Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #105 Dátum: 11 júl 23, 16:39:14 » |
|
Amúy amíg nem töltött be a vidi azt hittem hogy a bolygó kapitánya lesz Összekevertem. Az is nagyon jó volt. A nagy favoritok közt volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #106 Dátum: 11 júl 23, 18:44:46 » |
|
Nekem inkább a szuper hősök. Kivéve Szuper Men. Őt nem annyira kedveltem de ez már a múlt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #107 Dátum: 11 júl 23, 19:39:10 » |
|
akkor már inkább egy felszínesebb gyerekmese: bummbummbummbubummbubummbummbumm kezdjük el! Hova kerül a masina.. vezeti a medve, belekeveredik Balu a veszedelembe..
Nekem a kedvenc rajzfilmem az Oroszlánkirály volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #108 Dátum: 11 júl 23, 21:23:59 » |
|
Az nem repdeső bogarakat? Nekem így maradt meg. Emlékszem a kedvencem a Bambi, és az Oroszlán király 1-2-3 volt, de főleg az Oroszlán király 2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Luna-san
Osztag Vezető
Nem elérhető
The dreamer fairy
|
|
« Válasz #110 Dátum: 11 júl 24, 16:32:58 » |
|
Vuk, azt még ma is meg tudom nézni. Nagyon jó! Magyarok közül az a kedvencem. Meg Süsü! A Babar az nincs benne a felsorolásban. Pedig először azt akartam bejelölni! Irtó cute kis mese. Amerikaiak közül az Oroszlánkirály viszi a pálmát. Mennyit sírtam rajta! A Tom és Jerry-t is jelöltem. Apával együtt annyit röhögtünk rajta! Totális lehetetlenségek mesterfokon.
|
|
|
Naplózva
|
I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #111 Dátum: 11 júl 24, 19:01:46 » |
|
Kb 1 éve hallottam rádióban, hogy a Tapsi Hapsit modernizálni fogják, azóta nem hallottam erről semmit... Nem kéne azon mondernizálni semmit, úgy jó ahogy van Sajnos tényleg igaz volt a hír. Tesóm nézett valamit a tv-ben, aztán kiváncsiságból leültem én is és valahogy ismerősnek tűntek a szereplők. Hétvégenként szokott lenni az RTL-en reggel, aszem flúgos csapat a címe. Benne van Tapsi Hapsi, Taz, a gyalog kakukk, a préri farkas, Dodó kacsa és egy számomra ismeretlen valaki. Ezzel csak az a baj, hogy mostani gyerekek ezt a szupererős "marhaságot" fogják így csak ismerni, közben majd elfelejtik az igazi Bolondos Dallamokat, vagy meg se ismerik. Pedig az tényleg egy klasszikus
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #112 Dátum: 11 júl 27, 00:04:07 » |
|
Gyermekkorom meghatározó élménye volt =D : Én vagyok Menyus =D ez kész =D
Az oroszlánkirály is nagyon szép történet meg a Franklint szerettem még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #113 Dátum: 12 jan 31, 21:23:53 » |
|
Nekem inkább a Marvel és DC-k jöttek be...de még jó volt a Foxi-Maxi is...és nincs itt a Beyblade,az Avatar:utcsó léghajlitós sem....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #114 Dátum: 12 jan 31, 21:27:52 » |
|
Tim és Jerry nyerésre áll a szavazásban. Én is szeretem, tom hangja, amikor Jerry ráüt/lecsapja, ilyen ÁÚÚ! hang, nagyon jó.
|
|
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #115 Dátum: 12 jan 31, 21:29:12 » |
|
Ahogy látom, Fakopáncs Frici még mindig nincs berakva, pedig az volt kis korom egyik legjobb rajzfilmje, a legnagyobb Ja és ha valakinek van egy torrentes vagy egyéb linkje róla, hogy hol tudnám beszerezni magyar szinkronnal vagy akár angol szinkronnal, az PÜ-ben adhatna nekem linket ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 17:22:14 írta samdav »
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #116 Dátum: 12 feb 13, 20:50:23 » |
|
Csak annyiba kötnék bele, hogy V uzipók csodapók Amúgy Tom & Jerry az egyik főkedvenc még mindig még most is képes vagyok röhögni a DVD-ken amúgy a PomPom meséi az még belefér a listába? mert amúgy azt nem tudom mikor adták a TVbe régen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #117 Dátum: 12 feb 27, 11:09:33 » |
|
2002 Környékén adták a Pom-Pom-ot, nagy kedvencem volt nekem is. Tom and Jerry meg klasszikus cucc, azt a két állatot sose lehet megunni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #118 Dátum: 12 feb 28, 02:30:50 » |
|
1980-tól adták a Pom-pomot, kisebb-nagyobb megszakításokkal, hol itt, hol ott, szóval 2002-ben is bőven befért volna ide. Meg igazából minden befér, ami gyerekkorodban ment, gondolom. A gyerekkora meg kinek mikor volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 28, 02:37:19 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #119 Dátum: 12 feb 28, 10:15:28 » |
|
Én is imádtam kiskoromban a Pom-pomot, sőt még most is, ha adják/adnák megnézem/megnézném. Nekem főként Gombóc Artúr volt a kedvenc karakterem- De speciel a Billy és Mandyt is imádtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|