24 nov 25, 06:27:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55428 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Temari-san
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #135 Dátum: 08 máj 02, 09:48:02 »

Az Elfen Lied valóban csak 13 részes, plusz egy OVA ha jól tudom, de szerintem így van. Én megnéztem az unokatesómmal, mikor itt volt nálunk nyáron, és sztem elég jó volt...jó, azért voltak részek, amiket nem néztem meg, csak az unokatesóm, de azért jó volt...
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #136 Dátum: 08 máj 02, 10:42:15 »

Hát ja van egy jópár elég kemény rész... Már az elején is a titkárcsajjal...hát az kicsit hirtelen jött...talán nemkellet volna az első animeim közt legyen... Mosolyog
De azért tényleg jóvolt.
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #137 Dátum: 08 máj 02, 12:35:42 »

Én v 1 éve nézhettem meg az egy-első évadot.Ez volt az első anime amit megnéztem,ekkor ismerkedtem meg az anime és manga fogalmával,szval sok jó emlék fűz hozzá.
Nekem személy szerint nagyon tetszett,nagyon megfogott a hangulat,a történet,az opening...sztem nagyon jó anime,imádom.
Leginkább Lucy-Nyú kettős személyisége tetszett,mert kicsit olyan,mintha magamat láttam volna,ikrek lévén rengeteg ilyen ,,átváltásom" van,nem egycer mondták már rám h skizofrén vagyok,talán nem is véletlenül Nevet Nevet Nevet

hu azért kezdö animének nemvolt kicsit erös?Nevet én most néztem meg nagyon teccett csak azová-t nemtudtam beltenni pontosan a szoriba....megmost lucy jön a legvégén? Ötlet :/ :'X
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
singaa
Vendég
« Válasz #138 Dátum: 08 máj 02, 19:19:49 »

Jajj, ez az egyik anime amire nagyon nagyon kiváncsi vagyok.. Pontosan
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #139 Dátum: 08 máj 02, 20:37:40 »

Hát az tény h mindenki meglepődik mikor megtudják h az első animém volt,de am th nem volt olyan vészes,Helyszínelőkön nőttem fel,ezek után az Elfen Lied meg se kottyant Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #140 Dátum: 08 máj 02, 21:03:07 »

Mondjuk a kettő nem összehasonlítható szerintem,azért az Elfen Lied durvább,bár nekem nem de részletkérdés Nevet Igazándiból nem cska a durvasága hanem a mesztelenkedés miatt nem nagyon ájánlják első animének,meg mondjuk lelki állapottól is függ....
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #141 Dátum: 08 máj 02, 21:05:58 »

Bírom a véres dolgokat,a meztelenkedés meg nem olyan gáz benne sztem,a Full Metal Panic is tele van vele :DAm meg az tény h gyenge idegzetűeknek nem ajánlanám Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #142 Dátum: 08 máj 02, 21:07:42 »

Engem mondjuk felpörgetett az első rész Nevet
Naplózva
Dante Kazama
Vendég
« Válasz #143 Dátum: 08 máj 05, 12:41:59 »

Én az els rész után azt gondoltam, hogy na ebből talán még lesz is valami Nevet
Igazam lett. A 3. kedvenc anime-m. Van, hogy nem tudok mit csinálni és csinálok egy Elfen Lied napot és végignézem az összes részt- nem hosszú...sajnos.
Naplózva
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #144 Dátum: 08 máj 05, 19:21:20 »

Jaja,tény h lehetne hosszabb,én is le akarom szedni emgint az összes részt és végignézni...na majd talán nyáron
Naplózva

Namikaze Minato
Gennin
*

« Válasz #145 Dátum: 08 máj 05, 20:01:45 »

Nekem is megvan az összes része és nagyon tetszett. Nevet Lucy-nak jól álltak a szarvak, de én inkább kutyafüleknek néztem. És nekem Lucy akkor tetszet a legjobban amikor gyilkolós feje van és nem az a Miuuuu Nevet
Naplózva

Yondaime Hokage 4ever
Harrd
ANBU Osztag Vezető
*

csodamesés D:

« Válasz #146 Dátum: 08 máj 05, 20:21:40 »

Jaaaaj az Elfen Liedet szeressük ...  Nevet Ez volt az első komolyabb anime amit megnéztem azthiszem... Nagyon jól meg van írva, hogy Lucy meg a hapsika(nemtom a nevét) gyerekkoruk óta ismerik egymást, és Lucy ugye tudjuk mit tett, ennél jobban nem akarok spoilerezni, ha ez annak számít. Jah és az is kár, hogy az animéből (nembiztos, már nem nagyon emlékszem  Pirul) hiányzik az a rész amikor a bepisilős csaj tanítja Nyu-t az elfen lied dalra vagy mivolt az... Nana 4ever Hümm-hümm
Naplózva
Namikaze Minato
Gennin
*

« Válasz #147 Dátum: 08 máj 05, 20:27:08 »

Lucy 4ever  Nevet szakadjanak a lábak, kezek, testek. Pusztul mindenki >.<#
Naplózva

Yondaime Hokage 4ever
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #148 Dátum: 08 máj 06, 15:50:40 »

Igen,igen Lucy 4ever,am én is jobban bírtam az öldöklős Lucyt,bár Nyúú meg cuki volt Nevet
Naplózva

Dante Kazama
Vendég
« Válasz #149 Dátum: 08 máj 07, 19:44:02 »

Én mindkettő énjét birom Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins