Nem hiszem el hogy van még ember aki nézte a Varázslatos iskola buszt rajtam kívül..
tökre szerettem..
S a Héy Arnoldra emlékeztek? Az elég egy laza rajzfilm volt..
Kis hableány nekem is az egyik kedvencem volt.. még volt is olyan fürdőruhám.
Hercules alap.. bár amikor ezt a Disney rajzfilmet láttam már nem voltam annyira kicsi.
Nekünk volt egy régebbi Hercules kazink is az nem Disney volt... de nagyon szépen és sokkal "realisztikusabban" volt ábrázolva a story.. próbáltam megkeresni de nem találtam.
Aladdin, mai napig tudom a sorozatnak az openingjét.
Macskafogó szégyen nem szégyen, nem sokra emlékszem már belőle, meg kellene nézni felnőtt fejjel.
Mézga család.. igen azok voltak a szép idők.. :DD
Micimackó másik legnagyobb... annyira szép mesekönyvem volt.. nagyon sokszor "elolvastam".. volt benne egy versike mai napig emlékszem rá. Szóval igen szerettem ezt a rajzfilmet is.
Oroszlánkirály vagy hét éves voltam mikor az első részt láttam... nagyon szerettem de sajnos a kazi elveszett mikor költöztünk.. persze azóta már láttam párszor idősebb fejjel.
Második rész és a többi semmi ehhez képest.
Süsü a sárkány nah megint egy dolog ami alig rémlik.. persze szerettem de engem különösebben nem kötött le.
Valaki Hakapeszi makira emlékszik? csooookiii... nyami.
Vagy ezt már kérdeztem? sebaj korral jár.
Barba papa, barba mama az is jó volt, nem tudom mi volt a címe.
Akkor Babar...
Mumin - haha el se hiszem hogy megtaláltam.. csak arra emlékeztem hogy hogy néztek ki a kis lények.. meg hogy valami mumi, hát inkább mumin.. ezt is nagyon szerettem, egy kép róla ha esetleg ebből nem ugrik be:
http://shingo45.tip-berlin.de/files/mediafiles/78/mumin.jpgCápeti és Cápali a két kopoltyús zseni...
itt az opMost így hirtelen ennyi..
edit: nemér gman.. mit tolakodsz?