undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #60 Dátum: 10 jan 05, 15:35:12 » |
|
Igen,régen olyan jó mesék voltak... Bár nem vagyok valami idős,mégi mondhatom azt,hogy a Disney mesék a kiskoromra emlékeztetnek Hamupipőke,101 kiskutya,Macskaarisztokraták,Pocahontas... ezeket nézetm, meghát volt a tv-ben a Vuk,kis részletekben,meg egy csomó olyan ami valamelyest személyiség építő,és nem agyleszívó... Én már nem nézem a reggeli rajzfilmeket,csak (néha) a Hupikéktörpikéket,mert más nincs,amit értékelek... Ha meghallanám más szinkronnal bármely régi klasszikus rajzfilmet,akkor tuti,hogy vagy egy világ omlana össze bennem,vagy tök rossz lenne az egész alatt a hangulatom(ha belenéznék)...
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #61 Dátum: 10 jan 05, 17:36:09 » |
|
Kb 1 éve hallottam rádióban, hogy a Tapsi Hapsit modernizálni fogják, azóta nem hallottam erről semmit... Nem kéne azon mondernizálni semmit, úgy jó ahogy van
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #62 Dátum: 10 jan 06, 18:49:30 » |
|
2 nagy kedvencem volt a tom és jarry és a hohohó nagy horgász. De ha az plusz pont még tudom fejből a teletabik openingjét, mert a kereszthugom álandóan azt énekelte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pachenko
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #63 Dátum: 10 jan 11, 19:41:49 » |
|
nekem sok kedvencem van túl sok. ha mindet bejelölném a listáról nem sokk menüpont maradna ki.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki saját döntései mellett képtelen kiállni, életét vesztegeti el, álmait szórja a szélbe."
|
|
|
~Álomfejtő~
Újonc
Nem elérhető
Egy egyszerű fejvadász
|
|
« Válasz #64 Dátum: 10 jan 31, 19:07:12 » |
|
Mekkora már ez a szavazás. Jaj, a szörnyek, Balu kapitány, Tom & Jerry, Kablam, ezek voltak az "ősidők".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dzsoni
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #65 Dátum: 10 feb 01, 09:40:33 » |
|
Ohhhh. A legjobb mesék legtöbbet imádom Túl sok lenne, hogy be tudjam jelölni őket
|
|
|
Naplózva
|
´ Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy. ´ Hofi Géza
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #66 Dátum: 10 feb 05, 23:23:09 » |
|
A Tini nindzsákra és a Nils Holgersonra szavaztam, de nagy kedvenc volt még régen a Múmin, a Garfield, a Bolygó fia, a Titokzatos aranyvárosok, a Robin Hood, a Bobobók és még sorolhatnám. Annyi jó mese ment régen, és tök jó lenne nosztalgiázni. Kár, hogy mindenütt már csak az új meséket nyomják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KonataSenpai
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #67 Dátum: 10 márc 04, 16:25:15 » |
|
Simspon Család,Tom és Jerry,Kishableány,Bambi,Alice csodaországban,101 kiskutya,Oroszlánykirály. Ezeket szerettem nagyon kiskoromban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #68 Dátum: 10 aug 21, 15:47:24 » |
|
jaaajjj!kár hogy csak 10 et lehet! am az összes magyart bejelöltem volna!xD
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #69 Dátum: 10 aug 23, 20:13:31 » |
|
Nagy kedvenceim vannak közöttük meg egy pár ami nincs itt. Rocket powers, A bolgyó kapitánya "És erőinket egyesítve létrejött a bolygó kapitánya..." (legnagyobb überállat volt) Tudom, hogy nem rajzfilm, de a legnagyobb volt a Kinen & Kel -Ki szereti a narancs szódát? -Kel szereti a narancsszódát. -Ez igaaaz ??? -Aham imá imá imá do hom. Á az volt a legnagyobb Meg az égből pottyant mesék, de a TV maci is mindent üt a magyar népmesékkel karöltve.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sinko
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The fighter who leads the stars
|
|
« Válasz #70 Dátum: 10 szep 01, 15:15:28 » |
|
Hehe pont tegnap épp kapcsolgattam a csatornákat és egyik helyen épp a Scooby-Doo ment,a gyermekkorom jutott rögtön eszembe.Érdekes hogy pont erre a fórumtémára akadtam épp másnap.De még szerettem nagyon a Tom és Jerry-t meg a Dr. Bubó-t is
|
|
|
Naplózva
|
"Én is pont a papucsférjek mintapéldáját fogtam ki apámnak..." (Shikamaru)
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #71 Dátum: 10 szep 01, 21:10:08 » |
|
én a transformerért meg a power angerért voltam oda naon majd meghaltam alig vártam h a jetixen adják meg a cn-en de az igazi fanság a transformers felé iráyult csak én szertem?? mert csak 1 hszbe láttam megemlítve
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #72 Dátum: 10 szep 02, 18:28:45 » |
|
Hódító hódok miért nincs? Nekem az volt a kedvencem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #73 Dátum: 10 szep 19, 16:05:35 » |
|
Hódító Hódokat én se találtam pedig az irtó jó mese
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|
|