samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #90 Dátum: 11 ápr 02, 17:06:42 » |
|
Akkor úgy látszik, nem az amit én ajánlottam Amúgy Fakopáncs Frici-t vki ismeri?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #91 Dátum: 11 ápr 02, 17:33:51 » |
|
Persze, hogy persze. Ahogy említetted, rögtön be is ugrott egy bizonyos rész, amiben volt valami Dzsinn-lámpa ... ...meg pár utalás rá több sorozatból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 02, 17:34:24 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #92 Dátum: 11 ápr 02, 17:42:36 » |
|
Gman, amire te gondolsz, az az Animánia. A 3 testvér Yakko, Wakko (a két fiú) és Dot (a lány). Köszönöm! Már annyit gondolkodtam rajta, hogy... sokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 11 ápr 06, 15:11:19 » |
|
Vampire ficken um halb ein Amúgy a felsorolásból elég sok tetszik, favorit nincs, mert amit néztem, azt nagyon szerettem, de talán a Tom és Jerry volt a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #94 Dátum: 11 ápr 29, 18:40:04 » |
|
Én annyi mindent szerettem..^^Fecsegő Tipegők az kegyetlen hülyeség, de szerettem Magyar Népmesék.. imádtam. Sőt még most is imádom, amikor tudom, elcsípem a Minimaxon Oroszlánkirály a legjobb.. az első 2 részt még mindig kívülről tudom, a 3. szerintem picit erőltetett Nils Holgersont pedig bármikor bármeddig tudtam volna nézni /most is/ ^^ Amúgy Fakopáncs Frici-t vki ismeri?
Én még mindig emlékszem arra az idétlen nevetésére
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #95 Dátum: 11 jún 10, 20:53:44 » |
|
Miaz,hogy a Bátor, a gyáva kutya kimaradt?! És még a Billy és Mandy kalandjai a zord kaszással is kimaradt?.... Am én Hé Arnold!-ot,Hódító Hódokat,Fecsegő Tipegőket,Én vagyok Menyust,Boci és Pipit+ Billy&Mandy+Bátor És a Jajj a szörnyek. Füli-Büdi-Pálcika
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #96 Dátum: 11 jún 10, 20:57:43 » |
|
Na, ha már Lolka és Bolka, akkor már Varázsceruza ^^
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 11 jún 10, 21:22:03 » |
|
Oroszlánkirály, Kacsamesék, Balu Kapitány kalandjai, Micimackó... ezekre szavaztam. De emellett néztem Én pici pónimat, Szépség és a Szörnyeteget és Csipet Csapatot is. (Sajna nincsenek a listában.)
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #99 Dátum: 11 júl 23, 10:36:06 » |
|
Nekem a 20 évemmel se rémlik ez a mese.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 11 júl 23, 10:37:35 » |
|
Milyen jóóóóó is volt Nekem asszem meg is van VHSen, csak már nem tudom mivel lejátszani ^^ Nekem Zéró volt a kedvencem... Úristen most esik csak le. Ez a sors ! Haha örülök, hogy belinkelted. CsiziDani: sztem nézd meg, nagyon jó. Bár a sztorira nem teljesen emlékszem már, de tisztán előttem van a jelenet, mikor Zéró álruhában volt, és leszedi a mű arcát. Meg mintha lett vna repülő alkalmatossága is. Meg a fejjellefele ház Jaaj meg volt ebből a meséből nyomdám is. Ilyen kis műanyag bigyók, és egy csomó karakter megvolt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 10:41:49 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #101 Dátum: 11 júl 23, 11:15:25 » |
|
Kicsit belenéztem, a bolha valahogy nagyon rémlik, de semmi más nem. Mindenképp megnézem majd egészében.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 11 júl 23, 12:17:18 » |
|
Nekem sem rémlik.. :o fura, mondjuk én nagyon sok rajzfilmet nem ismerek, ovis koromban nem sokat tv-ztem. Hm,, alapvetően általános iskola negyedik osztályig nem nagyon tévéztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 11 júl 23, 12:27:52 » |
|
Még nem végeztem el az általánost, de ezt a mesét nagyon szeretem máig is Bár a macskától mindig kiráz a hideg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #104 Dátum: 11 júl 23, 12:31:31 » |
|
Én a bolond farkast szerettem. Csak már nem emlékszem a nevére, meg máséra se nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|