renato
Vendég
|
|
« Válasz #4335 Dátum: 10 aug 28, 08:20:54 » |
|
Tegnap még azt mondtad soha sem leszel Espada xD Bizonyos személynek pedig üzenném, hogy mivel nem arrancaron volt a kari, így biztosra veheti, hogy nem lesz Vizard szinted Yama bár... én nem is nagyon hittem el eddig sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4336 Dátum: 10 aug 28, 08:27:11 » |
|
Még nem szereztem meg ugyan de már megnéztem milyen is ez a res.grimmjow,elég jó karakternek nézd ki,bár az elő küldivel is nehezen boldogulok mert nem nagyon akarnak ulquiorrák jönni... Én is azt mondtam még nem sokkal ezelőtt h sose leszek espada.... És láss csodát most mégis az vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4337 Dátum: 10 aug 28, 08:47:08 » |
|
volt már 2/6 és 3/6-os rowom erre jön ugyan az a b..zi gyerek és tönkreteszi nekem annyira feltud ez idegelni utána még ráadásúl 3-szor kaptam őt és azt csinál amit akar most biztos örül a fejének......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4338 Dátum: 10 aug 28, 08:55:32 » |
|
Nálam is van egy ilyen.... Engem mindig ez a christatix gyerek ver meg,ráadásul azzal a csaptattal amit a legjobban utálok most már(ichi-ruki-ururu)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4339 Dátum: 10 aug 28, 08:57:49 » |
|
Engem is az ver le állandóan és akármivel próbálkozok semmi nem jön be....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4340 Dátum: 10 aug 28, 09:02:02 » |
|
Én is mindig olyan simán kikapok tőle,azért ennyire nem vagyok béna... Vleg csak allergiás vagyok az ichigo-rukia-ururu teamre.Ha most lenne egy összesített statisztika h hányszor nyertem,vesztettem ez ellen a csapat ellen nagyjából 1/10 lenne az arány kb.... Ja és még valami: Kívánom h legalább az egyikünk jól elverje ezt a gyereket... Na már megint vele játszok.Csak verjem,csak verjem meg....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 09:07:57 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4341 Dátum: 10 aug 28, 09:08:17 » |
|
Énse tudom elverni sehogyan se és ez idegesít mot is itt keresek és őt dob be egyetlennek aki ichigot használ azért nem hiszem el hog ő lenne az egyetlen már rohadtúl idegesít.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4342 Dátum: 10 aug 28, 09:13:08 » |
|
Már megint elvert,ezt nem hiszem el.El is ment a kedvem a játéktól,délután folytatom majd.Justin neked meg sok sikert főleg ez ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4343 Dátum: 10 aug 28, 09:27:24 » |
|
Kössz de én is mikor megint kikaptam abbahagytam majd én is később folytatom remélem akkor ez a csöves már nem fog jönni.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4344 Dátum: 10 aug 28, 09:58:08 » |
|
És ha jól értelmeztem,ezentúl 2 hetente lesz új kari,de akkor 2t is kiadnak.Tehát legközelebb 2 hét múlva lesz új kari.
Elnézést, hogy kicsit visszamegyek, de ezt hol írják? "We'll release 2 characters every Friday along" ez nem azt takarja, hogy minden pénzeken 2 új kari?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4345 Dátum: 10 aug 28, 10:11:39 » |
|
"We'll release 2 characters every Friday along with a balance change, but there'll be a 1 week interval between each release.This is needed to get reliable percentages on our character statistics." -így szól a teljes mondat.azaz minden pénteken lesz új kari,azt utána nem teljesen értem de valami olyasvalamit jelent h lesz 1 hét közötte amikor nem,utána indokolja meg miért.De lehet félreérteémezen,de majd úgyis kiderül.
Ja meg előtte is ezt írta:"we will release characters more often now, although we'll follow a different schedule".azaz másfajta időrendben lesznek a kiadások mint eddig voltak,2hetente 2 kari.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 10:14:29 írta zoli00014 »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4346 Dátum: 10 aug 28, 10:29:57 » |
|
Ahaaaa, hát ebben igazad van, sry a kötekedésért, csak először az szúrta ki a szemem amit bemásoltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 10:30:31 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4347 Dátum: 10 aug 28, 10:33:22 » |
|
Azért mérget ne vegyél rá.Én se vagyok teljesen biztos benne.Csak abban h 2etesével jönnek az új karik.A lényeg h jönnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
all_in
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4348 Dátum: 10 aug 28, 10:49:42 » |
|
csá!4 nah látom mindenki fejlödik! most nekem megadta a kedvemet a játék és ujra felkellmennem espádára:Dnem hiszem h sikerülni fog de megprobálom.vlaki tudna mondani egy ütös teamet. jelenleg b.renji renji és ryuuken csapattal mék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4349 Dátum: 10 aug 28, 11:20:15 » |
|
Sikerűlt megcsinálnom ress. grimm előküldijtét most robogok tovább a fő küldibe eddig 3/7 a row
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|