Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Dátum: 09 jan 24, 21:15:25 » |
|
Úgy láttam még nincs ilyen topic, így nyitottam. Remélem nem kerül törlésre. A kérdés egyszerű! Szerinted mivel fog befejeződni a történet? És azt is írjátok le, hogy szerintetek miért is Moderátor (Chakra, 2012.10.26.) A témára bevezetem a 2 soros szabályt. Minden hsz-nek legalább 2 sorosnak kell lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 26, 07:10:44 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bence12
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1 Dátum: 09 jan 24, 21:22:02 » |
|
Én nem is tudom szerintem megint olyan vége lessz mint a sima végén vagy hasonlo és jön egy uj. vagy nem jön ujde akkor a jok győznek nem tuti hogy naruto hokage lessz
|
|
|
Naplózva
|
Utáltalak Gyűlöltelek
És Életben Maradtam... ...Hogy Megöljelek
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2 Dátum: 09 jan 24, 21:24:38 » |
|
Moderátor: Egy feltétellel maradhat a téma: Normális, reális alapokra épülő hozzászólások jönnek, vagyis nem agyament butaságok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 20, 09:57:56 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3 Dátum: 09 jan 24, 21:32:25 » |
|
Én egy olyan végre számítok hogy az Akatsukit szétcincálják , De Tobi valahogy elmenekül így folytatást adva az animének (legalább is ezt remélem) Mivel Sasuke nem várt vendég Konohában így nem vaószínűsítem hogy vissza menne a faluba. Mivel Karin nagyon vonzódik Sasukehoz így a Clan újraélesztése is szóba jöhatne
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4 Dátum: 09 jan 24, 21:34:12 » |
|
Oké chakra. Remélem nem kell majd bezárni, de sajnos ez nem csak rajtam múlik Na szóval: Én úgy képzelem el a végét : Mivel, Szerintem egyre biztosabbnak tűnik a manga alapján, hogy sasuke újra jó útra tér:Valamilyen tragédiának kell történnie, amely tanulságos ! Elképzelhetőnek tartom hogy naruto, sakura, és sasuke együtt harcol az akkori főgonosz ellen. Ebben a csatában sasuke-t megölik. Naruto karjaiban hal meg. Lehet velem vitatkozni, de szerintem egy olyan vég lesz, amelyben Happy end is van, de áldozat is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #5 Dátum: 09 jan 24, 21:38:03 » |
|
Én is akartam még a mondandómhoz hasonlót írni de sajna nincsenek rá közvetett bizonyítékaim és nem akarom hogy pont az én spekulációm miatt legy end ennek a topicnak .
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 09 jan 24, 21:41:08 » |
|
Hát elkondolkodtam már,hogy hogy lesz vége a narutonak! Ezekből pedig elég sok kombináció kijött,akkor kishi,aki ezt az egész sztoryt kitalálta,ezt az egész világot,akkor neki vajon mien ötletei lehetnek?! De mondjuk én azt el tudom képzelni,hogy naruto meghal a végén,valami hősies halállal,vagy mondjuk sasukéval eggyütt,valami nagy harc után pl tobi ellen! Ehez a narutohoz valami drámai befejezést tudok elképzelni,amiben naruto rosszul jár,de mégis jól,mert nekem egy tiszta heppy end már túl szegényes befejezés lenne,valami olyamit képzelek el mint rachet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7 Dátum: 09 jan 24, 21:45:31 » |
|
Az akatsuki legyőzése után egy hatalmas Sasuke vs Naruto harc lesz. Amiben a kilencfarkú kiszabadul Narutoból. Ezután Naruto és Sasuke összefognak hogy legyőzzék a kilencfarkút, és Naruto hastnálja a negyedik jutsuját hogy valahogy lepecsételje ez sikerül neki de közben ő is meghal. Sasuke végül elismeri az erejét.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8 Dátum: 09 jan 24, 22:58:57 » |
|
Hmm... Esetleg: Harc. Naruto és Sasuke valaki ellen. Narutóból előtör (vagy az ellenség előhozza belőle) a Kyuubi, de olyan szinten, hogy ha valaki nem ad egy tockost a vörösnek, akkor Narutónak (és a többi jófiúnak/lánynak) meszeltek. Ez a valaki Sasuke lesz, ő fogja visszafogni vagy valahogy kinullázni a ravaszdit (nem elpusztítani, csak valahogy tartalékra tenni). De ő sem ússza meg sérülés nélkül, ami jelenthet halálos sebet vagy "csak" annyit, hogy belevakul a Mangekyou Sharinganjába, esetleg a túlerőltetett használatnak lesznek beláthatatlan következményei. Ha a Kyuubi lerendezve (és Sasuke már nem képes harcolni), akkor jöhet a jól bevált "ezért most rongyosra rugdosom a segged" módszer, aminek következtében az ellenség "letesz terveiről". Korábban már írtam, hogy talán a pecsételő módszerrel együtt Yondaime lelke is Narutóban kötött ki (erről itt ne nyissunk vitát, akit érdekel az elméletem, keresse ki vagy írjon és kikeresem neki azt a hsz-t). El tudok még egy olyat is képzelni, hogy egy bizonyos belső hangként fog segíteni Narutónak az utolsó csatában...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #9 Dátum: 09 jan 25, 00:12:21 » |
|
Lehet csak egy kisebb előre vetítés is?
Mivel Naruto a Senjutsuval olyan erőre tett szert, melyel túltesz nem csak az átlag, hanem az elit shinobik messze túlmenő részén, a Peinnel folytatott harca abbol a következtetésből kiindulva, hogy más történetekben, hogyha a főszereplő valamely nagy hatalomra tesz szert, a főgonosz legyőzéséhez, az általában csak ideiglenes, magas ára van, mint pl az élete (nem feltétlen halál), vagy tovább is tudja használni, de ilyenkor kiderül, hogy a főgonosznak hitt főgonosz már úgymond nem nevezhető főgonosznak, mivel további hasonló kaliberű ellenfelekkel kell szembenéznie, azt a két következtetést vonhatom le, hogy mivel feltételezhetően Peinnek van a legnagyobb hatalma a negatív szereplők közt, valamint hogy még egy ideig el fog húzódni a manga fonala azt mondhatom, hogy a harc félbe fog szakadni, amit valószínűleg Sasuke és a Hebi és/vagy Leeék felbukkanása eredményez, Pein valamilyen bölcs mondott okkal leplezett okkal elhagyja Konohát, és a harc későbbre tevődik. (doh, de hosszú mondat xD) A másik ág, pedig hogyha mégis meghal akkor mégse ő a főmufti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #10 Dátum: 09 jan 25, 13:52:03 » |
|
Szerintem a történet utolsó mozzanatai ezek lesznek: Gondolom mind az animenézők mind a mangaolvasók érzik, hogy Sasuke nem fog megjavulni, nem lesz már jógyerek. Ezért szerintem a story utolsó csatája Naruto és Sasuke között fog zajlani, mint valami hatalmas eposzba illő csata, aztán hatalmas nagy búbánat közepedte Naruto rájön, hogy nem szerezheti vissza a barátját, ezért kénytelen legyőzni. Aztán remélem meghal a kis emoka. És az biztos, hogy akkor lesz fent a pont az ,,i''-n amikor Naruto lesz a Hokage. És Happy End.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #11 Dátum: 09 jan 25, 15:07:57 » |
|
Lehet csak egy kisebb előre vetítés is? ...
Szerintem maradjunk csak a "végénél". ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
|
« Válasz #12 Dátum: 09 jan 25, 20:19:56 » |
|
Sztem Naruto legyőzi Peint. Utána meg később sztem várható egy Naruto VS. Sasuke Fight. Akkor kiderülne, hogy ki az erősebb.
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 09 jan 25, 20:26:01 » |
|
szerintem ez lesz a legutolsó, záró (esetleg dupla) manga, ahol pein teljesen megöli narutot, végez az egész faluval, és vége. nem derül ki semmi több, hogy végül tobinak mi volt a feladata, egyszerűen kiír egy "the end" feliratot. vélemények?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 09 jan 25, 20:44:34 » |
|
Kicsit úgy érezném, mintha félbe lettek volna vágva a dolgok, tehát nem lenne túl jó befejezés. Én úgy képzeltem el, hogy Narutoék egy hosszas és véres csata után legyőzik az Akatsukit, a byuukat, pedig elzárják valahova valamilyen tárgyba...egyedül Sasuke menekülne meg, de erről nem tudnának(csak Naruto sejtene valamit ) majd az idő múlásával Narutot Hokage-vé választanák, aztán egyszer csak a Kyuubi megtámadja a falut és mikor Naruto odaér látja, hogy Sasuke is a Kyuubival van és lenne egy kis Naruto vs Kyuubi&Sasuke fight. Vagy... Narutoban marad a kyuubi, legyőzik az Akatsukit, egyedül Madara/Tobi marad életben és Sasuke. Kiderülne, hogy Sasuket Madara/Tobi eddig csak átverte, de egyedül nem lenne képes legyőzni, ezért szövetkeznek Narutoval, és szembeszállnak vele...legyőzik...és...happy end.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 20:45:07 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|