Stein-hakase
Chuunin
Nem elérhető
Hakase
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 okt 26, 06:46:26 » |
|
Én inkább azt nézem, mi az a dolog ami miatt gonosznak mondják, ha tényleg gonosz tett, akár legyen az ok nélküli gyilkosság, ha nem olyat ölt akit kedveltem, és jó karakter, akkor őt is kedvelni fogom. A jóknál sokkal egyszerűbb az eset, ott csak ne vigye túlzásba, szerintem idegesítő ha nagyon erőltetik a mindenkin segítést, hogy mindenkiben van jó, és az egész világot megakarják váltani. Azok a szereplők, akik meg igazából ide is és oda is sorolhatók, általában szerintem rosszul sikerülnek, próbálnak okot adni a gonoszságuknak, a rossz gyerekkor már annyira elcsépelt és annyira nem ok semmire, hogy néha már idegesítő. Az én kedvencem az, akiről legtöbbször nem is tudhatod biztosan, hogy melyik oldalon áll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #31 Dátum: 09 okt 26, 13:42:11 » |
|
Jé, pont százan szavaztak, és minden szavazat pont egy százalékot ér! Érdekel ez valakit rajtam kívül.. nem... De nem baj. Én a "kit érdekel"-re szavaztam, nem az alapján fogom eldönteni, hogy kedvelem-e az adott karaktert, hogy a főhősök oldalán áll, vagy sem, bár az is tény, hogy a jó oldalon lévők többnyire előnnyel indulnak, mert őket általában már eleve igyekeznek szimpatikussá tenni, a másik oldalt pedig csak ritkábban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #32 Dátum: 09 nov 20, 19:34:51 » |
|
gonoszra szavaztam de van hogy gonosz van hogy kit érdekel ez változó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sadowkage
Gennin
Nem elérhető
C:\Documents and Settings\Mag Lászlóné\Asztal\kép
|
|
« Válasz #33 Dátum: 09 dec 03, 20:16:12 » |
|
gonoszra szavazok utálom a jókat! for the darkness
|
|
|
Naplózva
|
Sanin Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer <a
|
|
|
Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #34 Dátum: 09 dec 03, 20:27:35 » |
|
Hmm, ide még nem is szavaztam, pedig úgy rémlett, hogy már igen Na én a Kit érdekel-re nyomtam. A legtöbb anime-ben mindkét oldalon van kedvenc szereplőm, így nem is nagyon próbáltam eldönteni Az is változó, hogy mi alapján tetszenek, szóval még ezt se nagyon tudnám megmondani. Egy velejéig romlott karakter is tud tetszeni, ha pl bejön a szinkronja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #35 Dátum: 09 dec 28, 10:53:07 » |
|
a gonosz szereplök genyák és arrogánsak.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 09 dec 28, 14:14:44 » |
|
Én mindkettőre szavaztam,mert mind kettő oldalról néha találok 1-1 szereplőt akit kedvelek,de mondjuk általában a jók közül szokott kikeveredni a fanolt karakter(na nem mintha olyan sok lenne).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 28, 14:16:42 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #37 Dátum: 09 dec 28, 15:40:11 » |
|
Én a jó karaktereket szeretem általában. Mindig azokhou húz inkább a szívem. Mondjuk ettől függetlenül szinte mindig van a kedvenc szereplőim között pár gonosz is, de azért alapból inkább a jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dexkill
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #38 Dátum: 10 ápr 26, 21:59:16 » |
|
én a mindkettőre szavaztam mert karakter és nem jó és rossz oldal fügő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Logan911
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #39 Dátum: 10 máj 08, 00:00:56 » |
|
kérdésre kérdéssel felelek: Kira (Yagami Light) jónak vagy gonosznak számít?
|
|
|
Naplózva
|
Logan911, másnéven Hizashi Hyuuga, Iwagakure no sato egykori Shodaime Tsuchikage-ja
|
|
|
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #40 Dátum: 10 szep 29, 22:35:00 » |
|
Lehetetlen, ide még nem írtam? Én a gonosz karakterekre szavaztam, főleg az őrült tudósok a gyengéim, de szeretem az olyan szereplőket is, akikről nem lehet tudni, hogy melyik oldalon állnak és még sorolhatnám. De, néha egy-két jó karaktereket is meg szoktam kedvelni. Ritkán, ritkán, nagyon ritkán
|
|
|
Naplózva
|
,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!" ,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #41 Dátum: 10 nov 14, 12:51:47 » |
|
Legtöbbször a jónak drukkolok, de attól függ, milyen szellemiséget képviselnek szereplők pl.: Light és Nagato, akit gonosznak állítanak be, de nem egészen így van
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #42 Dátum: 10 nov 14, 14:34:05 » |
|
Narutóban a "gonoszokat" jobban szeretem, One Piece-ben inkább a jókat (vagy akkor úgy mondom, akik nem Mugiwaráék ellen vannak :D).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #43 Dátum: 10 nov 14, 16:09:14 » |
|
kérdésre kérdéssel felelek: Kira (Yagami Light) jónak vagy gonosznak számít? Hát, aki nem válogat az eszközökben hogy elérje a céljait... gonosz, egyértelműen.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Super Saiyan
|
|
« Válasz #44 Dátum: 10 nov 14, 18:55:39 » |
|
Hm hát én általában a jóknak szoktam drukkolni úgymond de pld Death Note-ban Light-al tartok, most alapvetően ö sem gonosz, inkább úgy mondanám hogy a hatalom áldozata...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|