Fr33man
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #120 Dátum: 12 feb 28, 10:24:13 » |
|
Pom-pomot én is szerettem de a Frakk volt a kedvencem. Még az első kutyámat is róla neveztem el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #121 Dátum: 12 feb 28, 15:58:13 » |
|
Kéretik felvenni a listára a Willie Fogg-ot, a Sandokant, és azokat a Gumimacikat, amik folyton valamilyen főzetet ittak, amitől pattogni tudtak x3 Ja, és az Asterix és Obelixet is, ha nincs ott.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 21:44:30 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #122 Dátum: 12 feb 28, 16:55:40 » |
|
Gumibogyó szörpöt ittak ama bizonyos macik. Azt én is nagyon szerettem nem rég láttam egy részt és nevetségesnek tűnt, de azért az emlékek szépek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #123 Dátum: 12 feb 28, 16:57:50 » |
|
Hát én nekem nem volt gyerekkorrom vagy csak pocsék a memóriám ,de egyre se emlékszem. Az idő urai-t megtaláltam a listába valaki nézte ezt? Van köze a Doctorhoz a Ki Vagy Doki?-ból?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #124 Dátum: 12 feb 28, 17:13:44 » |
|
Nincs hozzá köze, az egy francia rajzfilm, legalábbis úgy rémlik és szerintem eléggé unalmas is.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #125 Dátum: 12 feb 28, 17:19:10 » |
|
az a baj h ezek nagy része mind kedvencem (még most is ) am sztem Dragonn Ballt is be lehetne rakni,mivel az is ink ide tartozna (1999-2000ben tiltották be ha jol tom) szal az is ink gyerekkori mese/rajzfilm/anime (legalábbis nekem az )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 17:19:54 írta eragon007 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #126 Dátum: 12 feb 28, 22:07:54 » |
|
Nekem gyerek koromba ment 1 olyan rajzfilm h: Titokzatos aranyvárosok de elég homályosak az emléktöredékeim róla.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #127 Dátum: 12 feb 28, 22:11:30 » |
|
Nem emlékszik valaki egy bizonyos, Cápali és Cápeli c. mesére? Annyira szerettem kiskoromban, de mindig mikor utána szeretnék keresni nem találom. Van valakinek egy halvány emléke erről a meséről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #128 Dátum: 12 feb 28, 22:16:38 » |
|
Címre nagyan ismerős De lehet csak azért, mert nővérem nézte, és valahogy szóba jött
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #129 Dátum: 12 feb 28, 22:28:59 » |
|
heo-nak köszönhetően ráleltem, a valódi címe Sharky & George!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #130 Dátum: 12 feb 28, 22:36:01 » |
|
Cápali és Cápeti a két kopoltyús zseni, Cápali és Cápeti nevüket mindenki ismeri... Vagy mégse mindenki ahogy nézem. Sabaku-chan kicsi vagy ehhez.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #131 Dátum: 12 feb 28, 22:51:26 » |
|
Azért a magyar cìm mennyivel ötletesebb. Ha már itt tartunk én a Mézga családot is nagyon bìrom. Meg még nagyon nagyon régen ment egy Ezüstnyìl nevű kutyusròl mese, én tv-ben nem làttam, mert szinte baba voltam, amikor ment, de ùgy hallottam ari mese. Egyébként a felsoroltak közûl sokat szeretek, de a rend és béke kedvèèrt Spongyabobra szavaztam.:3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #132 Dátum: 12 feb 28, 22:57:55 » |
|
Én több dologra szavaztam. Tapsi Hapsi, Pindúr Pandúrok , Tom & Jerry, Vízipók Csodapók, Kacsamesék, Balu Kapitány, Nils Holgerson, Micimackó. Meg persze a Disney rajzfilmek de azokat nem akartam bejelölgetni. Amúgy van 3 Disney rajzfilm amit 1000 éve nem láttam és meg akarom őket nézni de sose tudom, hogy melyikkel kezdjem ezért még mindig megnézetlenek. Amúgy Kis hableány, Tarzan és Herkules név szerint. (bár ezeken kívül még 834 Disney rajzfilmet újra akarok nézni, csak most ezek vannak terítéken )
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #133 Dátum: 12 feb 28, 22:59:51 » |
|
hanii, nevetni fogsz, de az Ezüstnyíl egy anime, szóval akár meg is nézheted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #134 Dátum: 12 feb 28, 23:02:10 » |
|
Áááá a Herkules nekem megvan dévédén, emlékszem milyen vagány voltam régen, csak mert megvolt a Herkules Am a kedvencem Flinstonsék meg a Gumimaciiiik. Na meg a Magyar Népmesék
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
|