerősebb jutsuja, de engem az idézései is megfogtak. Hiszen ott van az a kutyuli, aki mindig új fejet növeszt és különválik amikor támad. Egyébként jól láttam, hogy az állatokba is beépítette a chakra vevőket? Mert akkor már értem, hogy miért lehet ezeknek is Rin'neganjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 11:39:51 írta Gabor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 feb 23, 14:57:37 » |
|
Az lehetséges, hogy Pein ugy tesz szert újabnal újabb jutsukra, hogy szó szerint elveszi tőlük?! Itt gondolok arra, mikor Shizunenak belenézett a gondolataiba, aztán meg elvette a lelkét. Akkor ezzel a technikával akibe belenézett simán kiolvassa a gondolataiból az eddig tanult technikáit és minden egyebet róla. Aztán kiválasztotta a számára leghasznosabbat és azokat alkalmazza. Lehet, hogy a rinnegannak a lélekhez es az elméhez van köze?!?! Velemények?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 20:38:58 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Spyro-sama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 feb 23, 17:39:27 » |
|
Az lehetséges, hogy Pein ugy tesz szert újabnal újabb jutsukra, hogy szó szerint elveszi tőlük?! Itt gondolok arra, mikor Sihuznenak belenézett a gondolataiba, aztan meg elvette a lelkét. Akkor ezzel a technikával akibe belenézett simán kiolvassa a gondolataiból az eddig tanult technikáit és minden egyebet róla. Aztán kiválasztotta a számára leghasznosabbat és azokat alkalmazza. Lehet, hogy tulajdon képpen a rinnegannak a lélekhez es az elméhez van köze?!?! Velemények? Még Kakashi régen mondta Narutonak, hogy a halott ninjákat szó szerint eltakarítják, nehogy ki tudják hámozni az ellenséges ninják a testből a shinobi jutsuit. Így védik a shinobi falvak a saját jutsuinak a titkait. (legalábbis én nagyjából így emlékszem rá) Azaz Pein lehetséges, hogy az általa eltulajdonított testeknek tudja használni a jutsuit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 feb 23, 18:09:39 » |
|
Végüli8s Shizunétól tudta meg Naruto helyzetét. És ha valakinek elvszi az összes emlékét akkor emlékezni fog mindenre amit a az illető csinált. Minden gyakorlásra minden küldetésre és minden tapasztalatával is rendelkezni fog.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 feb 24, 08:54:01 » |
|
Már csak azért is gondolom, hogy a Rinnegan ilyen elme zavaró, bénító, lélek lopó kutyafüle lehet, mert ahogy kinéz az a szem....Sokáig kéne belenéznem, már attol elszédülnék. Mikor Nagatonak előjött a Rinneganja, akkor is szempillantás alatt végzett a rájuk támadó ninjával. Ugyhogy sztem a lélekkel babrál vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mzalan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 feb 26, 18:52:46 » |
|
én úgy tudom, hogy a Banshou Ten'in (remélem jól írtam le) az a vonzás és a taszítás is egyben és ott kell eltelnie 5 másodpercnek, a Shira Tensei pedig az, hogy egy bizonyos hatósugáron belül mindent elpusztít/ellök javítsatok ki, ha tévedek, de én így tudom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 feb 26, 18:58:32 » |
|
Hát szerintem mind a kettőnél van 5 másodperces pihi 2 használat között!
Am én meg arra lennék kíváncsi,hogy peinnek ezeknél a technikáknál használnia kell a kezét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 27, 01:19:11 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 feb 27, 01:18:02 » |
|
Szerintem ezt Kishimoto a Star Warsból vette és ott a Jedi-ok kinyújtják a karukat és ha jól láttam akkor IB Pein is kinyújtotta a saját karjait...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
|