renato
Vendég
|
|
« Válasz #3570 Dátum: 09 aug 25, 23:19:46 » |
|
HGC?? Ti tudjátok xD Végre elmentél Pulóver-kun Adamems: naon ügyes vagy, most még gratulálnék is, ha nem vártad volna a fehéret, hanem beváltottad volna xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #3571 Dátum: 09 aug 26, 12:57:59 » |
|
Végre meglett ez a granz gyerekxDD Mondanátok egy jó csapatot Hadnagyra? Jaa,és mikor folytatjuk a bajnokságot? >>Amúgy ha a rangokat vagy akármiket(karakterek képességeit,stb)szeretnétek megnézni akkor a főmenüben ott van hogy Game Manual
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 26, 13:26:44 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3572 Dátum: 09 aug 26, 23:01:19 » |
|
Gondolom mikor mindenki visszaér onnan ahol van De ha jól rémlik a kettes csoport, aminek már fogalmam sincs mi volt a neve(látszik Reni nem kérdezett meg a csoportnevekkel kapcsolatban ) lezárult, de az egyesben még alíg van lejátszott meccs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3573 Dátum: 09 aug 27, 07:55:20 » |
|
A Palotapincsi csoport se zárult még le. Reni12 vs Puli és Puli vs Fredy harc még lesz, ami sokat befolyásol. Az 1esbe, meg több a 0 pontos mint az 1 pontos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #3574 Dátum: 09 aug 27, 13:44:41 » |
|
Hát én már visszatértem de a csoportomból már egy jóideje nem láttam senkit X"D Pedig jó lenne ha jönne valaki mert halkan megjegyzem hogy én még egy meccset sem jáccottam le
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3575 Dátum: 09 aug 27, 14:28:36 » |
|
Hát én elvileg( )itt vagyok mindig,vagyis 1-nap legalább 1 felnézek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 27, 16:25:32 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Mursa-kun
Chuunin
Nem elérhető
nagyon bölcs.
|
|
« Válasz #3576 Dátum: 09 aug 27, 21:35:21 » |
|
Sziasztok! Újból elkeztem SA-zni úgyhogy aktív leszek megint RenIchigoval csináltunk egy klánt éshát aki akar csatlakozni az csak írjon egy PÜ-t SA-ban OFF: kint az új avatar
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 01:11:32 írta Mursa-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3577 Dátum: 09 aug 28, 21:58:42 » |
|
Hmm...akkor azért nem rémlett hogy ki is esett ki a kettes csoportbol Sok szerencsét a klánhoz skacok Szerk.: Amugy eléggé kihalt a topic mostanság, látszik nincs itt Puli hogy teleszemeteljexDDD(ne vedd zokon, jó értelemben értettemxD)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 28, 23:19:10 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3578 Dátum: 09 aug 29, 07:24:33 » |
|
Én írni akartam neked választ, de olyan durvára sikeredett kifejtenem magam, hogy be se mertem tenni végülis Am: valaki aki olvasgatja a fórumot nem tudja mikortájt lesznek új karik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3579 Dátum: 09 aug 29, 10:26:49 » |
|
Én is kiváncsi lennék mikor lesznekúj karik...Megpróbálok utána nézni,hátha akadok valamire Téleg kihalt a topic...Majd egyszer beindiul xDD >>ÉÉÉs megvan a 30. ladder győzelem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 29, 11:40:50 írta RenIchigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #3580 Dátum: 09 aug 29, 14:58:34 » |
|
Mivan? X'D Már máris új karik? Én még a mostaniak közül se szereztem meg egyet se Majd valamikor már rá kell kapcsolnom csak mostanában nem jáccok mert szórakozik velem a net...hol van, hol nincs
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3581 Dátum: 09 aug 29, 15:43:18 » |
|
Nekem méginkább nincs meg Bele őszülök abba hogy nem tudok felmenni Lieutenant-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #3582 Dátum: 09 aug 29, 16:16:06 » |
|
Nálam még rosszabb: lusta vok felmenni, inkább streak-elek xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3583 Dátum: 09 aug 30, 12:42:52 » |
|
Uhh,ez télleg rosszabb x"DD Egyszer majd csak feljutok,kezdek belejönni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3584 Dátum: 09 aug 30, 14:03:33 » |
|
Nálam még rosszabb: lusta vok felmenni, inkább streak-elek xD
Én is így voltam vele de belefáradtam +28-as a highest streakem, sztem az egész jó, 30-ra már se időm se energiám, +huszonvalamenyinél úgy is jön vmi kis máker aki megakaszt, ebbe pedig már belefáradtam. Nah meg jön a suli ami most érettségikkel lesz körítve szal időm se lesz streakelgetni nagyon, inkább ladderezek szép nyugisan...olyan p.e. vagy espada környékéig, ott bevárom az új karikat akik szokás szerint 1-2 hétig tiszta op-k és megszerzem velük a legmenőbb maszkot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|