Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 09 dec 06, 01:12:26 » |
|
TV-t nem nézek, helyette naponta megnézek minimum 1 filmet. (Ha nem, másnap pótolom.... ) Előnyben részesítem az akció-vígjáték filmeket, sorozatból pedig sci-fi minden mennyiségben. Háborús filmekért; sorozatokért is egyaránt odavagyok. A dokumentum; katasztrófa; semmitmondó ütlekborúsz' filmek nemigazán kötnek le. (Rambó kivétel :D) "...a science fiction meg a fantasy nekem ugyanaz, vagy nem...? nem igazán nagy a különbség" Nem igazán. A Fantasyba legtöbbször (nem mindig) grafikailag 3D modellezésre&animálásra alapul. De azért mert van egy-két kitalált; nem reális dolog egy filmbe, vagy néha fontos szerepet tölt be ez a dolog, nem mondhatjuk rá hogy Sci-Fi. Legjobb példa az előző mondatomra fantasy film: Death Note
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #31 Dátum: 10 feb 05, 23:39:30 » |
|
TV-t én se nézek, mert sok a reklám és megvagdossák a filmeket. Inkább dvd, ami az újból rám törő sorozatmániámnak is kedvez. Legalább nem kell heteket várni, hogy lássam a végét. Kedvenc műfajok: -vígjáték: érdekes, hogy a mozikban tarolnak, de a tévé előtt nem szeretnek nevetni az emberek, inkább a krimikre vannak rákattanva. Vígjátéksorozatból a legújabb kedvencem a Jó barátok fílingjét visszaadó Osztály. Moziból az Üldözési mánia volt sokáig a toppon, és szeretem a társadalmat okosan kritizáló filmeket, sorozatok is, mint a South Park vagy a True Blood (bár az utóbbinak már semmi köze a vígjátékhoz). -thriller: kell egy kis borzongás is néha, de nem olyan amiket a horrorfilmek nyújtanak. Hitchcockot nem szeretem, tartsák akármekkora mesternek is. Azok jönnek be, amikor egy vagy több ember van szorult helyzetben és a kreativitásán vagy a jó csapatműködésen múlik, hogy élve vagy holtan végzik a filmben. -fantasy: na nem Harry Potter és Gyűrűk ura-szerű elrugaszkodások. Azokat szeretem, amiben a fantázia és a valóság elemei keverednek , és gondolkodni kell, hogy mi volt igazi és mi kitaláció (Nagy hal, Faun labirintusa, Úttalan út) -tragédia (ezen a drámát értettem): Ebben a műfajban még nincs kialakult ízlésem. Van egy-két nagy kedvenc, mint a Tökéletes világ vagy a Nevem Sam, de a legtöbb lehangoló. Nem is tudom már, miért szavaztam rá. -lélektani: nagy nagy kedvenc, főleg amikor egy pszichopatát helyeznek a középpontba és lehet agyalni meg boncolgatni a személyiségét (Death Note) Szeretem még a Road Moviekat (Ilyen a Cool túra, de az nem kedvenc, inkább Üldözési mánia, Úttalan út), az élet igenlő-sorsfordítós mozikat (Dan és a szerelem, Kalandpark, de ide sorolom a Szívek szállodáját is), az igényes dokumentumfilmeket (nem a Michael Moore-féle kamumozikat), valamint nálam egy külön kategóriát képviselnek az HBO és a Showtime sorozatai (egyedi főcím, alkotószabadság, igényes, magas színvonalú munkák, imádom.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KonataSenpai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 10 márc 04, 16:27:28 » |
|
Akció,Vígjáték,Krimi,Fantasy,Orvosi. A műfajok között amit nagyon utálok az a horror,dokumentum,stb....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #33 Dátum: 10 ápr 17, 12:01:29 » |
|
Nagy horror rajongó vagyok én , szal nekem a Dráma, Horror, Fantasy, Tragédia, Misztikumra esett a választásom, Es amit utalok az az Akció, Krimi, Orvosi, Gengszter, Verekedős, Western
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 10 máj 01, 11:09:17 » |
|
Én valahogy inkább a Poszt apokaliptikus filmeket/regényeket szeretem ezek inkább má Sci-fik mint pl a tavaly meg jelent 9-es.Valamint az Akció/Dokumentum film keverék mint a The Pacific ami valós történések alapján mutatja be Pearl Harbori eseményeket Ráadásul amit Tom Hanks rendez az gagyi már nem lehet...
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #35 Dátum: 10 máj 01, 19:29:14 » |
|
Természetesen a sci-fi/fantasy műfajért mindígis odavoltam, + a misztikumért is (igazábol eza 3 vmennyire hasonló egymással). Állatos: szeretem az állatokat, főleg kutyát + a macskát (annyi rafináltságot tudnak csinálni filmekben) A krimit is szeretem, a romantikusat önmagában (ha csak arról szól az egész) nem, de ha vmi más dologban van romantikus szál, az kifejezetten jó. Dokumentum: ez egy elég tág fogalom, vmit szeretek belőle vmit nem. Amit szeretek belőle aza csillagászati dolgok, bűneseteket feldogozó dolgok (FBI akták + ilyesmi), állatos dolgok, elktronikai, technikai dolgok (pl. hogyan készült). Amit nem: háborús, műtétes (kivéve az állatorvosi), életrajzi.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #36 Dátum: 10 júl 24, 21:06:08 » |
|
Hát amiért odavagyok filmek terén,azok ezek: -Akció:nem gyakran annyira,de nézem az akciófilmeket,főleg ha pörögnek benne az események -Vígjáték: nagyon sok kedvenc van köztük,soroljam őket? -Kaland:Indiana Jones powaa!!!!! (ennyi ) -Sci-Fi:SW,ST,SG -csak ennyit mondhatok (Star Wars,Star Trek, Stargate) -Dokumentum:leginkább a tudományokkal foglalkozókat szeretem(Szélsőséges világegyetem,Állítólag),de a Super Size Me (ajánlom gyorséttermekről való leszokáshoz ) is jó. Ennyi voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #37 Dátum: 10 júl 25, 00:08:10 » |
|
Én kalandbol a Bud Spencer filmeket szeretem (repülnek a jó nagy pofonok ) A Star Wars nekem is nagy kedvencem, a ST-ből + a SG-ből csak pár részletet láttam de nemrossz.. A tudomány az jöhet minden mennyiségben (lelkes NatGeo, és Dis. Science channel néző vagyok), főleg ami űrös... Amit nagyon szeretek ilyen műsort (tulajdonképpen a kedvencem) az az Űrpionír (Space Pioneer), ami a Dis. Science-n magy (azaz csak ment, mert mult7ttől nincs kiírva sehol ) Egyébként ez a Super Size Me milyen műsor?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
sunyi96
Chuunin
Nem elérhető
Rejtőzködő fórumozó
|
|
« Válasz #38 Dátum: 10 júl 26, 20:56:20 » |
|
Én kalandbol a Bud Spencer filmeket szeretem (repülnek a jó nagy pofonok ) A Star Wars nekem is nagy kedvencem, a ST-ből + a SG-ből csak pár részletet láttam de nemrossz.. A tudomány az jöhet minden mennyiségben (lelkes NatGeo, és Dis. Science channel néző vagyok), főleg ami űrös... Amit nagyon szeretek ilyen műsort (tulajdonképpen a kedvencem) az az Űrpionír (Space Pioneer), ami a Dis. Science-n magy (azaz csak ment, mert mult7ttől nincs kiírva sehol ) Egyébként ez a Super Size Me milyen műsor? A Super Size Me nem is műsor,hanem film,ezt elfelejtettem odaírni . A lényeg: a filmben a rendező,Morgan Spurlock elvállalta,hogy 30 napig csakis a Mc'Donaldsban eszik 3-szor(reggeli,ebéd,vacsora),és 3 fő szabályhoz tartja magát: -csak azt eheti,amit kitesznek elé a pultra -nincs extra adag,csak ha nem ajánlák fel -meg kell ennie legalább egyszer minden,a menüben szereplő fogást. Idézek a DVD-tokról: "A Super Size Me szatirikus gyomorszájütés,a milliárd dolláros ipar adataival - kérdésekkel ostromolt orvosokkal,ügyvédekkel,táplálkozási szakértőkkel súlyosbítva." Hopp,ez hosszú lett...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #39 Dátum: 10 aug 21, 15:49:22 » |
|
hihi!:D am miért nincs olyan csík hogy Bud Spencer és Terence Hill filmek? (na jó vicc voltxD)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #40 Dátum: 10 szep 01, 15:19:37 » |
|
Hát én nem sokat szoktam filmezni de mikor rámjön egy egész napot l tudok tölteni vele Az én eseteim inkább a vígjáték,krimi és a kaland.
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #41 Dátum: 10 szep 19, 16:08:26 » |
|
Lol vígjáték milyen magas fölénnyel vezet :O mind1 mondjuk én nekem is az a kedvenc műfajom 1. Másnaposok 2. Igenember 3. Én és én meg az Irén csak vígjátékról adtam sorrendet, nekem ezek jönnek sorba.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #42 Dátum: 10 nov 19, 13:04:47 » |
|
Érthető, hogy miért a vígjáték vezet. Ki nem szeret nevetni?? Legjobb a Nagyfiúk Amúgy még a fantasyt és misztikumot is jelöltem. Szeretem az alternatív valóságos filmeket, meg valamennyire a drámát is. Sci-fi is jó, mert ölteletek lehet meríteni belőle. De az akció és izgalmas, főleg a Jackie Chan, Bud Spencer filmek. Bár ezek nem kimondott akció filmek, de akkor is szeretem őket
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #43 Dátum: 10 nov 19, 22:34:59 » |
|
a Bud Spencer-Terence Hill filmeket én is szeretem Kedvencem a Nincs kettő négy nélkül. Nem is tudom hányszor láttam már.. szóval a vígjátékokat én is szeretem de még a fantasy-t meg a misztikus filmek, de a horrort is szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #44 Dátum: 10 nov 19, 23:08:41 » |
|
Sci-fi, romantika, fantasy, horror, ééés vígjáték!! Imádok nevetni! Bud Spancer forever! Gagyi mami, az a kedvencem. xD Horrorból a Kaptár 1-2. A Körtől mindig féltem. Oo
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|