24 nov 25, 05:45:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55410 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Ciccus
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #150 Dátum: 08 máj 18, 22:05:11 »

Lol eddig csak 2 részt néztem meg belőle... de vajon miért emlékeztet engem annyira a Quentin Tarantino filmekre? Rejtély.  Nevet Nevet Nevet
Naplózva

A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán.

Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
Cared
Újonc
*

« Válasz #151 Dátum: 08 máj 25, 20:16:03 »

Hali!Azt szeretném megkérdezni hogy folytatódik e a mangának a magyarítása?Eddig 55-ig van lefordítva, de a többi is le lesz majd egyszer vagy shearer abbahagyta a fordítását? Az anime nálam a kedvenc, nemértem hogy másnak hogy nem jön be :/ Lucy a legszexisebb/legaranyosabb karakter akit valaha láttam  Pontosan, csak folytatnák már az animét! azt tudom hogy az anime majdem az "alternatív" változata a mangának nem?
Naplózva
cseryy
Újonc
*

« Válasz #152 Dátum: 08 jún 20, 16:44:47 »

hátőő... gyenge idegzetüeknek nem ajánlom, bár nem olyan rémisztő sztem... am nemtom mikor lesz a mangának folyatása így forditásképpen, de én már naon várom, hogy kiadják végre kacsint
Naplózva
Gyümi
Jounin
*

« Válasz #153 Dátum: 08 aug 01, 16:33:42 »

Nyeekk. Imadom. Csak azt nem ertem miert 16os.. Nekem se lett lelki traumam tole.Inkab gyenge idegzetueknek nem ajanlott, de akkse 16os... mind1. bar tenyleg drama. mangaba most olvasok bele. nemtom. nem olvasom el az egeszet..
Es. Mariko es Lucy 4eva.xD
Kicsit nagyot neztem mikor pl: anya? nem te vagy. *husdarabokrepulnek* vagy Kouta huga is. Meg aza no a hidon. ezeknel meglepodtem hg emm meghaltak. csakugy.. mind1.. jo anime.. es japanban miert nem szeretik?xD
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #154 Dátum: 08 aug 02, 01:35:03 »

Se a Mangának, se az Animének nem lesz folytatása szerintem. Hisz mindkettő be lett fejezve. A mangának máshogy, talán még furábban lett vége mint az animének. Engem nagyon lehangolt, mikor vége lett. Annyira hogy egy teljes napig csöndben voltam és a Lilium szavai jártak a fejemben. Úgy szerettem volna ha jó lesz a vége... :/ De hát... ez van. Nem mondhatnám hogy tetszett de egyszer azért... érdekes volt végignézni.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #155 Dátum: 08 aug 21, 14:03:08 »

Már az elején látni lehetett, hogy ennek az animének nem lesz happy endje. Különben akinek az első rész nem jött be ne keseredjen el, az engem se fogott meg. Mégis tovább néztem, és láss csodát: a kedvenc animém lett. Mellesleg a mangában melyik az a rész amikor Lucynek tanítja azt a dalt aaa... hogyishívják? Nevet Jah és mi a vége a mangának? Ha valaki tudja légyszi küldjön egy pü.-t mert nagyon érdekelne. Nevet
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #156 Dátum: 08 aug 21, 15:12:07 »

Hát igen az első részbeli brutális mészárlás engem se fogott meg igazán, de aztán egyre jobb lesz a történet és egyre több érzelem van benne, de azért brutális jelenetektől sem mentes és a rengeteg vértől sem. Pontosan
Naplózva

Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #157 Dátum: 08 aug 21, 15:15:37 »

Engem csak az zavart az első részben, hogy semmit nem tudunk meg a főszereplőről, és csak úgy durr bele a közepébe. Különben az egészben annyira nem tűnt fel, hogy vérengzős. Egyedüli dolog volt benne ami nagyon felkavarta a gyomromat a Nana vs. Lucy fight. Na az sok(k) volt.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #158 Dátum: 08 aug 21, 15:58:18 »

Na igen az a küzdelem talán a legdurvább az összes közül, én is élénken emlékszem még rá, hogy Lucy a harc végén levágja Nana mind a  négy végtagját, pedig nem mostanában láttam ezt az animét, de akad jó pár ilyen jelenet pl. amikor a laborban felébresztik azt a kis csajt akinek 11 m-es vektorai vannak, na ott tényleg van egy két olyan jelenet aminél kis híján felfordult a gyomrom. Mosolyog
Naplózva

Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #159 Dátum: 08 aug 21, 16:06:03 »

Az tényleg durva volt. Ezek után állítsa bárki, hogy a dicloniusok nem lennének gyilkosok, ha az emberek kedvesen viselkednének velük. Nem tudom szegény nő mit ártott Marikonak. Bár mindenhol van kivétel: például Nana.
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #160 Dátum: 08 aug 21, 16:29:15 »

Hát igen én se hiszem, hogy túlságosan emberbarát faj lenne a dicloniusokból, de azt viszont nem értem, hogy ők hogyan keletkeztek, de gondolom erre a manga választ ad, legalábbis remélem, mert az anime sajna nem nagyon. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 21, 16:30:00 írta Csibe19 » Naplózva

Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #161 Dátum: 08 aug 21, 16:31:53 »

Nem tudom, a mangát elég nagy relytéj övezi. Mindenki csak azt mondja: merőben más, mint az anime. De semmi konkrétat nem hallottam eddig. Arról se, hogy hogy keletkeztek a dicloniusok. Egész végig amíg néztem az animét ezen gondolkoztam, azt hittem elsiklottam valami fontos fölött.  Hmm?
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #162 Dátum: 08 aug 21, 16:37:53 »

Igazából nekem megvan a mangából 55. fejezetnyi csak még nem olvastam el, de lehet akkor belekezdek hátha jobban megértem a történetet. Pontosan

Ha valakit érdekel innen le lehet tölteni a mangát, de sajna nem végíg----> http://www.manga.hu/index.php?id=325&content=forditas
Naplózva

Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #163 Dátum: 08 aug 21, 17:16:14 »

Erre voltam kíváncsi, hogy az 55. rész a vége e...
Naplózva

Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #164 Dátum: 08 aug 27, 19:14:44 »

Hát mit mondjak. A TV horror, az OVA inkább egy kellemes történet vicces dolgokkal Nevet Nana-chan elég nevetséges volt mikor utánozni akarta Nyuu-t mikor takarított.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins