24 nov 16, 06:22:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szerinted mi lesz a naruto vége? Miért? (2 soros szabály!)  (Megtekintve 136908 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #360 Dátum: 13 márc 02, 22:01:48 »

Jó elmélet,de van egy hatalmas Baki az egyik Kishi idén beakkarja fejezni

Kishi maga nyilatkozta, hogy eredetileg az volt a terv, hogy idén befejezi, de közben rájött, hogy pár dolog nem stimmelne úgy és még beígért úgy 1 évet, mert szeretne egyes karaktereket jobban kidolgozni.

Nekem mindegy meddig húzza, amíg rendesen befejezi és nem olyan vége lesz mint a Bakumannak meg 1-2 Mangának pl: KHR.

Amúgy én 3 befejezést tudok elképzelni:

1, Happy end: Obito és Madara veszít a 10farkút lepecsételik/megjavul etc, a Naruto vs Sasuke harc vagy nem életre halálra fog már menni vagy egyikük sem hal meg. Tsunade mgehal a háborúban és Kakashi lesz a Hokage, vagy a mostani Shinobi szövetség miatt teljesen megbomlik a mostani Shinobi rendszer és nem lesz többé olyan, hogy Hokage. Ha az előbbi lesz, akkor látjuk a karaktereket 10 évvel a háború befejezése után, kakashi lemond a Hokage címről és Naruto lesz a következő. Ha az utóbbi, akkor is látjuk mi lesz 8-10 évvel késöbb és, hogy mi lett a világból. Orochimaru céljai kiderülnek, Sasuke visszatér Konohába és újrakezdi az uchiha klánt valakivel.
Ok: A happy endeket mindenki szereti, és a Shounenek álltalában ilyesmi véget érnek, max sz*rabbat-

2. Konoha jövője end: Obito és Madara veszít a 10farkút lepecsételik/megjavul etc, Naruto vs Sasuke harc valamilyen kimenetellel.
 1. Sasuke meghal: Naruto nem fogadja el a Hokage címet, viszont Jounin lesz és elkezdi nevelgetni a saját kis geninkéit. Konoha 10 -et látjuk a jövőben. Orochimaru céljai itt is kiderülnek. Naruto amolyan Jiraya szerű magányos farkas lesz aki gyakran visszajár a Sasukéval folyt csatájuk helyszínére, ahogy kakashi is kijárt Obito "sírjához"
 2. Sasuke túléli: Sasuke nem tér vissza konohába, de időnként valahol össze-összeülnek Narutoval 1-1 Ramenre/Dangora. A maradék kb ugyanaz mint a 2 -> 1 verzióban.

Ok: Kishit ismerve lehet, hogy Sasuke végül valamilyen formában vezekelni fog a bűneiért, Naruto pedig nem feltétlenül kell, hogy Hokage legyen. Egy öröm-üröm befejezés illne is a szériához.

3. Időhurok end: Obito és Madara veszít, a tízfarkú elpusztul (Nem lepecsételődik vagy hasonló, hanem meghal), a felkavarodó természeti erők rést ütnek az időben a legyengült/elfáradt Naruto-t pedig magába szippantja a szakadék (A többiek nem tudják kihúzni, vagy önként ottmarad, hogy csináljon vele valamit és ez lesza  végeredmény). Naruto egy fura helyen találja magát, ahol háborúskodás és gyűlölet van szerte a világban és egy iszonyú szörny "ame hitotsu no kami" terrorizálja a világot. Az itt élők viszont nem ninják, csak egyszerű emberek. Hogy képesek legyenek megvédeni magukat, Naruto tanítgatni kezdi az embereket ninjutsura és képezni magát. Idővel híres hős lesz, de a nevét elfelejti a világ csak egy, az emberek álltal ráragasztott becenév marad fennt róla: "Rikudo Sannin" a ninják istene. (A többit szerintem kitaláljátok Nevet)
Itt a Naruto vs Sasuke harc sosem történik meg, Sasuke viszont úgy dönt nem pusztítja el Konohát és visszatér oda, ezzel Naruto is teljesíti az ígéretét. Végül látjuk kivel mi történt 8-10 évvel késöbb. Orochimaru okai itt is kiderülnek, de inkább talányokban mintsem tisztán.

Ok: Kövezzetek meg, de én nekem ez a kedvencem. Naruto ígérete is teljesül, ezenkívül rengeteg a hasonlóság Naruto és Rikudo közt. Nem mellesleg az öreg honnan tudta biztosra, hogy egyszer majd jön valaki akiben megbízhatnak a bijuuk? Amit eddig láttunk Rikudoból az is eléggé Narutos volt szerintem és az egész loop ötlete szuper király. Plusz a "Shinobik istene" kissé jobb titulus mint, a hokage. Na meg ez is kicsit öröm-üröm befejezés, mert Naruto a többiek számára gyakorlatilag meghal. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Kyuubival így mi lesz, de bízok annyira Kishiben, hogy megoldja a dolgot Nevet

Nos, mit gondoltok?
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 13:55:54 írta Exkirion » Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #361 Dátum: 13 márc 03, 11:03:18 »

Bár amikor elkezdtem olvasni a harmadikat kicsit furának tűnt, de amit a végén kihoztál belőle nagyon tetszik Mosolyog A harmadik a legjobb Nevet Jól megoldottad a Rikudo Sannin kapcsot Mosolyog

Az első nekem túl happy és ezért nem jön be, a második meg nem tom annyira nem jön be.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 12:37:29 írta Lina Lisana » Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
NaruSaku de jó lenne
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Soha nem adom fel! Ez az én ninja utam!

« Válasz #362 Dátum: 13 márc 03, 12:22:42 »

Happy endes is tetszet de harmadik  méltóbb lenne a befejezésnek Nevet. De az elsőnek jobban örülnék.  Mosolyog
Szerintem a végén a 7 csapatból sajnos lehet valaki megfog halni vagy feláldozza magát Neeem de remélem nem Mosolyog. Majd Kishi mester eldönti de szerintem nagyon EPIC vége lesz. Nevet Nevet
Naplózva

Ezt a linket NaruSaku fanoknak nagyon ajánlom:D

http://narutoxsakura-fc.deviantart.com/journal/Why-we-compare-Kushina-and-Sakura-updated-299391235
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #363 Dátum: 13 márc 03, 23:28:22 »

ha vkit legyilkol Kishi az sztem Sakura lesz mert az h a kazekagemegmentés arc óta magasról le se **arja, Hinatával szépen kituratta (röf-röff-röff) a szerepéből, ennyi érdemleges történt vele, egyike azoknak a karaktereknek akiket Kishi megúnt (mint kb szegény öreg ex god of shinobi) amúgy Marcsi csúfos 1oldalas vereségei után is jogosan merül fel a kérdés h ő is ebbe a kategóriába tartozik-e és h most életben van az is csak fanservice vagy tényleg kaphat normális szerepet/komolyabban belepiszkálhat a végkifejletbe?
Naplózva

zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #364 Dátum: 13 márc 04, 15:59:58 »

Az időutazás nekem kicsit vad lenne, de volt már movieban is, szóval megtörténhet. Addig viszont Sasukénak fel kell ébresztenie a rinnegant, és halálakor Narutóra hagynia, hogy örökölhesse Naruto fia a "szemet".

Valahol az egyes és a kettes elegyét szeretném: legyen boldog, de ne felhőtlenül. Ha Kishi következetes, Sasuke és Naruto is meghal. Legyen mondjuk Naruto az, akit aztán Sasuke rinnegannal feltámaszt. Illetve Narutonak hokagévá kell válni, hiszen erről szól az egész.
-----------------------------------------------------------
Ahhaha... Visszaolvastam a 2009-es, a Pein-harc körüli tippeket  Nevet. Ez tűnt akkoriban lehetséges befejezésnek:

- Legyőzik az Akatsukit
- Kiszabadul a róka, és Naruto (esetleg Sasukéval együtt) megállítja
- Naruto legyőzi Peint

De volt olyan is, aki ráhibázott : bow

"Szerintem még Naruto megtanulja kiengedni és iranyitani rokat. És a végso harc az Sasuke, Madara, 8 biju vs naruto, 9 farku lesz. Ahol kb minden el fog dolni. Bar még nagyon sokféle szálat fognak kinyitni, de egy ilyen harc barki gyozelmevel (max 1 tulelovel szerintem) melto befejezes lenne. Bár ez azert lehet tulzottan meredek elgondolas."

(Az én másféléves elképzelésem még vállalható egyelőre)
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 05, 21:31:33 írta zoldkabatos » Naplózva

tasymc
Újonc
*

« Válasz #365 Dátum: 13 márc 04, 17:33:24 »

Szerintem valami olyan end lesz, hogy sasuke latja h madara majdnem megoli narutot  es segit narutonak. Kozbe megjon tsunade aki meghal es ultetnek be sasu-nak senju dns-t es hoppa rinnengan Naru meghal sasu feltamassza sasu mjdnem belehal de sakura elkezdi ujraeleszteni es mielott sakura meghalna naru ad neki chakrat
Bocsi ekezet es helyesiras miatt
Naplózva
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #366 Dátum: 13 máj 09, 03:07:57 »

És mi van, ha a harc közben Naruto meghal? Odaér Tsunade, és könnyes jelenetben hokagénak jelöli Naruròt. Még làtja Sasukét az ő oldalukon harcolni, és megérti, hogy a shinobi szövetséggel megvalósult az àlma. A szeme szépen lassan lecsukódik, és làtja közben, ahogy barátai harcolnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 06:19:02 írta zoldkabatos » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #367 Dátum: 13 máj 09, 12:46:56 »

Naruto biztos nem lesz Hokage nem neki való.  Valahogy új Ridoku senin lesz belőle és védelmezi a világot. Sasuke lesz a hokage és akkor Hasi álma is teljesülni fog.  De az is lehet lesz olyan képsor hogy mi lett 10 év múlva és ott tronol Konohamaru:D Najo ez elég ház lenne..
De hogy Sasuke lesz Hokage arra adok 40%-ot.
Naplózva
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #368 Dátum: 13 nov 04, 20:42:35 »

Az lenne a legjobb ha a gonosz győzne. Annyira unalmas és sablonos már ez a " jó legyőzi a gonoszt" téma. Miért ne győzhetne egyszer a gonosz?  ikszdé Valljuk be őszintén Naruto nem túl okos, cserébe viszont ostoba. Éppen ezért, mit akar ő hokage lenni? Maradjon otthon és egyen instant ráment. Obito és Madara Hold szem terve viszont összejöhetne, nagyon érdekes, és bár tény, hogy nem túl erkölcsös, de legalább hatékony.  ikszdé
Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #369 Dátum: 13 nov 17, 17:17:13 »

Jó elmélet,de van egy hatalmas Baki az egyik Kishi idén beakkarja fejezni

3. Időhurok end: Obito és Madara veszít, a tízfarkú elpusztul (Nem lepecsételődik vagy hasonló, hanem meghal), a felkavarodó természeti erők rést ütnek az időben a legyengült/elfáradt Naruto-t pedig magába szippantja a szakadék (A többiek nem tudják kihúzni, vagy önként ottmarad, hogy csináljon vele valamit és ez lesza  végeredmény). Naruto egy fura helyen találja magát, ahol háborúskodás és gyűlölet van szerte a világban és egy iszonyú szörny "ame hitotsu no kami" terrorizálja a világot. Az itt élők viszont nem ninják, csak egyszerű emberek. Hogy képesek legyenek megvédeni magukat, Naruto tanítgatni kezdi az embereket ninjutsura és képezni magát. Idővel híres hős lesz, de a nevét elfelejti a világ csak egy, az emberek álltal ráragasztott becenév marad fennt róla: "Rikudo Sannin" a ninják istene. (A többit szerintem kitaláljátok Nevet)
Itt a Naruto vs Sasuke harc sosem történik meg, Sasuke viszont úgy dönt nem pusztítja el Konohát és visszatér oda, ezzel Naruto is teljesíti az ígéretét. Végül látjuk kivel mi történt 8-10 évvel késöbb. Orochimaru okai itt is kiderülnek, de inkább talányokban mintsem tisztán.

Ok: Kövezzetek meg, de én nekem ez a kedvencem. Naruto ígérete is teljesül, ezenkívül rengeteg a hasonlóság Naruto és Rikudo közt. Nem mellesleg az öreg honnan tudta biztosra, hogy egyszer majd jön valaki akiben megbízhatnak a bijuuk? Amit eddig láttunk Rikudoból az is eléggé Narutos volt szerintem és az egész loop ötlete szuper király. Plusz a "Shinobik istene" kissé jobb titulus mint, a hokage. Na meg ez is kicsit öröm-üröm befejezés, mert Naruto a többiek számára gyakorlatilag meghal. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Kyuubival így mi lesz, de bízok annyira Kishiben, hogy megoldja a dolgot Nevet

Nos, mit gondoltok?

Nagyon is megérte visszaolvasnom.Igaz kicsit késve. smirksweat
A 2ik ötlet/lehetőség is egész jó,ha ügyesen valósítaná meg Kishi.
Naruto simán illene a Yiraya féle élet utazgatás.
Találna majd egy tanítványt is akit kiokít.
Sasukevel pedig a vándorolgatások közben néha összefutnának egy kis evésre/nosztalgiára és beszélgetésre kacsint
Kakakshi pedig megállná a helyét mint Hokage.
Ez kicsit elképzelhetőbb,de a 3ik valamiért mégis jobban tetszik.Misztikusabb.
Elég magyarázatot adna Rikudo sennin-re,és a történtekre.
Nem utolsó sorban Naruto is egy Sennin/sage. Nevet
Időcsavar mindig nagyot tud ütni ha új féleképpen még beleillően mutat másik szemszögből egy eseményt.
Kicsit tovább vinném a gondolatot.Ha jól emlékszem Az első Chakrát használó,gyümölcsből evő egy nő volt.
Az ő fia volt Rikudo.
Ezt a részt kicsit nehéz lenne megvalósítani,de mivel elég régi történet/legenda nem tudni mennyi az igaz belőle.
Igaz Naruto sokszor szeret női alakba bújni(Sexy Jutsu) de remélem nem így keverné bele.
Lényeg ha 3ik a legnehezebben kivitelezhető,de ha sikerül akkor az egyik legjobb befejezés lehetne kacsint
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #370 Dátum: 13 dec 20, 01:20:32 »

A shinobi nemzet több mint 3/4-e elhalálozik és a maradékból nem futja majd 5 ninjafalura, így alapítanak egy egész egyesült falut aminek Naruto a kagéje (feltéve ha túléli a háborút, de főszereplő ként miért ne élné túl).  Nevet
Már csak az a kérdés hogy mi legyen a falukban élő gyerekekkel, nem ninja foglalkozású anyáikkal és azzal a pár civillel, akkor egy jó nagy városállamot alapítanak majd amiben a nők vannak többen mert a pasikat kinyírták a 4. shinobi v.h.-ban.  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Kurohi-kun
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #371 Dátum: 14 jan 20, 17:03:10 »

Az Egyesült Shinobi Haderő legyőzi az Akatsukit, mindenki tök boldog, Naruto összejön Hinatával vagy Sakurával, ő lesz a hokage (esetleg még az is lehet, hogy ugrunk az időben, és Naruto ott kage), A Kyuubival nem tudom mi lesz, ő ott marad Narutóban (?), éééééés ennyi. Elég happy end, de nekem ez az elképzelésem.   smirksweat
Naplózva

Dare datte shippai wa suru nda
Hazukashii koto janai
Kono kizu o muda ni shinai de
Waratte arukereba ii

~~~~~~~~~~~~~~~

Raiko: Alive (Naruto Ending 4)
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #372 Dátum: 14 feb 01, 19:11:29 »

Nekem ez a befejezés tetszik a legjobban:
Naruto, Sasu segítségével legyőzi Madarat, persze mindenki beszáll és támogatja őket. Amikor Madara meghal kiszedik a szemét, de el ejtik és egy arra járó kiscica meg eszi. Akkor Sasu elszomorodik és bánatosán Narutora néz. Szemeznek vagy 20 percig és rájönnek arra, hogy valójában melegek. És amire mindenki várt, hogy ki kivel jön össze, kiderül. Megcsókolják egymást, de Sakura nem bírja szegényke szíve megszakad ezért a halált válassza. Lee bosszút esküszik Sakura haláláért, de Hinata annyira szereti Narutot még mindig, hogy ezt nem hagyja. Ezért le ereszti a biciglije kerekét és Lee amikor fel száll rá eltöri a kezeit és a lábait ezért elviszik, hogy meg gyógyítsák a világ másik oldalára 9 évre. A többiek élik a szokásos életük. Lesz Narutonak meg Sasunak két gyerekük a lányuk neve pedig Uchiha Sajt a fiuké meg Uchiha Rámen és így megmenekültek az Uchihák is.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #373 Dátum: 14 feb 02, 14:23:26 »

Szerencsére ez nem yaoi manga. Lehetőleg maradjunk a viszonylag normális befejezések mellett. Persze egy kis humor nem hátrány, de nagy a különbség a "vicces lehet" és a "kifordult lehetetlen" között. ^^

Én várok egy kis harcot Naruto és Sasuke között. Ha nem is vérre menőt, de legalább egy olyan "gyere haver, bucira verjük egymást, aztán elmegyünk ramenezni" típusút. Nevet Madara és Hashirama is megejthetne még egy kis beszélgetést, esetleg Madaratól is láthatnánk egy visszaemlékezést, ő hogy élte meg a falu alapításának korszakát.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Hakuu
Elit Jounin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #374 Dátum: 14 feb 02, 14:35:51 »

Hat ha komolyabbat kene irnom akkor nyilvan, en arra tippelnek, hogy valamelyek fel aldozza magat, persze egy happy end nem lenne rosz es abban lehetne egy Naruto vs Sasuke, kie lesz a Hokage cim. Csak valahogy ugy erzem nem lesz egy teljes boldog befejezes. Itt valami fordulatra szamitok, mert hat hogy hoseink haldokolnak nos ebben lesz meg valami es lehet csak az egyik eli tul. De ez szerintem, leginkabb akkor derul ki ha megtudjuk mi volt az a jutsu amit Sasu kapott. Marmint akkor sok minden eldol a vegkimenetellel kapcsolatban. Gondolkozik De semmi keppen se legyen romantikus vege. Ki kivel jon ossze, jo lenne ha maganyos farkasok maradnanak erosek,bolcsek olyan jo befejezesnek tunik.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 29
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins