24 nov 25, 04:35:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elfen Lied  (Megtekintve 55361 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Oxygene
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #120 Dátum: 08 jan 22, 17:04:18 »

Hát ez az az anime amire mondták nekem, hogy elég véres...de nemhittem el... xD Már az első rész komoly sokkkot váltot ki belőlem...de egy idő után megszoktam az egészet... Nevet Összegezve, nekem tetszik... Nevet, bár előszőr nemnagyon nyerte el a tetszésem...
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #121 Dátum: 08 feb 13, 17:21:20 »

nos tegnap befejeztem eme animét azt kell mondanom tisztába voltam vele mikor belekezdtem hogy véres szabdalos de nem érdekelt és a végére az lett a véleményem hogy ez az anime egy csoda és a zenéje fantasztikus amióta meghallottam nem megy ki a fejemből és a sok vér és szabdalás ellenére van mondanivalója ebbe az animében minden összpontosul akció,dráma,boldogság,szomorúság

egy szóval ez egy műremek
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #122 Dátum: 08 feb 15, 01:13:03 »

Sztem nagyon jó ez az anime."Kicsit" sok benne a vér,de attol eltekintve nagyon tetszett.
Naplózva

[/center]
adri1111
Vendég
« Válasz #123 Dátum: 08 ápr 02, 19:44:54 »

én imádom ezt az animét....igaz kb már novemberben befejeztem de iszonyu jo....de sajna szenvedek mer csak az 1 évadot tudtam megnézni........sokak szerint a torrenten fenn a második évad de én nem tudom mer nincs torrentem (bár lehet h télleg fenn van mer mangában folytatodik ,csak ott teljesen másképp van a történet vége [1évad][és ezér azt nem is értem+angolul van :S ] és igy másképp folytatodik mint az animében Szomorú  ).......de ha valaki megtalálta sürgösen irjon nekem.....
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #124 Dátum: 08 ápr 02, 19:50:29 »

Én csak 13 részről tudok, ami csak 1 évad... Szerimtem becsaptak, mert nincs több rész... Legalábbis sehol nem láttam...
És torrent oldalból meg van rengeteg...
Naplózva
Morimoto-kun
Jounin
*

« Válasz #125 Dátum: 08 ápr 02, 19:53:50 »

13 rész+ 1 OVA ha jól rémlik,bár még nem néztem meg de soakt halottam/olvastam róla és jónak tűnik Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #126 Dátum: 08 ápr 02, 20:28:46 »

Az OVA-t láttam én is, csak az előbb megfeledkeztem róla... Legalábbis az amit láttam az állítólag az OVA, de az egyik epizód volt...
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #127 Dátum: 08 ápr 03, 01:20:17 »

Én úgy másfél éve néztem meg és nekem nagyon tetszett, de azért el kell ismernem nemsok brutálisabb animét ismerek, pedíg nem kevés animét láttam már(A vérmennyiséggel amit benne elfolyatnak medencéket lehetne megtölteni. Nevet).

A mangát is szívesen elolvasnám, csak kár hogy senki nem fordítja.
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 03, 01:27:43 írta Csibe19 » Naplózva

WillOfFire
Vendég
« Válasz #128 Dátum: 08 ápr 03, 02:06:17 »

Én meg pont véresebbnek hittem, mint amilyen valójában. Mosolyog
Mielőtt az anime-t megnéztem, mutattak belőle részleteket. Azokban tényleg csak vér folyt. Ahhoz képest kellemes csalódás volt. Hümm-hümm
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #129 Dátum: 08 ápr 05, 21:35:01 »

Hát ha ettől több vér lenne az animében akkor tuti csak pirosat látnánk a monitoron  >.<#
Naplózva

[/center]
Alice
Akadémiai tanár
*

« Válasz #130 Dátum: 08 ápr 07, 21:34:12 »

Én v 1 éve nézhettem meg az egy-első évadot.Ez volt az első anime amit megnéztem,ekkor ismerkedtem meg az anime és manga fogalmával,szval sok jó emlék fűz hozzá.
Nekem személy szerint nagyon tetszett,nagyon megfogott a hangulat,a történet,az opening...sztem nagyon jó anime,imádom.
Leginkább Lucy-Nyú kettős személyisége tetszett,mert kicsit olyan,mintha magamat láttam volna,ikrek lévén rengeteg ilyen ,,átváltásom" van,nem egycer mondták már rám h skizofrén vagyok,talán nem is véletlenül Nevet Nevet Nevet
Naplózva

Can someone who can't even save one of his friends become Hokage?-What do you think,Sasuke?
Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #131 Dátum: 08 ápr 19, 00:27:05 »

Nem tudom edönteni, hogy neki kezdjek e ennek  az animének, mert sokan mondják, h a történet "komolyságát" sokszor beárnyékolja h aszereplők ellentmondanak saját maguknak és h sok benne a baki. Nektek mi a véleményetek? Lehetlőleg nem túl elfogult válaszokat várok  Nevet Nevet
Naplózva

A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán.

Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
WillOfFire
Vendég
« Válasz #132 Dátum: 08 ápr 19, 23:33:59 »

Azt hiszem, aki megnézte, az nem lehet nem  elfogult. Mosolyog
Mellesleg, nem tudom, ez segít-e, de mikor én nekiálltam, nemhogy ezt, de más animét sem igazán akartam megnézni, csak kíváncsi voltam, hogy miért nyilatkozik róla mindenki olyan hevesen.
Ha nem elemezni akarod a legapróbb képkockát is, és a történetért nézed, akkor ne hagyd ki. Hümm-hümm
Ha nem szereted a sok vért, vagy az időnként kissé perverz jeleneteket, és nem tudsz tőlük elvonatkoztatni, akkor ne nézd. Mosolyog
A karakterek között van néhány igen jól kidolgozott, a múltjukkal is megismerkedhetsz... (szóval, kell ennél több? Nevet )
Naplózva
Ciccus
Kezdő Jounin
*

♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥

« Válasz #133 Dátum: 08 ápr 20, 11:02:25 »

Ok kösz. Legfeljebb tanulok belőle. Megnézem ^^
Naplózva

A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán.

Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
Volfid
ANBU Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #134 Dátum: 08 ápr 23, 18:07:06 »

Csibe19 megsúgom fordítják bár a tempó valahol gambamunta popója alatt van Nyelvesít
a pontos hely linkje:
http://www.manga.hu/index.php?id=325&content=forditas
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 18
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins