Nos igazából volt tippem mi is lesz vége,de Kishi mindig alkot valamit tehát nekem nehezemre esik döntés hozni arra,hogy mi is lesz vége mert még nagyon sok harc van ki-kik ellen mehetnének plMadara vagy még Orochimaro,4kagék söt legnehezebb ellenfelek 10farkú és obito.
Igazából sok dolog lehet pl Sasuke és Naruto harcból tehát az mondom utolsó elötti dolog lesz hogy ezzek 2 összecsapnak vagyis pontosabban Sasuke megállitja Narutot és csatára vivja Narutot.
Vagy akik sokra gondoltak én nem is hülyeség mint kishi akkarja sokkan is észrevették semmi kétség akkár végsö csata Sasuke és Naruto lesz amibe pl Nem csak Rikudo fiainak átkát fejezik be hanem végre egyikük olyn powere lesz ami legendás új Rikudo Sennin lesz ami nem csak 1 falut irányit hanem egész Shinobi világót is.(ami lényege Narutonak)
Nos még Madara 4kagék valami kulcsfontos szerepe lesz,de hogy öszinte legyek és szerintem erre senki se gondol igaz,hogy Madara újra akkarna élni de van olyan érzésem feláldoza magát majd megvédhese Obitot nem csak azért,hogy felélesze vagy tervét csinálja meg hanem azért mert ahogy Madara viselkedik vele szerintem olyan mintha tesóját látja benne legalábbis ugy viselkedésem ugy törekszik rá erre legnagyobb példa ez és többi amikor visszaemlékezések vannak.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/614/8 1ik
Öszinte szóval akkor lényegre török és remélem igy is lesz mert akkor igazi Naruto vége lenne.Ami tökéletes lenne az hogy:
Elöbbi 2példa köszt fog lezajlani tehát elején Sasuke és Naruto harcból tehát az mondom utolsó elötti dolog lesz hogy ezzek 2 összecsapnak vagyis pontosabban Sasuke megállitja Narutot és csatára hivja,nagyából menetes közepes menni fog és legyüri Sasukét akkor fogja agyalgatni azt amit Bátya akkart és hasimara mesélt el neki.De még agyalgat és ott marad még Sakura elbeszélget vele.
Végsö harc semmi kétség 10farkú lesz de valójában nem ö lesz nagy probléma hanem inkább Obito lesz végsö megméretetés.
Tehát Végsö harc Obito és Naruto harca lesz Obito nagy power kap szerintem tuti valamit majd Madarától és+ujabb techinkákat mutat meg tehát akkár Susano is lehet(nos závórjelben irom igazából sok dolog múlhat mert semmi kétség Obito tudja mindegyik techikát Rinnenganak és az is lehet mivel eternal után lesz Rinnengan és van saját Magekyouja akkor lazán 3nagy techikát alkalmazhatja vagy ö szeme vált át Rinnenganra tehát 2 Rinenganja lesz neki végére.Részlettek nem mesélek,de lényegében lesz 2Rinengaja és poweresen fogja tolni Obito, amiért még mindig legvégsö fögonosz lesz)
Nos harc mendegél és Naruto szénája egyre rosszab még Sasuke és Sakura megbeszélték ügyeiket(pl NaruSaku moment) és dönt Sasuke,hogy segit legjobb barátjának. De valahogyan áldozata lesz harc során vagy feláldoza magát tehát itt végsö powerje Narutonak vagy szemei vagy saját erejéböl jön létre Rinnengan akkárhogyis történik neki is lesz.
Tehát 2ember Rikudo erejével fog harcolni még végül valahogyan sikerül bijukat és átvenni hatalmat és legyözni nagy nehezen Obitot akkor csak is akkor fogadom el amit Nagatonál is volt,hogy igazad volt stb sttb és rád hagyva Shinobi világ sorsát,hogy békét teremts.Naruto lesz nem csak Hokage hanem Össz falvak vezetöje,amivel béke lesz közbe jönnek szerelmi dolog stb harc közben vagy igy utána megis tudjuk föhösük kivel fog összejönni
Lényegében nem csak tökéletes Naruto vége lenne,de illene is benne.
Elnézést helyesirásért nem kell mondani ha esetleg hibát találtok^^én se szolok be senkinek ha rosszul fogalmaza kimagát ^^
Amik történi fognak az,hogy:új Rikudo fog lenni.
Semmi kétség arra ,hogy Sasuke meghal(van esély élesztésre de nem sok)
Végsökig kiderült döntö pillanat ki lesz Naruto szerelme akkár Hinata vagy Sakura vagy Talán^^ Karin mivel csak azért mert Uzumaki.
Rikudo átka megtör ami testvérei ös generációt vivtak végül béke lesz.
És shiobi egyeség lesz és Bijuk végre békére lelnek.
Végsö ellenfél Obito lesz fögonosz.
Még valami semmi kétség az Rikudo fog 1x Narutoval találkozni.!vagy fiaival!!
Nekem pl ez lenne tökéletes vége