STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #195 Dátum: 13 jan 10, 20:50:30 » |
|
Ja, az indokolatlan agresszió és brutalitás gyerekbaátabb, mint a butaság. Mondjuk, azok legalább kreatívak és viccesek voltak ezt aláírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 13 jan 11, 22:29:32 » |
|
Ha mesét kell mondanom akkor Spongya Bob , ha animét akkor Pokémon (amúgy az volt a kedvenc "mesém" , ha lehet rá ezt a kifejezést használni ) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #197 Dátum: 13 jan 14, 02:39:04 » |
|
Régen (nagyon régen) ment 1 olyan mese h "Mofli az utolsó koala". (nem biztos h a Moflit így kell leírni). 1 koaláról szólt akit 1 szőke hajú kiscsaj "védelmezett" a kihalása ellen akinek volt valami fiú barátja, és volt 1 Rebeka nevezetű csajszi is aki "gonosz" volt. és valaki emlékszik még a Pufókára? (az nem olyan régi mint a Mofli és azt akkoriban nagyon szerettem).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #198 Dátum: 13 jan 19, 10:31:11 » |
|
Jaj az jó volt. Imádtam Pufókát. Még régen szerettem a hupikék törpikéket is, csak egy rész annyira megijesztett kiskoromban hogy több évig nem voltam képes nézni. Valami légy szurkálta a törpöket és átváltoztak lilává és az nekem kicsit félelmetes volt akkoriban ahogy viselkedtek meg minden. Kicsit ilyen zombis film érzésem volt.Ma meg már nem érdekel. Tudom mi van velük és ez nekem elég. De még mindig szeretem. Ami még nagy kedvencem volt az a Nils Holgerson kalandjai a vadludakkal. Már sokra nem emlékszem belőle de imádtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #199 Dátum: 13 jan 27, 14:37:33 » |
|
Áh Louie életére mért nem lehet szavazni? az volt a legjobb rajzfilm régen. Imádom és imádtam
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #200 Dátum: 13 jan 27, 19:59:34 » |
|
Ki nézte régen a Batman - Beyond rajzfilm sorozatot? szerintem az volt a legeslegjobb batman rajzfilm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #201 Dátum: 13 jan 27, 20:22:52 » |
|
Ja, Louie életéből a Louie faterja volt a legjobb. Az "Ezt hallottam" szövege legendás xD Na meg a wisconsini hómedve, ami meg mókus volt egyébként Batman - Beyondból pont az első részt nemrég néztem meg megint, Méregcsók volt az ellenfele, jó kis sorozat
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 13 jún 14, 13:30:03 » |
|
Mondanám a Dragon Ball-t de ugye az nem mese ezért marad minden ami képregény hős
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #203 Dátum: 15 ápr 07, 18:45:31 » |
|
Nem feltétlenül tetszési sorrendben: Hé, Arnold; Ren és Stimpy; Rocko modern élete; Tom és Jerry; Johnny Bravo; Bátor, a gyáva kutya; Pindúr Pandúrok ; Dexter laboratóriuma; Szamuráj Jack; Rocket Power; Batman és Batman Beyond; A bolygó kapitánya; Dragon Ball és Dragon Ball Z
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #204 Dátum: 15 ápr 07, 18:50:42 » |
|
pindúr pandúrokban van az a rák szörny...na attól még most is kiráz a hideg bátor a gyáva kutyában pedig volt egy szellem ami azt kántálta hogy "adjátok vissza a táblát" na én attól is frászt kapok
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #205 Dátum: 15 ápr 07, 19:16:07 » |
|
Számomra a Bátor a gyáva kutyában ez a lény volt a legijesztőbb: http://nostalgiabot.everyboty.net/pix/556.pngIlletve az "emberevő" disznók, akik az éttermük vendégeiből csináltak kaját (aztán kiderült, hogy mégsem) Meg volt valami nőre hasonlító víziszörny/szellem is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #206 Dátum: 15 ápr 07, 19:39:47 » |
|
nekem ezek azok amiktől a hideg kiráz ez a szellem nemtommi meg ez az arc egyszerűen érthetetlen számomra hogy mik ezek...de ettől függetlenül még mindig egy baromi jó rajzfilm...kenterbe veri a mostani hányadékokat amiket unokaöcsémék néznek--->ZS kategóriás CGI tini nindzsa teknőcök,stb Ja és még az örök kedvenc, az Ed,Edd és Eddy Rém ostoba kreténség,viszont még most is könnyesre röhögöm magam rajta
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #207 Dátum: 15 ápr 07, 19:39:51 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 15 ápr 07, 19:40:37 » |
|
DuckTales, avagy Kacsamesék, főleg mert ugyanaz a személy adta Dagobert hangját, aki Zseniális Teknős-nek (Roshi) is adta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #209 Dátum: 15 ápr 07, 19:43:15 » |
|
Ja és még az örök kedvenc, az Ed,Edd és Eddy Azt a rajzfilmet sosem szerettem, mert igénytelenül volt megrajzolva, a szereplők körvonalai folyamatosan "remegtek" és öt perc után mindig megfájdult tőle a fejem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|