lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 10 aug 26, 19:52:26 » |
|
Én is gratulálok.Ja tudom,szerencsém volt a csapat választással. Am Ayumi,szerintem már ő maga is elmondja h milyen csapat,ha nem majd elmondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 10 aug 26, 19:54:32 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 10 aug 26, 19:58:18 » |
|
Na nekem meg nincs ellenfelem Most már ígéretet fogok tenni, hogy bejutok a döntőbe (a következményeket Ayumi tudja xD) Nem, nem gyümölcsleves, ha én Árányembör akkor te Bronzásszony xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sharko21/faranight
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4308 Dátum: 10 aug 26, 19:58:51 » |
|
ayumi: itt vannak kaien-mayuri-mosqueda kaien-mayuri-kuukaku ikakku-kenpachi-tessai aaroniero-dordonni-mayuri aaroniero-kommamura-matsumoto matsumoto-kommamura-ryuuken dondochakka-rukia-renji dondochakka-pesche-ryuuken peshe-aizen-don kanonji don kanonji-rukia-ikakku aizen-grimmjow-v.ichigo válogass kedvedre rem azért ennyivel elleszel egy ideig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
grandpa666
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Add nekem a fényed!
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 10 aug 26, 20:07:55 » |
|
holnap új karik lesznek?? lol renichigo ma sem volt...mert én meg holnap nem leszek ez így hosszú lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 10 aug 26, 20:14:17 » |
|
Fuhha.ezt most rendesen megkaptam köszi sharko majd gyöngyszemezek belőle *-* reni,amúgy...milyen következmények? az ígéret az megvan xD de nem kéne alábecsülnöd senkit a rutin és a szerencse két külön dolog ; )
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 10 aug 26, 20:20:56 » |
|
Rutiiiiin??? Alábecsülééééés???? Sharkoooooo??? Rendeseeeeeen??? (mi a bánatnak írok én ennyit....) Alábecsülni nem szoktam 1 ellenfelemet sem, de ha vmit non el szeretnék érni, azt elérem. De majd meglátjuk, én ugyan úgy fogok örülni az 1. helynek, mint a 2.nak, 3.nak, vagy ne adj isten a 4.nek (jó, a 4.nek már nem fogok örülni xD) Basszus 1et nyerek, 1et vesztek... már idegesít xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 20:34:03 írta renato »
|
Naplózva
|
|
|
|
Justin[HUN]
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 10 aug 26, 20:39:54 » |
|
Ideje lenne már ha renichigo és grandpa lejátszaná a játékát mert várok itt már mióta más meg már a második meccsét is lejátszotta nem tudom mi tart eddig :@
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 10 aug 26, 20:49:44 » |
|
Most egy kicsit összezavarodtam.Az én ágamat megnyertem,és döntős vagyok.De most h van a másik ág?Ott ki játszik kivel?Hol tartotok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 10 aug 26, 20:58:15 » |
|
RenIchigo és Grandpa meccsére várok, a győztessel lennék én, és annak a harcnak a győztese veled
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 10 aug 26, 21:06:24 » |
|
Igen,csak Justin miatt zavarodtam össze egy kicsit,mert azt mondta h ő is meccsre vár.De te megverted őt nem?Ezért nem értettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 10 aug 26, 21:09:39 » |
|
Ő az 5., 6., 7. és 8. helyért folyó meccsre vár, de sztem ott nagyon már senki se akar játszani...szal sztem kinevezhetjük Justint 5.nek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4317 Dátum: 10 aug 27, 05:19:51 » |
|
én meg mistich-et várom de nemlátam őt 1 kis ideig most ez igy nem lesz jó meg ayumi itt van egy tuti csapat amit használtam arrancar-ra : Grimmjow,Matsumoto,Hinamori
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
jocee13
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 10 aug 27, 07:14:59 » |
|
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy mennyire lehet megcsinálni ulqiorra előküldijét privaronon? Mert arrancar vagyok és ha meglehet könnyen csinálni privaronon is akk nem húznám ezzel az időt mer a többi már kész van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 10 aug 27, 07:52:38 » |
|
A barátom asztmondta hogy privaronon nehéz espadat meg arrancar-t találni úgyhogy szerintem még csináld meg most
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
|