Nem, maga Grimmjow lett meg
Engem berágatott h 1 Ichigo sincs, reseteltem, 3rd Seaton van vele küldi, szal ott megcsinem a (idézek haveromtól) "Bajszost"
Na megosztja veletek szépséges személyem véleményét az újakról:
Shikai Rukia:
Hasznos karakter, bár sok gyengepontja van, minden skillje ki van "jelezve", és emiatt ki lehet számolni abakusz nélkül is, hogy mikor akar counterelni.
Demon Sado:
Nagyon hasznos karakter, fejlődős csapatom egyik tagja, de könnyen bebukható vele a meccs, csak stunnolva kell, hogy legyen, vagy counterelni kell (Nemu, GF, stb... counterre gondolok)
Sparrow Uryuu:
Ő is tagja az aranycsapatnak
Jó karakter, képes randomból támadni, van countere is, egyedül a kis sebzést tudnám gyengéjének titulálni.
Gantebainne Mosqueda:
Elég jó karakter, a 2 reiyokus skillje nekem tetszik is, nagyon nem tudnék neki gyengéjét mondani, gyors likvidációt igényel, de ha csak sarokba szorítjuk, az is jó. Szerintem Ő a legjobb új karakter.
Cirucci Sanderwicci:
Istenigazából utálom... annyi reit zabál egy 25ös támadása... ok, felejtsük el, mert az ilyen csapdás izés sz@rság, nem erre van tervezve... 5 reiyokuból 100 rei damage? ezek részegek? oks... mondhatjuk h Chad is 5ből öl, de ott 2 random... a 3. támadása értelmes, bár a karin az se javít, szerintem a legrosszabb kari lett Ő...
És a Bajszos
:
Elég jó kari, csak ki kell bírnia egy pár kört, azután eszméletlen nehéz kinyírni ha csak sima Psyhical, vagy Reiatsu támadásokkal mész... szerintem Ő sem rossz, bár ha az elején kiiktatjuk nincs vele gáz...
Na várom az első vélemény-hülyézőket xD (Adamems csitt!!! xD)