boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #15 Dátum: 09 feb 11, 14:43:23 » |
|
...a science fiction meg a fantasy nekem ugyanaz, vagy nem...? nem igazán nagy a különbség
1vígjáték-ebből áll az életem 2akció, kaland, háborús-hogy legyen valami izgalom 3fantasy-és a legvégén egy újabb fontos alapanyag, hogy ne mindig a mostani világgal legyek elfoglalva. Kell egy kis kikapcsolódás, egy kis különbség a mostani hétköznapi élettől.
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 09 feb 11, 15:29:12 » |
|
Hát a science fiction,az az mely általábna a jövőben játszódik,és űrlényke és robotok és emebrek vannak benne... A fantasy-be pedig mindenféle lények melyek legendákból és egyéb dolgokból lépnke elő,és fantasybe nem ismerek olyat ami a jövőben játszódna....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #17 Dátum: 09 feb 11, 17:16:51 » |
|
Dehogynem ismersz! Úgy hívják, hogy csillagok háborúja. Attól, hogy valami a jövőben játszódik nem lesz sci-fi. A sci.finek az a lényege, hogy rengeteg tudományos következtetést tartalmaz, amik akár igazak is lehetnek. Meg egy tisztességes sci-fiben az úrcsaták alatt nincsenek harci hangok, hiszen a hang vákuumban nem terjed.
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 09 feb 18, 17:01:31 » |
|
SW baromira nem a jövőben játszódik ^^ Kezdjük ott, hogy az egész úgy indul, hogy "Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban..."
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 09 márc 15, 21:51:22 » |
|
az a jövőben játszódik csak joval a jövőben mesélik h régen mi történt ami még mindig a jövöben van számunkra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 09 márc 20, 19:31:15 » |
|
Számomra ezek a kedves fajták! Akció, Vígjáték, Sci-Fi, Krimi, Fantasy, Dokumentum, Háborús. A pirosokkal az élen!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #21 Dátum: 09 ápr 20, 18:50:39 » |
|
én a vigjátékoknak vagyok a hive de szeretem az olyan filmeket aminek van mondanivalója is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 09 aug 06, 18:31:13 » |
|
Nekem jöhet Vígjáték, Romantika, Katasztrófa, Állatos, Kaland, Fantasy, Családi, Verekedős (Kis mértében. Jachike Chan kivétel. xD) Nem tudok rendesen választani.
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #24 Dátum: 09 szep 14, 18:47:31 » |
|
Nehéz dönteni, mert nincsenek klasszikus határok. Ami elgondolkodtat, lebilincsel. Lehet az akár egy dokumentum film is. Mindig az ember aktuális érzelmi állapotától függ.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #25 Dátum: 09 szep 18, 22:09:18 » |
|
ha van benne jó sok vér és sÍrásrÍvás akkor jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #26 Dátum: 09 szep 19, 22:03:33 » |
|
Fantasy, Scifi, Misztikum, Állatos és Dokumentum-ot jelöltem be. Az első 3at azért szeretem mer mindígis érdekeltek a természetfeletti (nemigazán lehetséges) dolgok. Bár a Scifiben vannak olyan technikák ami később talán lehetséges lesz. Szeretem a tudományt az időutazást, a világűrrel kapcsolatos dolgokat, a téridőt, stb. és mivel szeretem ezeketa dolgokat, így az ebbena témában a dokumntumfilmeket is szeretem. Állatost azért mert szeretem az állatokat (főleg a macskákat +a kutyákat)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Csirguz
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #27 Dátum: 09 szep 20, 17:02:13 » |
|
Hmm... akció, vígjáték alap, fantasy-ból csak a jobbak (pl Lotr), sci-fi (ez mostanában csak a Csillagkapura korlátozódik ) és misztikum (ez nem tudom milyen, de jól hangzik ). De szeretm a katasztrófafilmeket, a krimiket, bunyósokat (Bud Spence powa ). Régebben szerettem a kalandfilmeket meg a western-t is, de annyira sablonosak már hogy elment tőlük a kedvem.. A sci.finek az a lényege, hogy rengeteg tudományos következtetést tartalmaz, amik akár igazak is lehetnek. Meg egy tisztességes sci-fiben az úrcsaták alatt nincsenek harci hangok, hiszen a hang vákuumban nem terjed.
A sci-fi-t Morimoto definiálta a legjobban. Az SW pedig igenis sci-fi, csak Lucas belefűzött néhány misztikus elemet is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 20, 17:10:11 írta Csirguz »
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #28 Dátum: 09 szep 20, 20:06:58 » |
|
Huhh. Szinte az összeset be tudtam volna jelölni. Bár az akció, vígjáték, sci-fi, misztikum, orvosi műfajokat jelöltem be, számomra mind1, hogy milyen a film stílusa. Ha jó akkor akárhányszor megnézem, ha meg nagyon rossz, akkor még a végét se várom meg mindig. Mostanában eléggé rákattantam a vígjáték sorozatokra (dokik, nevem Earl,... ), a sci-fi szükségletemet meg csillagkapu híján a Heroes-zal töltöm ki .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #29 Dátum: 09 nov 19, 21:31:37 » |
|