nekem is eszembe jutott pár ötlet miközben a hsz-eket olvastam...
Nagato biztos ott lesz a "végső harcban", amiben Madara vs. Naruto, falu meg esetleg Sasuke szerepel...
Mivel Nagato jutsujába(ahogy levettem a mangából az ő jutsuja az a kőszobor) vannak zárva a Bijuuk, ezért valahogy ráveszi/rákényszeríti Madara, hogy segítsen neki...
de persze ez a vége, úgyhogy inkább az elejével kezdem
Megérkeznek a faluba a Raikage küldöttei akinek a szerepére még nem tudtam rájönni, úgyhogy ötletem sincs, hogy mi lesz velük xD
Talán segítenek leverni Danzout a parasztfelkelésével együtt, de persze nem végleg, mert az én sztorim még szán egy kis szerepet a fáslis fejének
Ezek után Sasuke is befut a kis csapatával és ledöbbenve figyeli, hogy kerti tavat csináltak a falu közepéből.Elkezd gyanakodni Madarara, hogy az ő keze lehet a dologban, de egyenlőre csak a bosszú jár a fejében...
Felkutatja a véneket és már közel jár ahhoz, hogy elérje célját, de Tsunade az útjába áll.Hősies küzdelemben agyonveri a Hokaget és akkor befut Naruto, persze miután legyőzte a "Sasuke féle mini Akatsuki" többi tagját, kivéve a Karint(asszem így hívják a csajt), ő elmenekül.
Sok-sok szöveg és vissza emlékezés után elkezdődik a várva várt Naruto vs. Sasuke...
A falut ismét megrongálják egy kicsit, de valahogy kikötnek a "végzet völgyében" vagy hol(nem tudom a nevét, de arra a helyre célzok, ahol a Part1-ben is csatáztak). Ott ismét megy a vissza emlékezés és a szövegelés, aztán kezdődik a harc, és a végén mind a ketten kifekszenek, de akkor jön Karin és meggyógyítja Szöszkét, és persze Narutot Sakura gyógyítja meg. A harc közben Sasuke ráébredt hogy mennyire félreértette minden és hogy milyen hiszékeny, ezért felépülése után elindul Madarahoz.Madara és Sasuke harcolnak,de madara győz,és elindul a faluba, hogy megszerezze a Kyuubit és a 8farkút.Út közben össze szedi Nagatot és folytatja útját Konohába.Sasuke vissza keveredik a faluba és figyelmezteti őket.Ezután megkezdődik az edzés és Naruto,Sasukéval kifejleszt egy új jutsut amit persze nem látunk a mangában a "nagy harcig"...
Megérkezik Madara(Danzou segítségével, akivel megegyezett, hogy ő lesz a következő hokage, ha segít neki) és a falut ostromolja...Kis késéssel ahogy a hősök szoktak, megérkezik Naruto és Sasuke is.
Elkezdődik a harc, de újra a Peinekkel kell megküzdeniük, akiket egész hamar legyőznek, de azok csak csalik voltak, mert kellet az idő a Szobor megidézéséhez.Madara kiüti Sasukét(vagy valahogy lefoglalja) és elkezdi kiszívni a rókát Narutoból.
Hosszasan barangolunk Naruto lelkében, de az utolsó pillanatban bevillannak az emlékek és jönnek a vissza emlékezős részek, nehogy elfelejtsünk valamit
Narutonak sikerül megtörnie a "szippantós" jutsut és kiüti Nagatot, így eltünteti a szobrot is.
Aztán hosszasan megy a csata Madaraval akit nem tudnak legyőzni, még az új jutsujukkal sem.Ezután Sasukét kicsit "megölik" és ezért megtörik a pecsét és kiszabadul a Kyuubi. De a róka nem bántja Narutot, inkább segít neki, és együtt legyőzik Madarat(vagy legalábbis azt hiszik
)
Végül feltámad Sasuke és a többi sérült is túléli...(talán lehet pár halál, de csak Naruto jellemformálása céljából
)
Danzout elkapják, de csak börtönbe zárják (kell egy főgonosz az esetleges folytatáshoz
)
A róka megegyezik Narutoval és vissza megy Naru testébe.
Narutot előléptetik és Sasuke meg örül, hogy túlélte...végül mind a ketten elindulnak "világot látni" hogy új jutsukat tanuljanak és fejlesszenek ki. Sakura lesz a hokage, vagy talán túléli Tsunade és ő marad az
és Happy End xD
vagy lehet hogy felajánlják Narutonak a Hokage címet, de elutasítja, mert rájött, hogy a valódi álma teljesült Sasuke visszatérésével :,,)*szipszip*
a vége fura lett és kicsit hosszan írtam le, pedig rövidre akartam fogni
bocs